Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες παίδες,

έχω ένα netbook και έχει το εξής πρόβλημα στην οπίσθια επιφάνεια:

8pIfAWL.jpg

Δεν το επηρεάζει κάπου λειτουργικά, αλλά επειδή ξεκίνησε με μια μικρή ρωγμή πριν μερικούς μήνες και έχει αυξηθεί αρκετά πλέον φοβάμαι μήπως γίνει και λειτουργικό το θέμα. Αδίκως το φοβάμαι;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιβραδύνω την επέκταση της;  (Πέρα από το να προσέχω μην πέσει κλπ...πάντα το έχω σε θήκη και όλο μαζί μέσα στην (σχετικά) ειδική θήκη της τσάντας πλάτης).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Εγώ θα έριχνα κόλλα στιγμής, αν απο πίσω έχει κάποια άλλη επιφάνεια και δεν θα κολλήσεις και τίποτε άλλο. Αλλιώς προσεκτικά με μια οδοντογλυφίδα βάζεις λίγο στις δυο πλευρές και τα κολλάς μεταξύ τους.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εκεί απο πίσω βιδώνει το hinger του πάνελ; Αν ναι πάει πολύ δύναμη στο συγκεκριμένο σημείο, αν η κόλλα δεν κρατήσει πας για αλλαγή....

Το σωστό θα ήταν να το ανοίξεις λίγο εκεί να δεις απο μέσα μην έχουν φύγει τίποτα βίδες ή αν έχουν σπάσει βάσεις και ανάλογα να πράξεις. Αν είναι απλό σπάσιμο και δεν κρατάει τίποτα βάζεις οτι θες, αν κρατάει κάτι όμως είναι μπλέξιμο...

ps: Εποξειδική δεν κρατάει καλύτερα λόγο ελαστικότητας κτλπ;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υφασμάτινη ταινία που σου πρότειναν θα έλεγα και εγώ.
Είναι πανίσχυρη και αδιάβροχη οπότε κόβεις ένα αρκετά μακρύ κομμάτι που θα καλύψει την ρωγμή από την γωνία που ξεκιναέι μέχρι και αρκετά εκατοστά μετά το σημείο που σβήνει.

Θα δώσει μία έξτρα δύναμη συγκράτησης στο πλαστικό σε εκείνο το σημείο που θα αντέξει αρκετό καιρό και θα περιορίσει το περαιτέρω σπάσιμο.

Επεξ/σία από dpolal
  • Thanks 1
Δημοσ.

Carbon  fiber :)

Το επόμενο πιο κοντινό και ανέξοδο, είναι κάτι σε στιλ ταινίας που είπαν και οι προλαλήσαντες! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (νόμιζα πως θα μου ερχόταν ειδοποίηση όταν θα απαντούσε κάποιος για αυτό άργησα να τα δώ).

Μάλλον την υφασμάτινη ταινία θα βάλω.

Δεν ανοίγει εύκολα το πάνελ ώστε να δώ τι έχει από πίσω και να βάλω κόλλα. Οπότε για να μην το καταστρέψω κατά λάθος :D θα το αφήσω για τελευταία λύση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakura22 είπε

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (νόμιζα πως θα μου ερχόταν ειδοποίηση όταν θα απαντούσε κάποιος για αυτό άργησα να τα δώ).

Μάλλον την υφασμάτινη ταινία θα βάλω.

Δεν ανοίγει εύκολα το πάνελ ώστε να δώ τι έχει από πίσω και να βάλω κόλλα. Οπότε για να μην το καταστρέψω κατά λάθος :D θα το αφήσω για τελευταία λύση.

ΤΕΝΤΑ Η Υφασμάτινη, να τραβάει στα πλαστικά στη σωστή θέση. Το υπέροχο είναι ότι δεν αφήνει κόλλες στο ξεκόλλα κόλλα στις πρώτες εφαρμογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...