Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια p5q και το via805 παιζει οποτε εισαι ενταξει.

Εχω σχετικα καινουργιο  pc παντως και εχω extra καρτα usb γιατι θελω μερικα usb να μη δινουν ρευμα οταν κλεινω το pc, ενω της motherboard να δινοuν γι αυτο θεώρησα οτι ισως και να εχει νεο pc.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

στους drivers δεν θυμαμαι να μπορεις να κανεις compatibility με windows 7.στα προγραμματα ναι.

Οταν εχουν σεταπ κανονικο κι οχι με ξεζιπαρισμα κτλ, γινονται κανονικα.. Ειδικα σε καρτες ηχου ενσωματωμενες μου τυχαινει συχνα σε 775 που βαζω 8.1 ή 10ρια..

Δημοσ.
2 minutes ago, ZELOMOTH said:

Οταν εχουν σεταπ κανονικο κι οχι με ξεζιπαρισμα κτλ, γινονται κανονικα.. Ειδικα σε καρτες ηχου ενσωματωμενες μου τυχαινει συχνα σε 775 που βαζω 8.1 ή 10ρια..

αν δεν τρεχει ο wizard ναι.αλλα στα περισσοτερα μπορεις να το κανεις και απευθειας απο το device manager χωρις καν setup οποτε εκει δεν μπορεις να κανεις κατι.αλλωστε και το Setup να τρεξει παλι μετα θα γινει και το κομματι του device manager απλα θα γινει αυτοματα.δηλαδη στην ουσια στο ιδιο σημειο θα καταληξει απλα στην μια περιπτωση θα περασει απο wizard.

δηλαδη αν ο driver ειναι λαθος ειτε device ειτε setup δεν θα παιξει ασχετα με το αν θα τρεξει ο wizard.

Δημοσ.

Ναι απλα υποτιθεται οτι θες να βαλεις και το χ σοφτγουεαρ που υποστηριζει την εκαστωτε συσκευη.. Και αν το τρεξεις χυμα, θα σου βγαλει σφαλμα οτι ο οδηγος δεν ειναι για αυτη την συσκευη, ή οτι δεν εντοπιστηκε η συσκευη κτλ.. Τι να σου πω..Απο device manager ναι πας καρφι αλλα και παλι παιζεται.. Τεσπα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ουτε η νεα καρτα με via chip λειτουργει . Φαινεται στο device manager  αλλα στα events γραφει το εξης..

Device PCI\VEN_1106&DEV_3483&SUBSYS_34831106&REV_01\4&45b69f9&0&00E2 was not migrated due to partial or ambiguous match.

Last Device Instance Id: USB\VID_05E3&PID_0608\5&1153f663&0&1
Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}
Location Path: 
Migration Rank: 0xF000FFFFFFFFF122
Present: false
Status: 0xC0000719

Καθε ιδεα ευπροσδεκτη 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 15/11/2018 at 15:19, ZELOMOTH said:

Ναι απλα υποτιθεται οτι θες να βαλεις και το χ σοφτγουεαρ που υποστηριζει την εκαστωτε συσκευη.. Και αν το τρεξεις χυμα, θα σου βγαλει σφαλμα οτι ο οδηγος δεν ειναι για αυτη την συσκευη, ή οτι δεν εντοπιστηκε η συσκευη κτλ.. Τι να σου πω..Απο device manager ναι πας καρφι αλλα και παλι παιζεται.. Τεσπα..

συνηθως επειδη δεν θελω τa software περναω απλα απο το device manager και δεν θυμαμαι να ειχα θεμα αρκει βεβαια και η μορφη των αρχειων να ειναι τετοια που να αφηνει να γινει η εγκατασταση απο το device manager.μπορει απλα να ειναι ενα exe και να πρεπει να το αποσυμπιεσεις πρωτα για να βρεις τα inf αρχεια κτλ.αλλα ναι με compatibility δεν το εχω κανει ποτε.

το software μπορει να ειναι καποιο συνοδευτικο που να μην το χρειαζεσαι καν.οπως πχ σε ασυρματες καρτες σου περναει προγραμμα για να βρισκεις τα δικτυα.οποτε δεν το ηθελα αυτο απλα πηγαινα απο device manager και περναγε μονο Drivers.δεν θυμαμαι να εχω παει ποδι απο Device manager δηλαδη να μου λεει οτι δεν κανει και να μου παιζει απο το exe.anyway.δεν εχει νοημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...