Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πηρα επαιξα το μεσημερι κανα 2ωρο .

To game ειναι απολαυστικο .Εκπληκτικη ατμοσφαιρα  και περιβαλλον οπου εξελισσεται η ιστορια .Ο ορισμος του fun play .

Στο ps4 pro και στην tv της υπογραφης  μου ειναι χαρμα οφθαλμων .

29550550_1061392040668889_67264468_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο "αρνητικό" που έχει το παιχνίδι, αφορά τους εχθρούς που είναι copy paste παντού ίδιοι. Το οποίο εντάξει, μπορεί να το φτιάξουν με κανένα update.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Το μόνο "αρνητικό" που έχει το παιχνίδι, αφορά τους εχθρούς που είναι copy paste παντού ίδιοι. Το οποίο εντάξει, μπορεί να το φτιάξουν με κανένα update.

Δεν εχω προλαβει ακομα αυτο να το αντιληφθω !

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδιάρα από τα λίγα. Πολύ ωραίο Setting και η μουσική είναι όλα τα λεφτά. Με βλέπω να παίρνω και τα dlc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καθιερωμενη αναλυση απο το digital foundry  ps4/ps4pro  καθως και τεχνικη αναλυση  .Εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στην Ubisoft ανταξια ενος ΑΑΑ τιτλου .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

identical σε ps4 pro και OneX

να θυμηθούμε λίγο και τα παλιά

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 2
Δημοσ.

Έπαιξα multiplayer Team Deathmatch 

Λοιπόν, όλα τα λεφτά (αν το υποστηρίξει σωστά η Ubisoft) θα είναι εκεί. Μιλάμε για το πανηγύρι. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν πλακώσει το modding community με maps...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε οσους το παιζουν ,

Αυτο που βγαινει capture squad και σε συλλαμβανει καθε  τρεις και λιγο  και μετα πρεπει να παιξεις αναγκαστικα  με περιορισμου χρονου και να δραπετευσεις  τι φαση ?Και μπηκα και σε ενα σπιτακι αρχισαν οι παραισθησεις και ξαναμπηκα φυλακη ...

Με  βγαζει τελειως εκτος κλιματος  στο game μου κοβει τον ρυθμο .Αν και  δειχνει καποια cut scenes πολυ ενδιαφεροντα ολο το υπολοιπο ειναι τελειως ακυρο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Οντως εχουν κανει φανταστικη δουλεια .

Το εκαψα το σουκου 

Spoiler

εχω σκοτωσει τους 2 απο τους 3  μου εχει μεινει η γκομενα

Ο τιτλος ειναι χορταστικος  πολυ  δουλεια εχουν κανει και στον αερα με τα αεροπλανα .Γενικα εχει παπαδες να κανεις  τεραστιο και πολυ ομορφο  και "γυαλισμενο " περιβαλλον.

Mε το arcade δεν εχω ασχοληθει  καν το θεωρω βαρετο . 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε καλό θα ήταν να βάζεις τέτοια σχόλια σε spoiler, για αυτούς που δεν έχουν παίξει ακόμα το παιχνίδι ..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Socratis_g είπε

αν είχε και 3rd person camera θα μιλάγαμε για ενα εναλλακτικό και πιο brutal, GTA V.

Ναι *** και μενα το μονο που με χαλαει ειναι αυτο .Δεν βλεπεις καν τον παιχτη πως να το ζησεις ?τσαμπα πανε τοσα skins kai ρουχα ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

.Δεν βλεπεις καν τον παιχτη πως να το ζησεις ?τσαμπα πανε τοσα skins kai ρουχα ...

και τον δικό μου τον εχω κάνει πολύ σκληρό καρεόλη εμφανησιακά. τον βλέπω βεβαια ασπρόμαυρο κάθε φορά που χάνω. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...