Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πηρα επαιξα το μεσημερι κανα 2ωρο . To game ειναι απολαυστικο .Εκπληκτικη ατμοσφαιρα και περιβαλλον οπου εξελισσεται η ιστορια .Ο ορισμος του fun play . Στο ps4 pro και στην tv της υπογραφης μου ειναι χαρμα οφθαλμων . Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Fotis13 4 1
Socratis_g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Το μόνο "αρνητικό" που έχει το παιχνίδι, αφορά τους εχθρούς που είναι copy paste παντού ίδιοι. Το οποίο εντάξει, μπορεί να το φτιάξουν με κανένα update.
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Το μόνο "αρνητικό" που έχει το παιχνίδι, αφορά τους εχθρούς που είναι copy paste παντού ίδιοι. Το οποίο εντάξει, μπορεί να το φτιάξουν με κανένα update. Δεν εχω προλαβει ακομα αυτο να το αντιληφθω ! 1
Peleus17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Παιχνιδιάρα από τα λίγα. Πολύ ωραίο Setting και η μουσική είναι όλα τα λεφτά. Με βλέπω να παίρνω και τα dlc.
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η καθιερωμενη αναλυση απο το digital foundry ps4/ps4pro καθως και τεχνικη αναλυση .Εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στην Ubisoft ανταξια ενος ΑΑΑ τιτλου . Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Fotis13
Socratis_g Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) identical σε ps4 pro και OneX να θυμηθούμε λίγο και τα παλιά Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Socratis_g 2
a_pascal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Έπαιξα multiplayer Team Deathmatch Λοιπόν, όλα τα λεφτά (αν το υποστηρίξει σωστά η Ubisoft) θα είναι εκεί. Μιλάμε για το πανηγύρι. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν πλακώσει το modding community με maps...
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε οσους το παιζουν , Αυτο που βγαινει capture squad και σε συλλαμβανει καθε τρεις και λιγο και μετα πρεπει να παιξεις αναγκαστικα με περιορισμου χρονου και να δραπετευσεις τι φαση ?Και μπηκα και σε ενα σπιτακι αρχισαν οι παραισθησεις και ξαναμπηκα φυλακη ... Με βγαζει τελειως εκτος κλιματος στο game μου κοβει τον ρυθμο .Αν και δειχνει καποια cut scenes πολυ ενδιαφεροντα ολο το υπολοιπο ειναι τελειως ακυρο . Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Fotis13
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Το παιχνιδι στο one x ειδικα με 4κ tv ειναι πραγματικα αριστο.εχουν κανει τρομερη δουλεια! 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Οντως εχουν κανει φανταστικη δουλεια . Το εκαψα το σουκου Spoiler εχω σκοτωσει τους 2 απο τους 3 μου εχει μεινει η γκομενα Ο τιτλος ειναι χορταστικος πολυ δουλεια εχουν κανει και στον αερα με τα αεροπλανα .Γενικα εχει παπαδες να κανεις τεραστιο και πολυ ομορφο και "γυαλισμενο " περιβαλλον. Mε το arcade δεν εχω ασχοληθει καν το θεωρω βαρετο . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Φίλε καλό θα ήταν να βάζεις τέτοια σχόλια σε spoiler, για αυτούς που δεν έχουν παίξει ακόμα το παιχνίδι ..
Socratis_g Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 αν είχε και 3rd person camera θα μιλάγαμε για ενα εναλλακτικό και πιο brutal, GTA V.
mikele13- Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Όποιος τό τελειώσει και θέλει να τό δώσει ας στείλει ένα πμ.
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, Socratis_g είπε αν είχε και 3rd person camera θα μιλάγαμε για ενα εναλλακτικό και πιο brutal, GTA V. Ναι *** και μενα το μονο που με χαλαει ειναι αυτο .Δεν βλεπεις καν τον παιχτη πως να το ζησεις ?τσαμπα πανε τοσα skins kai ρουχα ... 1
Socratis_g Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε .Δεν βλεπεις καν τον παιχτη πως να το ζησεις ?τσαμπα πανε τοσα skins kai ρουχα ... και τον δικό μου τον εχω κάνει πολύ σκληρό καρεόλη εμφανησιακά. τον βλέπω βεβαια ασπρόμαυρο κάθε φορά που χάνω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα