Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Μια απο τις microSD μου, κάθε τρεις και λιγο μου βγάζει μήνυμα οτι θέλει φορμάτ. Εχω βαρεθεί να κάνω ανάκτηση τα δεδομένα (20+GB) απο μέσα και ειναι και σοβαρά δουλειάς οχι τίποτα αλλο. Δε μπορώ δηλαδή να εμπιστευτω μια microsd να κάνω τη δουλειά μου; αν ειναι δυνατόν. Τι μπορεί να παίζει; το reader ίσως;
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δοκιμασε και αλλο reader .Παλι καλα που δεν χανεις δεδομενα τελειως
spectaculator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Βάλτη σ' ένα Windows μηχάνημα και κάνε checkdisk για λάθη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Δοκιμασε και αλλο reader .Παλι καλα που δεν χανεις δεδομενα τελειως Παλι καλα, αλλα το restore μου εχει φάει 4-5 ωρες x 3 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Βάλτη σ' ένα Windows μηχάνημα και κάνε checkdisk για λάθη. Φρεσκοφορμαρισμένο ειναι το pc αν και μου το εκανε και πριν το φορματ αυτο. Το checkdisk που είχα κάνει, δεν μου δίνει κατι για την κάρτα. Ισα ισα μου δημιουργησε προβληματα στην ανακτηση. Η κάρτα ζητημα να ειναι 1,5 ετους και να εχει δουλεψει 20-30 φορές. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Kostas88KG
spectaculator Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αλήθεια τι κάρτα είναι. Μπορεί να πέτυχες μαϊμού φάση.
sundance_kid Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Μια απο τις microSD μου, κάθε τρεις και λιγο μου βγάζει μήνυμα οτι θέλει φορμάτ. Εχω βαρεθεί να κάνω ανάκτηση τα δεδομένα (20+GB) απο μέσα και ειναι και σοβαρά δουλειάς οχι τίποτα αλλο. Δε μπορώ δηλαδή να εμπιστευτω μια microsd να κάνω τη δουλειά μου; αν ειναι δυνατόν. Τι μπορεί να παίζει; το reader ίσως; Σοβαρά τώρα; Θα την είχα πετάξει εδω και καιρό και θα έπαιρνα μία καινούργια.
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Οι καρτες σε προδιδουν ξαφνικα.Και εγγυηση ναχεις, αν εχεις χασει δεδομενα ,δεν λεει . 1
whatsmyname Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν είναι η μοναδική κάρτα που σου δημιουργεί τέτοια θέματα, τότε όντως πέτα την και πάρε κάποια άλλη!
fingolfingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Κι εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τα δεδομένα μου σε αυτή την καρτα. Αν δηλαδή την επόμενη φορά απλά "πεθάνει" τι θα κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα