solamnic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Έχω μεγάλο πρόβλημα.. Modem Router Asus DSL-N17U. Συνδεση ΗΟΛ. Δεν μπορώ να μπω στις σελίδες της apple και της microsoft από τους σταθερούς του δικτύου, όπως επίσης και στο App Store ή το Itunes από το κινητό (σε σύνδεση μέσω Wifi).. Αν γυρίσω το κινητό σε 3g μπαίνω κανονικά στις εν λόγω σελίδες.. Δηλαδή από σταθερούς με σύνδεση ethernet με το δίκτυο δεν μπαίνω στις εν λόγω σελίδες... μέσω wifi που είναι στο εν λόγω δίκτυο δεν μπαίνω στις εν λόγω σελίδες Αν γυρίσω σε 3g όλα καλά... Τι να κάνω ... έχω απαυδήσει ... . (και όχι απηυδήσει.. ) ... ??????????????????????? Όταν κάνω reboot το router μπορώ να μπω κανονικά... αλλά μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια...
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 δοκιμασε firmware update και να εισαι σιγουρος οτι εισαι pppoe/llc
solamnic Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Τώρα το είδα το μήνυμα.. Τελικά όντως έφταιγε το fw της Asus.. Με την τελευταία αναβάθμιση τα προβλήματα λύθηκαν...
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 hours ago, solamnic said: Τώρα το είδα το μήνυμα.. Τελικά όντως έφταιγε το fw της Asus.. Με την τελευταία αναβάθμιση τα προβλήματα λύθηκαν... καλο ειναι γενικα να κοιτας για firmware Κατα καιρους.ολο και κατι μπορει να εχει βγει. βεβαια εχει τυχει και το αναποδο αν και πολυ σπανια.με νεο firmware Και να δημιουργει προβλημα.
solamnic Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ναι το τσεκάρω πάντα... απλά την ώρα που είχα το πρόβλημα δεν είχε βγει νέο fw. Όταν βγήκε μου έλυσε τα προβλήματα Ευχαριστώ για την απάντηση
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 hour ago, solamnic said: Ναι το τσεκάρω πάντα... απλά την ώρα που είχα το πρόβλημα δεν είχε βγει νέο fw. Όταν βγήκε μου έλυσε τα προβλήματα Ευχαριστώ για την απάντηση τιποτα.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα