ossa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει τι κερδιζω χρησημοποιοντας το (PS2/PS3 σε HDMI με Jack 3.6mm Μετατροπέας Εικόνας & Ήχου G300) σε σχεση με την συνδεση scart συνδεοντας το ps2 στη HD tv?
dimi124 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Γεια σου! Δεν παιζει να κερδισεις τπτ σε ποιοτητα μας και το ιδιο το ps2 εχει απομονο του χαμηλη! Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ποιοτικα καλωδια ps2 σε scart και οχι αυτα με τα 3-4 ευρω! Επισης θα δεις πιο σωστά την εικόνα αν ρυθμίσεις την TV σου σε 4:3 ανάλυση.
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 3/20/2018 στις 5:37 ΜΜ, ossa είπε Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει τι κερδιζω χρησημοποιοντας το (PS2/PS3 σε HDMI με Jack 3.6mm Μετατροπέας Εικόνας & Ήχου G300) σε σχεση με την συνδεση scart συνδεοντας το ps2 στη HD tv? Καλησπερα, η καλύτερη λύση είναι να πάρεις component καλώδια. Στο Xbox που το έκανα εγώ, η μέρα με την νύχτα η ποιότητα εικόνας.
ossa Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Γεια σας και ευχαριστω για την βοηθεια. Το προβλημα ειναι πως η τηλεοραση δεν εχει 5 υποδοχες RCA ΓΙΑ ΤΟ component καλώδιο εχει μονο 3 (κιτρινο, κοκινο, ασπρο ), και 2 υποδοχες HDMI. Υπαρχει καποιος ανταπτωρ? Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Εχω δει κατι μετατροπεις (ps2 to HDMI) στο ιντερνετ, Ξερεται κατι για αυτους?
a_a_a Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Η ποιο μεγάλη ανάλυση που μπορεί να πιάσει το PS2 είναι 480P σε αναλογική έξοδο componet ...Τα hdmi ειναι converter δηλαδή μετατρέπουν το αναλογικό σήμα που βγάζει σε ψηφιακό και υπόσχονται και αυτά ανάλογη ποιότητα αλλά να ξέρεις ότι πάντα στην μετατροπή χάνετε η αρχική ποιότητα που είναι ήδη χαμηλή .... Στη ουσία τωρα δεν χάνεις και κανενα σπουδέο ποσο για να δοκιμάσεις
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 On 29/4/2018 at 11:37, ossa said: Γεια σας και ευχαριστω για την βοηθεια. Το προβλημα ειναι πως η τηλεοραση δεν εχει 5 υποδοχες RCA ΓΙΑ ΤΟ component καλώδιο εχει μονο 3 (κιτρινο, κοκινο, ασπρο ), και 2 υποδοχες HDMI. Υπαρχει καποιος ανταπτωρ? Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Εχω δει κατι μετατροπεις (ps2 to HDMI) στο ιντερνετ, Ξερεται κατι για αυτους? Δεν ξερω γιατι ειναι 5 και τι κανουν τα υπολοιπα .κανονικα με 3 εισαι οκ.ενα για video (κιτρινο) δυο left/right audio(κοκκινο/ασπρο).
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, poulinos είπε Δεν ξερω γιατι ειναι 5 και τι κανουν τα υπολοιπα .κανονικα με 3 εισαι οκ.ενα για video (κιτρινο) δυο left/right audio(κοκκινο/ασπρο). Χωρίζει την εικόνα σε τρία κανάλια, αντί για ένα, και έχει πολύ καθαρότερη εικόνα. TS, λογικά θες αυτό
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 2 hours ago, Sheogorath said: Χωρίζει την εικόνα σε τρία κανάλια, αντί για ένα, και έχει πολύ καθαρότερη εικόνα. TS, λογικά θες αυτό αρα ειτε θες αυτο που εβαλες ειτε component σε hdmi ειτε τηλεοραση που να εχει Component. ευτυχως που ολα γυρνανε σε Hdmi και Display port πλεον γιατι με τα component και Composite και ολα αυτα αστα να πανε.100 καλωδια.thanxs για τα Info.δεν εχει τυχει ποτε να συνδεσω κατι με component.μονο composite
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην περίπτωση μου, άλλαξα από composite σε component στο Xbox, και βρήκα την υγεία μου. Τεραστια διαφορά. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Sheogorath
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 minutes ago, Sheogorath said: Στην περίπτωση μου, άλλαξα από composite σε component στο Xbox, και βρήκα την υγεία μου. Τεραστια διαφορά. ακομα και εδω βλεπεις την διαφορα https://www.youtube.com/watch?v=gepVy8Mwp6s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα