Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.

Εχω ενα g6 1165ev pavilion.

Eχω δυο θεματα. Πρωτα το ανεμηστηρακι κανει θορυβο. Αλλα οχι παντα...τον χειμωνα κανει πολυ. Το καλοκαιρι ή οταν ζεστενεται δεν κανει. τι να φταει; εγω το εχω ανοιξει και το εχω καθαρισει.τα κουμπωσα ολα σωστα. καμια γνωμη; στην περιπτωση που χρειαστω ανταλλακτικο θα βρω; εαν ναι μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ να το αγορασω (μην παρω αλλο). Eπισης μετα απο 2-3 ανοιγοκλεισιματα στρωνει.

και δευτερον ο ηχος. μου ακουγεται απο το ενα ηχειο και πολυ σιγα.....τι να παιζει;

ευχαριστω.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Αυτό έχεις ;

http://www.shop13.gr/hp-pavilion-g6-1165ev-qa894ea-p-94400.html

Το ανεμιστηράκι έχει έναν κωδικό επάνω ( δες την εικόνα ) , μήπως το έγραψες αντίθετα

Αλλα οχι παντα...τον χειμωνα κανει πολυ. Το καλοκαιρι ή οταν ζεστενεται δεν κανει. τι να φταει;

συνήθως συμβαίνει το αντίθετο , ναι θα βρεις εδώ ή στο Ebay , μήπως πείραξες κάτι στον ήχο ή έτσι στο έκανε ; Μπες εδώ

https://support.microsoft.com/en-us/help/2970908/how-to-use-microsoft-easy-fix-solutions

τρέξε το

Find and fix problems playing sounds

ναι δούμε B)

cpu fan model ins.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο να εγραψα αντιθετα; δεν καταλαβα

ναι αυτο το λαπτοπ εχω. αμα παρω αλλο θα κανει τα ιδια ή θα σωθω;αυτο σκεφτομαι :P

το πιο φθηνο απο ελλαδα που μπορω να το βρω ξερεις;

οσο για τον ηχο το τρεχω το προγραμμα και λεει ενα σφαλμα εμποδιζει την εναρξη του προγραμματος κτλ...τι παιζει;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickvas19 είπε

ποιο να εγραψα αντιθετα; δεν καταλαβα

ναι αυτο το λαπτοπ εχω. αμα παρω αλλο θα κανει τα ιδια ή θα σωθω;αυτο σκεφτομαι :P

το πιο φθηνο απο ελλαδα που μπορω να το βρω ξερεις;

οσο για τον ηχο το τρεχω το προγραμμα και λεει ενα σφαλμα εμποδιζει την εναρξη του προγραμματος κτλ...τι παιζει;

Αυτό

Αλλα οχι παντα...τον χειμωνα κανει πολυ. Το καλοκαιρι ή οταν ζεστενεται δεν κανει. τι να φταει;

η λογική είναι να κάνει θόρυβο το καλοκαίρι ( λόγω υπερθέρμανσης ) , όχι το χειμώνα  ; Δεν είναι συνηθισμένο ( αυτό εννοούσα ) , κανονικά πρέπει να το βγάλεις να δεις με πολύμετρο

εαν δουλεύει , γύρω στα 5 ευρώ έχουν τα ανεμιστηράκια

https://www.skroutz.gr/c/1063/laptop-desktop-parts.html?keyphrase=laptop+fan

αλλά πρέπει να δεις ακριβώς το μοντέλο ( δηλαδή το αυτοκόλλητο που έχει επάνω το ανεμιστηράκι ) , πες μας ακριβώς το μήνυμα που σου βγάζει το πρόγραμμα ελέγχου του ήχου που σου έδωσα B)

Δημοσ.

Δεν ειναι υπερθεμανση αφου το παταω και απο το 1ο δευτερόλεπτο το κανει. Και ειναι χειμωνας. 

Δουλευει κανονικα εχω βαλει το αυτι βγαζει αερα κανονικα απλα κανει θόρυβο. Εαν κανει 5ε γινεται καπως να βρουμε το μοντέλο για να μην ανοιγω κ ξανακλεινω το λαπτοπ. Να το παραγγείλω να τελειωνει εαν ειναι

Θα σου πω το βραδυ το μνμ γτ ειμαι εκτος. 

Δημοσ.
1 hour ago, nickvas19 said:

Δεν ειναι υπερθεμανση αφου το παταω και απο το 1ο δευτερόλεπτο το κανει. Και ειναι χειμωνας. 

Δουλευει κανονικα εχω βαλει το αυτι βγαζει αερα κανονικα απλα κανει θόρυβο. Εαν κανει 5ε γινεται καπως να βρουμε το μοντέλο για να μην ανοιγω κ ξανακλεινω το λαπτοπ. Να το παραγγείλω να τελειωνει εαν ειναι

Θα σου πω το βραδυ το μνμ γτ ειμαι εκτος. 

Εάν μπορείς να το κάνεις φύλλο και φτερό, καθάρισε τον και ρίξε λάδι στον άξονα του ανεμιστήρα με μια οδοντογλυφίδα. Πρεπει να βγάλει τελείως τον ανεμιστήρα για να το κάνεις, να μείνει δηλαδή μόνο το πλαστικό. 

Δημοσ.

Εγω που έχω της ίδια σειράς λαπτοπ πάντα μου κανει θόρυβο από ένα σημείο και μετα. Οταν το καθαρίζω όλα οκ. ΑΛΛΑ πρεπει να το καθαρίσεις αποσυναρμολογώντας το όλο. Να φύγει όλη η σκόνη. Αν κανει ακόμη πάρε άλλο, στο ebay θα βρεις. 
Τωρα για τον ήχο, δε μ χει τύχει αυτο που λες μονο να χαλάσουν και να πάρω άλλα. 

Δημοσ.

Ενα σφαλμα εμποδιζει την εναρξη του προγραμματος αντιμετωπισης προβληματων.Αυτο μου γραφει.

κωδικος σφαλματος 0x80070057

φιλε μου 2 φορες το ανοιξα το ανεμηστηρακι . Λαδι βεβαια δεν εβαλα....αλλα αμα ειναι να παρω ενα καινουργιο μωρε.Δεν γινεται βαση του serial number του υπολογιστη να βρω ενα ανεμηστηρακι; βαρεθηκα το ανοιξε κλεισε.

Δημοσ.
12 hours ago, nickvas19 said:

Ενα σφαλμα εμποδιζει την εναρξη του προγραμματος αντιμετωπισης προβληματων.Αυτο μου γραφει.

κωδικος σφαλματος 0x80070057

φιλε μου 2 φορες το ανοιξα το ανεμηστηρακι . Λαδι βεβαια δεν εβαλα....αλλα αμα ειναι να παρω ενα καινουργιο μωρε.Δεν γινεται βαση του serial number του υπολογιστη να βρω ενα ανεμηστηρακι; βαρεθηκα το ανοιξε κλεισε.

Το καινούργιο θα ήταν η καλύτερη λύση, απλά στο λέω για να μην έχεις αναμονή. Εμένα το δικό μου στο παλιό το καθάριζα και μετά πάλι έκανε θόρυβο μέχρι που έριξα ελάχιστο λαδάκι μέσα. Δεν ξανακουστήκε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρηκα χρονο κ το ανοιξα..... Και το μονο αυτοκολλητο που εχει ειναι αυτο

Μια βοήθεια για να αγορασω ενα ιδιο; ευχαριστώ 

20180414_234224.jpg

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...