Προς το περιεχόμενο

πως περνάω ssd σε DELL dcne desktop.Δε βλεπω εσωχη..

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, kyriakh said:

Ασε κατι αλλο θαναι..ςχω αλλαξει πολλα, ταχω κανει θαλασσα

βαλε Fat32 στο rufus και επισης mbr Οχι gpt.λογικα θα πρεπει να παιξει.το λεω γιατι εχω δει καποια θεματα και ετσι ηταν ενας τροπος για να παιξει.το πετυχα δηλαδη και εγω σε ενα μηχανημα και με Ntfs και gtp δεν επαιζε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν δεν μπαίνει καν στο σύστημα ενώ είχα τον SSD μέσα προσπάθησα με το USB να κάνω format και έγραφα ότι δεν αναγνωρίζει το δίσκο μετά βγάζω τον SSD και ξαναβάζω τον παλιό σκληρό πάλι γράφει οτι δεν βρίσκει το δίσκο κάπου διαβάζω ότι πρέπει να βγάλω τις RAM μία-μία. τις βγάζω και πάντα έπλυνα και μετά ξανά άνοιγα το σύστημα να δω αν δουλεύει στην τελευταία που έβγαλα  αν ΓΕΩ υπολογιστής αλλά δεν δουλεύει η οθόνη και δεν έμπαινε καν  στο σύστημα . βγάζω την μπαταρία της μητρικής τη ξαναβαζω,τίποτα. Μπήκα σε χωράφια που δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά θα το πάω σε τεχνικό δυστυχώς δεν είναι για τα λεφτά αλλά θα ήθελα να το φτιάξω μόνη μου για να μαθαίνω

4 hours ago, kyriakh said:

δεν δεν μπαίνει καν στο σύστημα ενώ είχα τον SSD μέσα προσπάθησα με το USB να κάνω format και έγραφα ότι δεν αναγνωρίζει το δίσκο μετά βγάζω τον SSD και ξαναβάζω τον παλιό σκληρό πάλι γράφει οτι δεν βρίσκει το δίσκο κάπου διαβάζω ότι πρέπει να βγάλω τις RAM μία-μία. τις βγάζω και πάντα έπλυνα και μετά ξανά άνοιγα το σύστημα να δω αν δουλεύει στην τελευταία που έβγαλα  αν ΓΕΩ υπολογιστής αλλά δεν δουλεύει η οθόνη και δεν έμπαινε καν  στο σύστημα . βγάζω την μπαταρία της μητρικής τη ξαναβαζω,τίποτα. Μπήκα σε χωράφια που δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά θα το πάω σε τεχνικό δυστυχώς δεν είναι για τα λεφτά αλλά θα ήθελα να το φτιάξω μόνη μου για να μαθαίνω

οταν κατι δεν παιζει πρεπει να το παρεις βημα βημα αρκει να ξερεις.δηλαδη να ξεκινησει το Pc Με τα Minimum πανω δηλαδη cpu,mobo,gpu,Μνημες και μετα ενα ενα. τωρα αν θελει και κανα bios update ποιος ξερει.

• Thanks 1

13 hours ago, kyriakh said:

Το πηγα  για σέρβις δεν θα τα κατάφερνε σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη βοήθεια

αν χρειαστεις κατι αλλο εδω είμαστε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...