exclood Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια έχω αγοράσει μία sound blaster Z pci και ένα 4x pci adapter ssd και ssd Samsung 960 Evo 256 nvm θέλω να τα συνδέσω σε αυτή την Motherboards gigabyte z97 soc Force και έχω μόνο pci express για κάρτες γραφικών αν τα βάλω στη θύρες pci express θα έχει θέμα οι κάρτα γραφικών Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από exclood
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν δεν χρησιμοποιήσεις την μικρή υποδοχή (pcie x1) μπορείς να βάλεις τον M.2 Στην 3η πορτοκαλί pcie και την κάρτα γραφικών στην 1η. ¨Οταν χρησιμοποιείται η 3η πορτοκαλί τότε η μικρή (pcie x1) δεν μπορεί να είναι διαθέσιμη. Μπορείς να βάλεις τον ssd και στην 2η πορτοκαλί αλλά σε αυτή την περίπτωση η κάρτα γραφικών (1η πορτοκαλί) θα λειτουργεί μέχρι x8. Διαφορετικά θα λειτουργεί κανονικά μέχρι x16 Την κάρτα ήχου θα την βάλεις φυσικά σε μια από τις δύο pci
exclood Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σε ευχαριστώ αλλά οι κάρτα ήχου λόγω ότι είναι pci express πάει την κάρτα γραφικών στο bus 8x έχω και άλλη μια Motherboards asus maximus vii hero αλλά δεν ξέρω αν το καταφέρω να έχω pci express disk και κάρτα ήχου pci express και οι κάρτα γραφικών να παίζει στα x16
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δες αναλυτικά τι γράφει η κάθε μητρική στο σαιτ της. Πας στο Specification και στην ενότητα Expansion Slots. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-SOC-Force-rev-10#sp
exclood Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δες αναλυτικά τι γράφει η κάθε μητρική στο σαιτ της. Πας στο Specification και στην ενότητα Expansion Slots. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-SOC-Force-rev-10#sp Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ τα δοκίμασα όλα αλλά από ότι είδα 3 πρώτες θύρες pci express μοιράζονται το bus τις πρώτης θύρα μόνο οι τελευταία είναι ξεχωριστή που περνάει από το chip της Motherboards
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα