Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα μια  βοήθεια έχω αγοράσει μία sound blaster Z  pci και ένα 4x pci adapter ssd  και ssd Samsung 960 Evo 256 nvm  θέλω να τα συνδέσω σε αυτή την  Motherboards  gigabyte z97 soc Force και έχω  μόνο  pci express για κάρτες γραφικών αν τα βάλω στη θύρες pci express θα έχει θέμα οι κάρτα γραφικών 

Επεξ/σία από exclood
Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιήσεις την μικρή υποδοχή (pcie x1) μπορείς να βάλεις τον M.2 Στην 3η πορτοκαλί pcie και την κάρτα γραφικών στην 1η. ¨Οταν χρησιμοποιείται η 3η πορτοκαλί τότε η μικρή (pcie x1) δεν μπορεί να είναι διαθέσιμη. Μπορείς να βάλεις τον ssd και στην 2η πορτοκαλί αλλά σε αυτή την περίπτωση η κάρτα γραφικών (1η πορτοκαλί) θα λειτουργεί μέχρι x8. Διαφορετικά θα λειτουργεί κανονικά μέχρι x16

Την κάρτα ήχου θα την βάλεις φυσικά σε μια από τις δύο pci

Δημοσ.

Καλημέρα σε ευχαριστώ αλλά οι κάρτα ήχου λόγω ότι είναι pci express  πάει την κάρτα γραφικών στο  bus 8x  έχω και άλλη μια Motherboards asus maximus vii hero αλλά δεν ξέρω  αν το καταφέρω να έχω pci express disk και κάρτα ήχου pci express  και οι κάρτα γραφικών να παίζει στα  x16 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Δες αναλυτικά τι γράφει η κάθε μητρική στο σαιτ της. Πας στο Specification και στην ενότητα Expansion Slots.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-SOC-Force-rev-10#sp

Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ τα δοκίμασα όλα αλλά από ότι είδα 3 πρώτες θύρες pci express  μοιράζονται το bus τις πρώτης θύρα μόνο οι τελευταία είναι ξεχωριστή που περνάει από το chip της Motherboards 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...