icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, ThReSh είπε Γιατί εκείνος ρωτάει πως τα βγάζουν οι πελάτες του? Γιατι σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να παρεις τσιγαρα με καρτα.ο συγκεκριμενος κλαδος δουλευει με ψιχουλα πλεον ειδικα σε τσιγαρα καρτες.κ επειδη δεν ξερω τι ακριβως χρεωνει το να εχεις pos και τι αλλες χρεωσεις παιζουν παιζει και να μπαινουν μεσα αν πας κ αγοραζεις μονο τσιγαρα μεσω pos. Δηλαδη εσυ αυτο το βλεπεις σωστο; για ποσο νομιζεις θα κρατηθει ανοιχτο αν οντως εχει να πληρωνει νταβατζηδες και τωρα θα εχει ακομη εναν την τράπεζα.παιδια αλλαχτε νοοτροπια εγω προσωπικα δεν πληρωνω πουθενα με καρτα.ολο αυτο γινεται για τις τραπεζες αν δειτε παλια εδιναν 3% Επιστροφή οι τραπεζες τωρα εχει γινει 1 η και λιγοτερο 2 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, icenex said: Γιατι σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να παρεις τσιγαρα με καρτα Όχι, αλλά μην κάνεις επίκληση στο συναίσθημα λες και ο Χ άγνωστος καταστηματάρχης νοιάζεται πως τα βγάζει πέρα ο πελάτης... 3 2
icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αλλα η κατσικα του γειτονα ας πεθανει προκειμενου εγω να εχω την ευκολια μου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, icenex said: Αλλα η κατσικα του γειτονα ας πεθανει προκειμενου εγω να εχω την ευκολια μου. Προκειμένου να χτίζουμε αφορολόγητο, προκειμένου να αναγκάζουμε και τον καταστηματάρχη να κόβει απόδειξη και να μην κρύβει τα έσοδα και να αποδίδει το ΦΠΑ που πληρώναμε ενώ δεν πέρναμε απόδειξη, με αποτέλεσμα να πηγαίνει στην τσέπη του. Αν πεθάνει η κατσίκα τώρα, υπάρχει κι η κρυμμένη των προηγούμενων ετών... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από ThReSh 1 5
icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Όχι, αλλά μην κάνεις επίκληση στο συναίσθημα λες και ο Χ άγνωστος καταστηματάρχης νοιάζεται πως τα βγάζει πέρα ο πελάτης... Οχι φιλε δεν παει ετσι δεν σε υποχρεωσε ο περιπτερας και ο καθε περιπτερας να ψωνισεις απο το μαγαζι του.αν εχεις ψωνιζεις αν δεν εχεις δεν σταματας πας στο σούπερ που ειναι πιο φθηνα και εχει και pos.αλλα εκει ξεχασα εχει μεγαλυτερη ουρα και δεν θες να περιμενεις για τα τσιγαρα σου 10 λεπτα. 1 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ούτε κάποιος υποχρέωσε τον περιπτερά να έχει περίπτερο. Αν δεν του αρέσουν οι νόμοι, ας το κλείσει κι ας πάει μισθωτός... 3 3 1
icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Προκειμένου να χτίζουμε αφορολόγητο, προκειμένου να αναγκάζουμε και τον καταστηματάρχη να κόβει απόδειξη και να μην κρύβει τα έσοδα. Αν πεθάνει η κατσίκα τώρα, υπάρχει κι η κρυμμένη των προηγούμενων ετών... Εχεις αγνοια πως δουλευουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και τα περιπτερα ειναι εσοδων εξοδων που σημαινει δεν γινεται να εχουν τιμολογια 1000 ευρω ημερησίως και να μην κοβουν αποδειξεις γιατί αυτο θα φανει στο τρίμηνο κ θα φανε ελεγχο.οποτε ατοπο αυτο που λες περι φοροδιαφυγης.. Χεστηκε ο περιπτερας για το ποσο θα σου χτυπησει αποδειξεις σε τσιγαρα κ αν νομιζεις οτι λεω μαλακ ιες αν θες πηγαινε σε ενα περιπτερο κ ζητα του μια να δεις οτι θα σου δωσω αποδειξη και κουτας χωρις να παρεις και να πληρωσεις τσιγαρα.γιατι ειναι ηδη μεσα ο φορος στα τσιγαρα κ δεν κραταει κατι το κρατος σε αυτους παρα μονο απο το κερδος τους που ειναι ηδη μικρο 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ούτε κάποιος υποχρέωσε τον περιπτερά να έχει περίπτερο. Αν δεν του αρέσουν οι νόμοι, ας το κλείσει κι ας πάει μισθωτός... Εκει το πανε ηρθες στα λογια μου το αστειο ειναι οτι καποιοι σαν του λογου στηριζουν το συστημα με τετοιες νοοτροπιες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Έχεις δίκιο, πάντα δήλωναν τα πάντα και πάντα φορολογούνταν στο πραγματικό κι όχι στο τεκμαρτό εισόδημα... ...oh wait 4 3
icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Και ποιος φταιει για αυτο; μηπως το κρατος που γα μαει τους παντες στους φορους γιατι δεν παραγει τιποτα η χωρα κ επειδη ξεπουλησαν τα παντα.μονο ο τουρισμος εμεινε.
GrigM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, ThReSh είπε Έχεις δίκιο, πάντα δήλωναν τα πάντα και πάντα φορολογούνταν στο πραγματικό κι όχι στο τεκμαρτό εισόδημα... ...oh wait Sssss μη λες τετοια και σε ακουσει κανεις! Ειναι επικινδυνες εποχες και γενικα οπως ειπε κ ο Αρκας "Ειναι πολυ επικινδυνο να εισαι με τους αλλους. Οποιοι κι αν ειναι αυτοι οι αλλοι" Ευαισθητα θεματα, με κρυφα εισοδηματα κ υπενοικιασμενα ή χωρις αδεια περιπτερα, δεν τα πιανουμε στο στομα μας. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 minutes ago, icenex said: Και ποιος φταιει για αυτο; μηπως το κρατος που γα μαει τους παντες στους φορους γιατι δεν παραγει τιποτα η χωρα κ επειδη ξεπουλησαν τα παντα.μονο ο τουρισμος εμεινε. Είδα και στις παχιές αγελάδες που δεν ήταν τόσο υψηλοί όσο τώρα οι φόροι πόσο γινόταν αυτό που έγραψα...
Kostasspil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα που θα απολογηθουμε κιολας για τον τροπο που επιλεγουμε να πληρωσουμε. Btw ειμαι ελευθερος επαγγελματιας, δικαιουμαι να χω αποψη παιδες? Να μου το πειτε να το ξερω Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Kostasspil
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ούτε κάποιος υποχρέωσε τον περιπτερά να έχει περίπτερο. Αν δεν του αρέσουν οι νόμοι, ας το κλείσει κι ας πάει μισθωτός... Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο περιπτεράς είναι το πιο κλειστό επάγγελμα από όλα! Νομίζω τις άδειες τις έχουν μόνο ανάπηροι πολέμου ή κάτι τέτοιο!
Kostasspil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, skiabox said: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο περιπτεράς είναι το πιο κλειστό επάγγελμα από όλα! Νομίζω τις άδειες τις έχουν μόνο ανάπηροι πολέμου ή κάτι τέτοιο! Μηπως λες για τα προπο?
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Μηπως λες για τα προπο? Οχι για τα περίπτερα μιλάω. Γιατί έχεις αμφιβολία ότι είμαστε η χώρα με τα περισσότερα κλειστά επαγγέλματα; Δεν είναι τυχαίες οι χρεοκοπίες (γιατί έρχεται και άλλη έτσι όπως πάμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα