petros_samurai Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά εν ολίγοις εχω έναν υπολογιστή που έχει έναν σκληρό δίσκο που έχω μέσα τα Windows και έχω άλλους δύο σκληρούς με τους οποίους δουλεύω. Μετακομίζοντας τώρα βρήκα έναν παλιό laptop που ήταν χαλασμένο και θέλησα να βγάλω το σκληρό δίσκο από κει και να τον συνδέσω στο desktop μου ο σκληρός δίσκος to laptop φάνηκε να μην λειτουργεί. Τοθέμα είναι ότι όταν ξαναέβαλα τον δίσκο to desktop πίσω όλα τα αρχεία λείπουν τι μπορεί να παιζει? Μολύνθηκα με κάποιο ιό που είχε ο σκληρός του λάπτοπ ?? Μπορείτε να μου να μου πείτε μία λύση γιατί δεν έχω backup και είναι λίγο παλούκι αυτό που έπαθα ευχαριστώ
unos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δηλαδή τον σκληρό τον βλέπεις αλλά όταν τον ανοίγεις δεν έχει αρχεία μέσα; 1
unos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις ιδιότητες του σκληρού σου δείχνει ότι υπάρχει κατειλημμένος χώρος απο τα αρχεία σου ή εμφανίζεται ο σκληρός άδειος; 1
petros_samurai Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Είναι άδεια τα 450 470 περίπου από τα 500gb αλλά όταν πάω να μπω μέσα δεν βλέπω τίποτα.
unos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ο σκληρός έσβησε όλα τα αρχεία. Το πως δε ξέρω. Βρες ένα προγραμμα ανάκτησης δεδομένων και προσπάθησε να τα σώσεις. Σίγουρα θα μπορέσει να σου επαναφέρει αρκετά 1
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, petros_samurai είπε Είναι άδεια τα 450 470 περίπου από τα 500gb αλλά όταν πάω να μπω μέσα δεν βλέπω τίποτα. Ο 500άρης δίσκος δεν έχει ελεύθερα 500gb αλλά κάπου 465gb μετά από φορμάτ, οπότε αν βλέπεις τόσα ελεύθερα σημαίνει ότι ο δίσκος για κάποιον λόγο διαγράφηκε. Βάλτον 2ο σε ένα σύστημα που λειτουργεί και ψάξε για διαγραμμένα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης. Το recuva είναι δωρεάν. 1
petros_samurai Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αυτό το πρόγραμμα θα επαναφέρει το 95%? Επίσης, τι προτείνετε να κάνω για να το αποφύγω παλι; Είναι ένα αρχείο που καθημερινά προστίθενται νέα δεδομένα. Λέτε να τα μεταφέρω πχ κάθε εβδομάδα σε έναν εξωτερικό δίσκο; Υπάρχει κάποια καλύτερη τακτική;
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν δε σου βγάλει τα αρχεία που θέλεις το recuva ψάξου για file scavenger ή active@file recovery. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα