Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φταίμε και εμείς γιατί κάνουμε ότι μας λένε και δεν κουνιόμαστε από την καρέκλα.

Για ένα κάταγμα μία εγχείριση χολής - κήλης - σκωληκοειδίτιδας  και πολλές άλλες θέλουμε τον καθηγητή ή τον Διευθυντή να μας την κάνει.Πήγαινε στο ΚΑΤ για ορθοπαιδικά ή σε ένα άλλο Δημόσιο Νοσοκομείο και ζήτα ραντεβού από κάποιον χειρουργό με 10-15 και 20 χρόνια Υπηρεσία και ας μην είναι Διευθυντής ή καθηγητής.Και τους πελάτες των Διευθυντών να είστε σίγουροι όταν είναι ναρκωμένοι αυτοί τους χειρουργούν.

Εγώ πήγα έτσι βρήκα έναν χωρίς να μου τον έχει συστήσει κανείς και έκανε εγχείριση χολής στη σύζυγο χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ.Δεν είναι όλοι όπως τους περιγράφουμε.Τώρα αν εσύ θέλεις να του δώσεις ένα χαρτζηλίκι μπορείς να το κάνεις.

Οπότε μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

• Like 4
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DYEL είπε

Χειρουργειται αραγε κανεις στην Ελλαδα εν ετη 2018?

Επειδη δεν συχναζω σε τουτα τα μερη δεν ξερω πως παιζουν μπαλα.

Πηγα σε ιδιωτικό γιατρο και μου ειπε πως μονο με χειρουργειο θα φτιαξει το κοκαλο που εσπασα στον καρπο.

Φανταζομαι πρεπει να παω σε καποιο νοσοκομειο και αν τυχει και μου πουν και εκει την αληθεια θα με βαλουν σε μια ατελείωτη λιστα χειρουργειου?

Οποιος εχει εμπειρια ας την μοιραστει παρακαλω.Την διαδικασια δηλαδη και οτι αλλο.

Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο στην 6η δημοτικού και μου είπε και εμένα τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ότι μετά ζητούσε 1000 ευρώ! Δεν ξέρω αν δικαιολογήται η τιμή η όχι. Πάντως η διαδικασία του χειρουργείου ήταν πολύ γρήγορη. Είχα βγεί την ίδια μέρα.

Δημοσ.

Την εκανες στον ιδιωτικο γιατρο?

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειχες? Εγω στην μερια της ωλενης "ξεκόλλησε" ενα μικρο κοκκαλο.

Αυτος που πηγα εγω κανει σε νοσοκομειο χειρουργεια,οποτε δεν μου προτεινε κατι.

1000 ευρω κατα την αποψη μου ειναι παρα πολλα,απο αποψη ιατρικης μπορει να ειναι αναμενόμενη τιμη αλλα ας ειμαστε ρεαλιστικοι.

Δημοσ.

Ναι, σε ιδιωτικό πήγα.

Στο σημείο με το κόκκινο περίπου το είχα σπάσει και χρειαζόταν να βάλει ένα σιδεράκι για να το κρατάει για κάποιο διάστημα μέχρι να είναι σταθερό το κόκκαλο.

EZ7220-3.jpg.269abb0d2d57f5661c33650e0b6ef886.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα,σε ευχαριστω.

Τελικα μου βαλανε γυψο για 2 εβδομαδες.

Αν μου περασει ο πονος δεν θα κανω τιποτα περαιτερω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DYEL είπε

Μαλιστα,σε ευχαριστω.

Τελικα μου βαλανε γυψο για 2 εβδομαδες.

Αν μου περασει ο πονος δεν θα κανω τιποτα περαιτερω.

Οταν μπορουμε να αοφευγουμε ενα χειρουργειο ειναι πολυ καλο ...Βεβαια καπιες φορες μενει η ταλαιπωρια και στο τελος γινετια και το χειρουργειο οπως το 2006 με καταγμα σπονδυλου το πηγαμε συντηριτικα 6-7 μηνες αλλα στο τελος εγινε και χειρουργειο σπονδυλοδεσιας.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα.

Ενας γιατρος σε απογευματινο εξωτερικο ιατρειο μπορει να με παραπεμψει για χειρουργειο? Η οποια τελως παντων ειναι η διαδικασια.

Εχω ηδη βγαλει εξετασεις και μου ειπε ο γιατρος οτι θελει χειρουργειο αλλα σε αλλο νοσοκομειο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DYEL είπε

Επαναφερω το θεμα.

Ενας γιατρος σε απογευματινο εξωτερικο ιατρειο μπορει να με παραπεμψει για χειρουργειο? Η οποια τελως παντων ειναι η διαδικασια.

Εχω ηδη βγαλει εξετασεις και μου ειπε ο γιατρος οτι θελει χειρουργειο αλλα σε αλλο νοσοκομειο.

Γιατι σου ειπε σε αλλο  νοσοκομειο ? Μηπως ειναι ορθοπαιδικο το θεμα που τα πιο πολλα τα στελνουν στο ΚΑΤ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρθροσκοπηση προκειτε,στη θεσσαλονικη ειμαι,στο ιπποκρατειο που πηγα μου ειπε δεν κανουν αρθροσκοπηση.

Το θεμα ειναι μπορω να παω σε απογευματινο γιατρο σε νοσοκομειο και απο εκει να καταληξω για χειρουργειο?

Γιατι ηδη ξερω τι χρειαζομαι και τα ραντεβου αργουν παρα πολυ στα αλλα νοσοκομεια για να με δει εκ νεου γιατρος να μου πει τα ιδια.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DYEL είπε

Για αρθροσκοπηση προκειτε,στη θεσσαλονικη ειμαι,στο ιπποκρατειο που πηγα μου ειπε δεν κανουν αρθροσκοπηση.

Το θεμα ειναι μπορω να παω σε απογευματινο γιατρο σε νοσοκομειο και απο εκει να καταληξω για χειρουργειο?

Γιατι ηδη ξερω τι χρειαζομαι και τα ραντεβου αργουν παρα πολυ στα αλλα νοσοκομεια για να με δει εκ νεου γιατρος να μου πει τα ιδια.

Ευκολη επεμβαση απο οτι ξερω .

Βρες νοσοκομειο που την κανουν κοιτα για Παπαναικολαου και κλεισε απογευματινο ραντεβου με γιατρο .Ολα θα γινουν πιο γρηγορα απο το να πας σε εξωτερικα πρωινα ιατρεια . Κοστος απο 40-70 ευρω αναλογα την βαθμιδα του γιατρου.

Τωρα αν χρειαστει φακελακι ειναι θεμα γιατρου.Αλλοι ελαχιστοι δεν παιρνουν αλλοι παλι ελαχιστοι τα ζητανε και οι πο πολοι το αφηνουν στην κριση σου . Εχω κανει 6 χειρουργεια (τα 5 οαρθοπαιδικα) και εκτος απο ενα που ηταν σε ιδιωτικο οι πιο πολλοι ηταν στην τελευταια περιπτωση.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι στο παπανικολαου μου ειπε να παω,αλλα τα πρωινα ραντεβου αργουν παρα πολυ.

Μπορεις να μου πεις λιγο την διαδικασια?

Θα παω δηλαδη στο ραντεβου,μετα απο εκει τι γινεται?

Θα μου δωσει καποιο χαρτι? Πως θα κανονισω το χειρουργειο κλπ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DYEL είπε

Θα παρεις στο 1535 και θα ζητησεις απογευματινο ραντεβου με ορθοπαιδικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, DYEL είπε

Δεν μπορούσε να σου συστήσει κάποιον γιατρό ?? Όταν πάρεις τηλέφωνο στο 1535 να κλείσεις απογευματινό ραντεβού πρέπει να ξέρεις και με ποιον γιατρό θέλεις...

Όταν κλείσεις θα πας με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που έχεις κάνει και θα σου πει πότε μπορεί να σε χειρουργήσει.

Για φακελάκι δεν μπορώ να ξέρω..πάντως δεν παίρνουν όλοι...

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Μεσω του σιτε μπορεις να δεις τα ονοματα αλλα οχι δεν μου συστησε καποιον γιατρο.

Αρα κανονιζετε εκεινη την στιγμη στην επισκεψη το χειρουργειο,η πρεπει να ξαναπαω να κλείσω ραντεβου ή κατι τετοιο?

Δημοσ.

Εμείς που δεν είχαμε λεφτά γεννήσαμε σε δημόσιο... Στο ιπποκράτειο μια χαρά το 2012, το 2016 στο Παπαγεωργίου έτσι κ έτσι... Λίγο μπάχαλο το νοσοκομείο, σε καισαρική κόψανε το κεφάλι του μωρού.. Αν τύχαινε σε εμένα θα έλεγα χίλιες φορές να έπαιρνα δανεικά για να πάω σε ιδιωτικό. ΓΓενικά είναι πως θα τύχει... Στο ιπποκράτειο έδωσα απο μόνος εκτός νοσοκομείου 200 στην ιατρό διότι την ξέραμε,ούτε καν τα ζήτησε.. Τα έβαλα μέσα σε μια τούρτα έκπληξη,πολύ καλή ιατρός και έκανε εξαιρετική δουλειά. 

Στις Tue Mar 20 2018 στις 5:00 ΜΜ, papoys1 είπε

Φταίμε και εμείς γιατί κάνουμε ότι μας λένε και δεν κουνιόμαστε από την καρέκλα.

Για ένα κάταγμα μία εγχείριση χολής - κήλης - σκωληκοειδίτιδας  και πολλές άλλες θέλουμε τον καθηγητή ή τον Διευθυντή να μας την κάνει.Πήγαινε στο ΚΑΤ για ορθοπαιδικά ή σε ένα άλλο Δημόσιο Νοσοκομείο και ζήτα ραντεβού από κάποιον χειρουργό με 10-15 και 20 χρόνια Υπηρεσία και ας μην είναι Διευθυντής ή καθηγητής.Και τους πελάτες των Διευθυντών να είστε σίγουροι όταν είναι ναρκωμένοι αυτοί τους χειρουργούν.

Εγώ πήγα έτσι βρήκα έναν χωρίς να μου τον έχει συστήσει κανείς και έκανε εγχείριση χολής στη σύζυγο χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ.Δεν είναι όλοι όπως τους περιγράφουμε.Τώρα αν εσύ θέλεις να του δώσεις ένα χαρτζηλίκι μπορείς να το κάνεις.

Οπότε μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Στον Άγιο Δημήτριο έκανα πριν λίγα χρόνια σκουλήκι... Μια χαρα όλα απίθανος ο ιατρός και ευγενής, νεαρός λίγο πριν τα 50 και Παοκαρα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...