ileos10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Far Cry, η Ubisoft μας ταξιδεύει στην μοντέρνα Montana των ΗΠΑ, όπου μια εξτρεμιστική θρησκευτική οργάνωση έχει πάρει τον έλεγχο της περιοχής, «βαφτίζοντας» και βασανίζοντας «αμαρτωλούς», με μόλις μια χούφτα ανθρώπων, όπως ο πάτερ Jerome, να αντιστέκονται. Ως σερίφης, στόχος σου είναι η σύλληψη του Joseph, αρχηγού της οργάνωσης Eden's Gate, και τα τρία παιδιά του, Faith, Jacob και John, αψηφώντας τους κινδύνους για να ηγηθείς της αντίστασης και να καταρρίψεις το καθεστώς της Eden's Gate. Για πρώτη φορά λαμβάνοντας χώρα σε μια τόσο αναγνωρίσιμη και γεμάτη πολυποίκιλα αξιοθέατα πόλη όπως η Montana, το Far Cry 5 παρουσιάζει για πρώτη φορά αεροπλάνα, νέα όπλα, νέους τρόπους παιχνιδιού, εργαλεία δημιουργίας χαρτών και την δυνατότητα να παίξεις όλο το story mode με έναν φίλο μέσω online co-op! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από ileos10 2
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το setting ειναι απιστευτο ,red necks και guns festival επισης δειχνει και πολυ fun to play . Αυτο με εψησε και το εχω προπαραγγειλει ,λετε να γινει κανα θαυμα και να το παρουμε μεχρι το μεσημερι? Η' αποκλειεται και θα περιμενουμε μεχρι αυριο ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1
ileos10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το setting ειναι απιστευτο ,red necks και guns festival . Αυτο με εψησε και το εχω προπαραγγειλει ,λετε να γινει κανα θαυμα και να το παρουμε μεχρι το μεσημερι? Η' αποκλειεται και θα περιμενουμε μεχρι αυριο ... σημερα στις 00.00 νομιζω ανοιγει το setting οντως απτα καλυτερα Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από ileos10 1
Socratis_g Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Βάλε και ΧΟΝΕ στον τίτλο. Περιμένω μαιλ απο gamestation να πάω απο εκεί. Μαλλον αυριο βλέπω να γίνεται η δουλειά.
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 ναι και εγω δεν βλεπω να ερχεται sms και εχω ξενερωσει ...
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-5?ref=hp Wait for sale απο γνωστο youtuber
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μετα το far cry 3 έχουμε ενα re-skin σε κάθε έκδοση αυτο είναι γνωστό, αν σου αρέσει το setting ομως θα περάσεις καλά, έχει ωραία σκηνικά εξερεύνηση και gunplay. Eγω το έκανα pre-order(standard edition και βλέπουμε αν ειναι καλα τα dlc), ξερω οτι θα μου αρέσει οτι και να λεει ο καθε youtuber. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ADHD είπε Μετα το far cry 3 έχουμε ενα re-skin σε κάθε έκδοση αυτο είναι γνωστό, αν σου αρέσει το setting ομως θα περάσεις καλά, έχει ωραία σκηνικά εξερεύνηση και gunplay. Eγω το έκανα pre-order(standard edition και βλέπουμε αν ειναι καλα τα dlc), ξερω οτι θα μου αρέσει οτι και να λεει ο καθε youtuber. Τον παραπανω youtuber δεν τον ανεφερα για αυτο το λογο. Τον ανεφερα γιατι δεν μαρεσει να βλεπω ακραιες κριτικες του metacritic οπως του πρωτου site(και δυστηχως λογω διαφημισης σε παιχνιδιων εταιρειων οπως της Ubi ειναι συχνα φαινομενα). Far Cry 5 is hands down the best yet for the series, and may be the best Ubisoft title ever. 1
a_pascal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Αν το Farcry Arcade που έχει, ο editor που φτιάχνεις χάρτες δηλαδή κλπ, είναι αυτό που νομίζω τότε το βλέπω να γίνεται μεγάλη επιτυχία. Και Battle Royale mode χωράει μέσα και τα πάντα... Ίδωμεν, ας μην βιαζόμαστε!
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Φαινεται καλο γενικα, και στο twitch που ειδα λιγο μου αρεσε, γραφτε εντυπωσεις παιδες
kostiger Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το Eurogamer το εθαψε παντως.. Διασκεδαστικο θα ειναι στα σιγουρα, για οσους αναζητουν το κατι παραπανω απο ιστορια κλπ, δεν βλεπω να ακουμπαει..
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ADHD είπε Μετα το far cry 3 έχουμε ενα re-skin σε κάθε έκδοση αυτο είναι γνωστό, αν σου αρέσει το setting ομως θα περάσεις καλά, έχει ωραία σκηνικά εξερεύνηση και gunplay. Eγω το έκανα pre-order(standard edition και βλέπουμε αν ειναι καλα τα dlc), ξερω οτι θα μου αρέσει οτι και να λεει ο καθε youtuber. Συμφωνω , το τι λεει ο καθε youtuber συνηθως μου ειναι αδιαφορο.Το πιθανοτερο ειναι να εχω περισσοτερες παραστασεις απο αυτον στον gaming πραγμα που απο μονο του δεν λεει κατι βεβαια απλα ειναι μια ενδειξη . Ξερω πολυ καλα ποια ειδη games μου αρεσουν ,με ποια περναω καλα στον χρονο που αφιερωνω και πλεον πεφτω σπανια εξω στις επιλογες μου . Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Fotis13
Socratis_g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) o Eurogamer να πάει να παίξει pubg mobile, και να αφήσει εμάς που ξέρουμε τι σημαίνει far cry απο το 2004, να γουστάρουμε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Socratis_g 3
a_pascal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δεν άντεξα και το πήρα χθες. Έπαιξα ένα τρίωρο... Λοιπόν, το setting μου αρέσει πολύ, τα γραφικά είναι super ακόμα και σε απλό PS4, το gameplay κλασσικό Far Cry με αρκετά QoL improvements. ΦΟΒΕΡΗ η μουσική, είναι και του γούστου μου (country στοιχεία κλπ). Δεν καταλαβαίνω τη γενική γκρίνια- είναι νωρίς να το πω αλλά νομίζω ότι θα είναι πιο διασκεδαστικό από το 3 και το 4. Σε όποιον άρεσαν τα προηγούμενα, είναι must-buy κατά τη γνώμη μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα