Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Μια απο τις microSD μου, κάθε τρεις και λιγο μου βγάζει μήνυμα οτι θέλει φορμάτ. Εχω βαρεθεί να κάνω ανάκτηση τα δεδομένα (20+GB) απο μέσα και ειναι και σοβαρά δουλειάς οχι τίποτα αλλο.  Δε μπορώ δηλαδή να εμπιστευτω μια microsd να κάνω τη δουλειά μου; αν ειναι δυνατόν. Τι μπορεί να παίζει; το reader ίσως;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Δοκιμασε και αλλο reader .Παλι καλα που δεν χανεις δεδομενα τελειως

Παλι καλα, αλλα το restore μου εχει φάει 4-5 ωρες x 3

2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Βάλτη σ' ένα Windows μηχάνημα και κάνε checkdisk για λάθη.

Φρεσκοφορμαρισμένο ειναι το pc αν και μου το εκανε και πριν το φορματ αυτο. Το checkdisk που είχα κάνει, δεν μου δίνει κατι για την κάρτα. Ισα ισα μου δημιουργησε προβληματα στην ανακτηση. Η κάρτα ζητημα να ειναι 1,5 ετους και να εχει δουλεψει 20-30 φορές.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Kostas88KG είπε

Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Μια απο τις microSD μου, κάθε τρεις και λιγο μου βγάζει μήνυμα οτι θέλει φορμάτ. Εχω βαρεθεί να κάνω ανάκτηση τα δεδομένα (20+GB) απο μέσα και ειναι και σοβαρά δουλειάς οχι τίποτα αλλο.  Δε μπορώ δηλαδή να εμπιστευτω μια microsd να κάνω τη δουλειά μου; αν ειναι δυνατόν. Τι μπορεί να παίζει; το reader ίσως;

Σοβαρά τώρα; Θα την είχα πετάξει εδω και καιρό και θα έπαιρνα μία καινούργια.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τα δεδομένα μου σε αυτή την καρτα. Αν δηλαδή την επόμενη φορά απλά "πεθάνει" τι θα κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...