kalou192 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας! Eίμαι καινούριος στο forum και δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τα αυτοκίνητα αλλά έχω προσπαθήσει να κάνω τρελή έρευνα γιατί όπου να ναι θα αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Είμαι φοιτητής εκτός της πόλης μόνιμης κατοικίας μου (Αθήνα) και θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο χαμηλής κατανάλωσης που να μην ''καίει'' πολύ στην πόλη, καθώς το χρειάζομαι κυρίως για να πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο όπου έχω πλέον κάποια μαθήματα. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αυτοκίνητα μέχρι 1200cc, από χρονολογία 2008 και πάνω (ο πατέρας μου επιθυμεί κάτι τέτοιο για δικούς του λόγους) και βάζω μια τιμή κοντά στα 5.000 (τώρα αν βρω κάτι τρελά επιθυμητό στα παραπάνω, το βλέπουμε). Να σας πω ότι με έρευνες που έκανα (δεν ξέρω αν ισχύουν βεβαίως βεβαίως) είδα ότι σε πολύ χαμηλή κατανάλωση είναι τα εξής μοντέλα Toyota Aygo, Citroen C1, Peugeot 107 (αυτά είναι τριδυμάκια απ' ότι διάβασα), Suzuki Alto, Nissan Pixo (που και αυτά είναι ίδια). Αυτά βρήκα που έχουν τη χαμηλότερη κατανάλωση και για κάποιο λόγο ένιωσα να έχω μια κλίση προς το nissan pixo (ίσως λόγω του ότι ο πατέρας μου έχει Nissan Primera οπότε είμαι εξοικειωμένος με τη μάρκα), ενώ αρκετοί μου είπαν να αποφύγω για κάποιο λόγο τα τρίδυμα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μπήκα σε ένα Aygo του 2007 και μου φάνηκε λίγο στενό και κοντό, σα να ήμουν πολύ κλεισμένος. Για οποιοδήποτε άλλο από τα παραπάνω δεν έχω άποψη. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το εν λόγω αυτοκίνητο (το Pixo) και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι σε παρόμοια κατανάλωση ΕΝΤΟΣ πόλης (δεν έχουμε να δίνουμε σε βενζίνες παιδιά, κι έχω άλλα 2 χρόνια σχολής, και όσα δίνω θα τα μοιράζομαι και με άλλους συμφοιτητές μου που θα πηγαινοερχόμαστε μαζί) και με τα παραπάνω χαρακτηριστικά (σε κυβισμό-τιμή-χρονολογία). Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, κάθε απάντηση θα μου φανεί χρήσιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 μπορεις να κοιταξεις αυτα που ανεφερες c1 augo 107 η suzuki slash 1.2 η μπορεις να πας προς ιταλια μερια να δεις κανα punto , η καποιο hyundai i10 πρωτα απο ολα πρεπει να αποφασισεις ποια μοντελα σου αρεσουν επισης μπορεις να δεις και καποιο diesel μοτερ , εκει σιγουρα η καταλωση σε σχεση με τα βενζινοκινητα και η διαφορα τιμης βενζινης πετρελαιο συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 δεν σου απαντησαν οτι ήθελες στο 4τροχοι και το εκανες κοπι πειστ κ εδω;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, paylidis είπε δεν σου απαντησαν οτι ήθελες στο 4τροχοι και το εκανες κοπι πειστ κ εδω;; δικαιωμα του δεν ειναι να κανει οτι θελει? Spoiler δικηγορος του διαβολου mode off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, paylidis είπε δεν σου απαντησαν οτι ήθελες στο 4τροχοι και το εκανες κοπι πειστ κ εδω;; τον επιασες τωρα τυπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε δικαιωμα του δεν ειναι να κανει οτι θελει? Απόκρυψη περιεχομένων δικηγορος του διαβολου mode off δε ξερω, ισως... εμενα μου φαινεται καπως... 1 ώρα πριν, opcorsa είπε τον επιασες τωρα τυπε παντα με ενοχλουσαν οι τυποι που παιρνουν σβαρνα ολα τα φορα και κανουν εγγραφη και στο καπακι κοπι πειστ το θεμα τους και δεν εχουν καν την ευθιξια να σβησουν εστω τη μορφοποιηση απο το άλλο φορουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, paylidis είπε δε ξερω, ισως... εμενα μου φαινεται καπως... παντα με ενοχλουσαν οι τυποι που παιρνουν σβαρνα ολα τα φορα και κανουν εγγραφη και στο καπακι κοπι πειστ το θεμα τους και δεν εχουν καν την ευθιξια να σβησουν εστω τη μορφοποιηση απο το άλλο φορουμ... Υπερβολικός.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε δε ξερω, ισως... εμενα μου φαινεται καπως... παντα με ενοχλουσαν οι τυποι που παιρνουν σβαρνα ολα τα φορα και κανουν εγγραφη και στο καπακι κοπι πειστ το θεμα τους και δεν εχουν καν την ευθιξια να σβησουν εστω τη μορφοποιηση απο το άλλο φορουμ... Ναι ετσι ειναι. Δωσε πονο. Και ολοι θελουν ελαφρος μτχ , να καιει λιγο, να ειναι σπορ αλλα να ειναι χωραει 10 βαλιτσες για εκδρομες, να παταει και λιγο χωμα και βουνο, να κινειτε και στην πολη ανετα να χωραει παντου....... να κανει καφε, να παιρνει 7-8 ατομα,,, δεν περιγραφω αλλο( copy - paste απο αλλον αυτο) ελεος. Καντε δυο επιλογες στην ιδια κατηγορια να το συζητησουμε. Υ. Γ αυτο που ολοι λενε να καιει λιγο ειναι εκνευριστικο Αμαξι παιρνεις κοιτας τα τεχνικα χαρακτηριστικα πριν το αγορασεις. Αναλογος πραττεις. Εγω στο χιλιαρακι καιω μεσα στην πολη 8 lt/100km.δεν παραπονιεμαι γιατι ξερω πως ειναι αυτοματο. Ηξερα οτι θα καιει αλλα ειναι ξεκουραστο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εκτός από αυτά που ανέφερες (τριδυμα τουοτα - psa κλπ) υπάρχουν και τα αντίστοιχα του τριο-κουβάγκεν αλλά είναι λιγάκι ακριβότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, paylidis είπε δεν σου απαντησαν οτι ήθελες στο 4τροχοι και το εκανες κοπι πειστ κ εδω;; Εδώ όμως δεν δίνουμε παραπλανητικές απαντήσεις με σκοπό να τον κατευθύνουμε σε συγκεκριμένα μοντέλα. Φίλε εγώ μεταξύ nissan pixo και aygo θα σου έλεγα με 1000 το aygo Απλά το πρώτο το έχω για κορίτσια το δεύτερο για αγόρια. Δεν νομίζω να είσαι κορίτσι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εδώ όμως δεν δίνουμε παραπλανητικές απαντήσεις με σκοπό να τον κατευθύνουμε σε συγκεκριμένα μοντέλα. Εδω μονο για μτχ λεμε.ενας που να θελει καινουεγιο τιποτα. Μια στο τοσο. Ρε παιδια θα παρει κανενας κανουργιο αμαξι να πουμε αποψεις. Εγω το πηρα πριν 9 μηνες και δεν ηξερα το forum. Αμα το ηξερα θα με ειχατε πεισει για μτχ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, mp123 είπε Εδω μονο για μτχ λεμε.ενας που να θελει καινουεγιο τιποτα. Μια στο τοσο. Ρε παιδια θα παρει κανουργιο να πουμε αποψεις. Εγω το πηρα πριν 9 μηνες και δεν ηξερα το forum. Αμα το ηξερα θα με ειχατε πεισει για μτχ. εαν εχει πχ ο αλλος 5χιλιαρικια και θελει αμεσα το αμαξι , τι θα του πουμε κανε υπομονη μαζεψε λεφτα για κανα 2 3 χρονια να παρεις καινουριο? εαν ακομη χειροτερα εχει 2κ τι θα του πουμε περιμενε μεχρι την συνταξιοδοτηση σου θα παρεις και νεο αμαξι ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε εαν εχει πχ ο αλλος 5χιλιαρικια και θελει αμεσα το αμαξι , τι θα του πουμε κανε υπομονη μαζεψε λεφτα για κανα 2 3 χρονια να παρεις καινουριο? εαν ακομη χειροτερα εχει 2κ τι θα του πουμε περιμενε μεχρι την συνταξιοδοτηση σου θα παρεις και νεο αμαξι ? Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Εχεις δικιο. Αυτο πρεπει να λεμε.περιμενε μικρος εισαι ακομη. Μαζεψε και περνα παλι να συζητησουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 hours ago, mp123 said: Εδω μονο για μτχ λεμε.ενας που να θελει καινουεγιο τιποτα. Μια στο τοσο. Ρε παιδια θα παρει κανενας κανουργιο αμαξι να πουμε αποψεις. Εγω το πηρα πριν 9 μηνες και δεν ηξερα το forum. Αμα το ηξερα θα με ειχατε πεισει για μτχ. Αν συμπληρώνεις τη διαφορά για το καινούριο να πάρω ένα εγώ να σου φύγει ο καημός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 34 λεπτά πριν, NickTG είπε Αν συμπληρώνεις τη διαφορά για το καινούριο να πάρω ένα εγώ να σου φύγει ο καημός. Δεν μπορω. Δεν βγαινω. Πρεπει να παρω μηχανη κανονικη τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα