Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εχω να μπω μπω απο την Κυριακη σημερα θα γινει χαμος ομως !
Πανος999 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Τι παιχνιδαρα!! Ειναι το πρωτο farcry που παιζω.. Χανομαι λιγο στο τι πρεπει να κανω αλλα θαα τα καταφερουμε!!
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Το τελειωσα και εγω . Απολυτα χορταστικος τιτλος ,κλασικο οpen world της ubi που ειναι η ειδικοτητα της αυτα . Εκαναν πολυ καλη δουλεια και περασα πολυ ωραια αφιερωνοντας τον χρονο μου . 1 1
a_pascal Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Το τέλειωσα κι εγώ. Πριν από κανένα εξάμηνο έπαιξα το 4 και έχω παίξει και το 3 (στο XBOX 360). Λοιπόν, δεν ξέρω τι λένε τα διάφορα sites κλπ, για μένα ήταν καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Πολύ πιο επικό, πιο διασκεδαστικό, πιο "παίρνω το χειριστήριο, μια μπυρίτσα και τα κάνω όλα π@$τάνα". Ανεπιφύλακτα το συνιστώ- 30 ώρες καλού gameplay τις έχει σίγουρα και για τους τελειομανείς ακόμα παραπάνω. 2 1
Edel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Το τελείωσα χτες. Συμπαθητικό, χαβαλετζίδικο αλλά είχε τα θεματάκια του. Επανάληψη σε αποστολές. Είχε αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά με κάκιστο τέλος
pictorino Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, υπάρχει κανείς που να παίζει αυτήν την περίοδο στο Ps4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα