christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, blackdeagle είπε έπρεπε να είχε φωνάξει την αστυνομία ή να πήγαινε και να προσημειωναν τα χαρτονομίσματα.. Δεν πειράζει πειθαρχικό και ότι κάτσει,έτσι θέλουν αυτά τα τσογλάνια κανονικα ετσι θελουν... αλλα ο αλλος εχε τον πονο του και θελει να γινει καλα . οποτε η πλεοψηφια τα σκαει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, DYEL είπε Γιατι οχι? Απο δημοσιο ειναι η ακτινογραφία,δεν θα γρηγορεψει την διαδικασια? Αλλα καταλαβα που το πας,αρα να πω οτι εγινε εκεινη την στιγμη η την προηγουμενη μερα π.χ? το εσπασα την τεταρτη που περασε. Ετσι ακριβως......Πηγα στα επειγονντα του ΚΑΤ με πονο στον ωμο και ειπε οτι ειχα πεσει πριν 2-3 μερες ...Αν ελεγα οτι ειχαν περασει 20 ημερες δεν θα με δεχοντουσαν...Τελικα τα πραγματα ηταν πολυ πιο σοβαρα απο οτι περιμενα .Καταγμα ωμου που δεν παιρνει ομως ευκολα χειρουργειο . Ενα μηνα αναρωτικη και σχεδον περασε. 19 λεπτά πριν, DYEL είπε Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
Adanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα με τα λαδώματα και τα φακελάκια είναι τραγική. Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολίτες που το υπερασπίζονται αυτό λέγοντας "έτσι είναι".
xgol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχετε μπλεξει πολλα πραγματα, σε καποια εχετε δικιο σε καποια αδικο. Συνοπτικα, χειρουργείο μπαίνει οποιος ειδικος εφημερευει. Αν θελεις συγκεκριμενο γιατρο, είναι λογικό να απευθυνθεις σ αυτον και να σε χειρουργησει (αν δικαιουται βασει νομου) σε ιδιωτικη κλινική. Καντε καταγγελια σε οποιον σας ζηταει φακελάκι. Μην πατε στα επείγοντα γιατι πονατε 1 βδομαδα, βγάλατε παρανυχιδα ή εχετε πονοκεφαλο στη γαμπα. Δε θα σας διωξουν οπως ανακριβεστατα γραφτηκε πιο πανω, αλλά εκ των πραγματων παρακωλυεται η ροη των επιγοντων περιστατικων. Υ.Γ. Η φραση "εγω σε πληρωνω" στον ιατρο που κανει ΤΕΠ, οδηγει πιθανοτατα σε χειροδικια. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από xgol 6 1
margaritagr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πραγματα ειναι τραγικό να πηγαίνουν στα επείγοντα άνθρωποι που δεν έχουν πραγματικά επείγον περιστατικό κι έτσι καθυστερούν εκείνοι που όντως έχουν απόλυτη ανάγκη. 1
DYEL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Φιλε μου για αυτο σκεφτομαι αν θα κανω την διαδικασια ή οχι. Περασα ηδη ταλαιπωρία για την ακτινογραφια επειδη ο καθενας παει για το παραμικρο στα επειγοντα.. Σε τετοιου είδους τραυματισμους ουτως η αλλως πρωτα βαζεις παγο επιδεσμο και το ξεκουραζεις λιγες μερες πρωτου πας σε γιατρο αν δεις οτι δεν υποχωρει ο πονος. @Γιάννης Platano 1 εβδομαδα δηλαδη να ειμαι μεσα στο νοσοκομειο? Αυτο μου ακουγετε κουφο,αφου μια χαρα μπορω να περπατήσω κλπ γιατι να κατσω τοσο καιρο εκει μεσα? Μια χαρα μπορω να κανω τα παντα εκτος απο το να σηκωνω βαρος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου μια επίσκεψη θα σε πείσει... Μπορεί φυσικά κι εγώ να κάνω λάθος. Υπεύθυνη απάντηση δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις από το forum Δεν καν.... γιατρός. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 1
DYEL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Πραγματα ειναι τραγικό να πηγαίνουν στα επείγοντα άνθρωποι που δεν έχουν πραγματικά επείγον περιστατικό κι έτσι καθυστερούν εκείνοι που όντως έχουν απόλυτη ανάγκη. Αυτο ειναι καθημερινο φαινομενο,καθ'ολη την διαρκεια της μερας! Το τελευταιο 3μηνο εχω παει 3 φορες σε αυτο το κεντρο υγειας και τις 3 ολοι ειχανε μιξουλες και βηχαλακι και ενας μονο ηταν τοσο ασχημα χτυπημένος που τον εστειλαν για νοσοκομειο χωρις καν εξεταση. Και θυμαμαι πριν κανα 2 χρονια που ειχα παει να μου βγαλουν ραμματα οχι στα επιγοντα,σκαει μυτη ενας που εσπασε το δαχτυλο του,και τον στειλαν σε παθολογο που περιμενα και εγω αντι για τα επιγοντα..
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xp-user είπε Όποιος δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο ( στα οποία γίνετε χαμός απο κόσμο ) τα δημόσια ειναι μονόδρομος.Να είσαι έτοιμος να βάλεις το χέρι στη τσέπη (κατα πάσα πιθανότητα ) για φακελάκι.Γέννησε η γυναίκα φίλου στο Αλεξάνδρα πριν λίγες μέρες και ο διευθυντής του είπε στα ίσα ...αν θέλεις να έρθω εγώ να τη ξεγεννησω 1000 ευρώ...αλλιώς με όποιον εφημερεύει. τα οποια ιδιωτικα δεν ειναι κατα αναγκη καλύτερα απο δημοσια, εγω προσφατα πηγα α κανω μια εξεταση σε ιδιωτικη κλινικη με ταλαιπορησαν και τελικα εξεταση δεν εγινε 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Anorymous είπε τα οποια ιδιωτικα δεν ειναι κατα αναγκη καλύτερα απο δημοσια, εγω προσφατα πηγα α κανω μια εξεταση σε ιδιωτικη κλινικη με ταλαιπορησαν και τελικα εξεταση δεν εγινε Φυσικα και δεν ειναι παντα καλυτερα και καποιες πιο δυσκολες εξετασεις οπως ενδοσκοπησεις ειναι καλο να γινοντε σε δημοσια νοσκομεια 2
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και δεν ειναι παντα καλυτερα και καποιες πιο δυσκολες εξετασεις οπως ενδοσκοπησεις ειναι καλο να γινοντε σε δημοσια νοσκομεια Πηγα να κανω αερια αιματος που θελει αιμα απο αρτηρια με κατατρηπησαν και τελικα δουλεια δεν εγινε. τωρα θελω να κανω γαστροσκοπηση αλλα τελικα αντι να παω ιδιωτικα θα παω σε δημοσιο σε απογευματινα ραντεβου
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Anorymous είπε Πηγα να κανω αερια αιματος που θελει αιμα απο αρτηρια με κατατρηπησαν και τελικα δουλεια δεν εγινε. τωρα θελω να κανω γαστροσκοπηση αλλα τελικα αντι να παω ιδιωτικα θα παω σε δημοσιο σε απογευματινα ραντεβου Τα αερια αιματος ειναι απο τις πιο δυσκολες αιματολογικες εξετασεις . Ειναι και να το εχει ο γιατρος...Προσφατα για προεγχειριτικο ελεγχο μου πηρε αιμα με την καλσικη μεθοδο γιατρος χωρις να εχω καπου να στηριξω το μπρατσο και δεν καταλαβα τιποτα. 1
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα αερια αιματος ειναι απο τις πιο δυσκολες αιματολογικες εξετασεις . Ειναι και να το εχει ο γιατρος...Προσφατα για προεγχειριτικο ελεγχο μου πηρε αιμα με την καλσικη μεθοδο γιατρος χωρις να εχω καπου να στηριξω το μπρατσο και δεν καταλαβα τιποτα. μου εχουν παρει μια φορα στο σωτηρια απο οτι θημαμε δεν με ταλαιπορησε καθολου
xgol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και δεν ειναι παντα καλυτερα και καποιες πιο δυσκολες εξετασεις οπως ενδοσκοπησεις ειναι καλο να γινοντε σε δημοσια νοσκομεια Ενω οι "ευκολες" που δεν ξερεις καν αν τ ιδιωτικό μικροβιολογικο εργαστηριο εχεξ βαλει τα αντιδραστήρια ή απλα εγραψε μια τιμη πανω στο χαρτι..
xp-user Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλή η θεωρία περί καταγγελιών και προσημειωμένων χρημάτων αλλά αμα έχεις τη μάνα -γυναικά-ΠΑΙΔΙ ξάπλα και τον αλήτη να σου ζητάει λεφτά για να τους κάνει καλά πρέπει να έχεις ψυχή για να μπεις στη διαδικασία της αστυνομίας.Όποιος τα εχει περάσει καταλαβαίνει τι λέω.Από την άλλη κάποιος που δεν έχει καν να δώσει φακελάκι κάνει το σταυρό του που λένε και παρακαλάει να τη σκαπουλάρει.Δυστυχώς αλλά το σύστημα υγείας στην Ελλάδα ειναι μια μεγάλη καταβόθρα που πέφτουν απίστευτα χρήματα μεσα και δουλειά δεν γίνετε.Εγώ ευτυχώς έχω ενα συμβόλαιο νοσοκομειακό -απο τα παλιά - που το κρατάω με νύχια και με δόντια και με έχει σώσει.Ακόμα και τότε που είχα κρατική ασφάλιση δεν την είχα χρησιμοποίηση ποτέ.Λεω τουλάχιστον οταν έρθει η ώρα μου να πεθάνω σε τρίκλινο στο Ιατρικό - Υγεια - κλπ...κλπ παρά σε 10κλινο στον Ευαγγελισμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα