Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, patrickdrd είπε θα ητανε μια λυση, ναι, αλλα δεν συχναζω σε σουπερμαρκετ Α είσαι ειδική περίπτωση εσύ Εγώ πάντως παλιότερα που κάπνιζα προτιμούσα να τα παίρνω μαζεμένα(1-2 κούτες κάθε φορά) από πρατήριο, έτσι έβγαινα κερδισμένος με πολλούς τρόπους. Μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο, τα πρατήρια έχουν pos
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 χαχαχα αυτο δεν ειπα; (2 φορες το εγραψα) βρηκα πρατηριο κοντα στη δουλεια,. αλλα δωρο δεν εδωσε αν εννοεις αυτο
blackdeagle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άστο, δεν το σώζεις. Για να καταλάβω, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου που σε κάνει να ψάχνεις απεγνωσμένα περίπτερο με pos? Δεν θέλεις να κουβαλάς μετρητά όταν πηγαίνεις στο περίπτερο? Θέλεις τα λεφτά που ξοδεύεις στο περίπτερο να μετράνε στις δαπάνες έκπτωσης φόρου? Αν θέλεις πες μήπως και το πρόβλημα σου μπορεί να λυθεί με άλλο τρόπο. Τι να σώσω? αυτη ειναι η αλήθεια. Αμα εσένα δεν σου αρέσει δεν μπορω να κάνω κάτι. 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω ειδικά για σένα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις τα ψώνια από s/m(τα οποία συνήθως πουλάνε και τσιγάρα) φτάνουν και περισσεύουν για να χτίσεις το αφορολόγητο. ποια σουπερμαρκετ πουλανε τσιγαρα?? μονο στο εξωτερικο το εχω δει αυτο 1 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, patrickdrd είπε χαχαχα αυτο δεν ειπα; (2 φορες το εγραψα) βρηκα πρατηριο κοντα στη δουλεια,. αλλα δωρο δεν εδωσε αν εννοεις αυτο Όντως το είχες γράψει, απλά είχα κολλήσει στο πρώτο post που ζητούσες ειδικά περίπτερο, και όχι γενικά σημείο πώλησης τσιγάρων. Εγώ πάντως τότε τα έπαιρνα με 8% έκπτωση, δηλαδή όσο ακριβώς ήταν τότε το κέρδος των περιπτεράδων, σήμερα είναι πολύ μικρότερο. Χώρια που κάπνιζα λιγότερο σε σχέση με πριν που αγόραζα 1 πακέτο τη φορά και δεν συνειδητοποιούσα πόσα λεφτά έφευγαν.
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 35 minutes ago, christopher0016 said: ποια σουπερμαρκετ πουλανε τσιγαρα?? μονο στο εξωτερικο το εχω δει αυτο καλη ερωτηση αυτη @Joshua21 εισαι σιγουρος; 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ποια σουπερμαρκετ πουλανε τσιγαρα?? μονο στο εξωτερικο το εχω δει αυτο Στη θεσσαλονίκη είχα δει σε κάποιο πριν μερικά χρόνια, Carrefour αν θυμάμαι καλά. Από το 2013 πάντως η νομοθεσία επιτρέπει την πώληση τσιγάρων στα s/m. http://www.tanea.gr/news/economy/article/5013146/kai-apo-ta-soypermarket-tha-pwloyntai-tsigara/ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Joshua21
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Στη θεσσαλονίκη είχα δει σε κάποιο πριν μερικά χρόνια, Carrefour αν θυμάμαι καλά. Από το 2013 πάντως η νομοθεσία επιτρέπει την πώληση τσιγάρων στα s/m. Πολύ καλό!! Μακάρι να έχουν τσιγάρα τα s/m, όπως και φάρμακα. Δεν χρειάζονται 50 στάσεις για τα αναγκαία. 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 φαρμακα εχω δει μονο κατι βιταμινες στο super , αλλα θα βολευε πολυ να ειχε οσα δεν χρειαζονται συνταγη . και τσιγαρα θα βολευε πολυ.. της προαλες δεν ειχα μετρητα πηγα να παρω τσιγαρα απο το περιπτερο και μου ζητησε 0,10 λεπτα παραπανω για την προμηθεια του POS
toyo73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, chill είπε Πολύ καλό!! Μακάρι να έχουν τσιγάρα τα s/m, όπως και φάρμακα. Δεν χρειάζονται 50 στάσεις για τα αναγκαία. Ενταξει, ολα στα super και οι μεροκαματιαριδες να κλεισουν.Να κλεισουν αρτοποιοια-μαναβικα-κρεοπωλεια-περιπτερα-φαρμακεια.Μικρη ειναι η ανεργια στην Ελλαδα.Αντεχουμε. 5 1 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 για την ιστορια εκει που δουλευα πριν επαιρνα αυτοκινητο και τσιγαρα επαιρνα απο βενζιναδικο, στο οποιο φυσικα εβαζα και βενζινη οποτε χρειαζοταν
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Ενταξει, ολα στα super και οι μεροκαματιαριδες να κλεισουν.Να κλεισουν αρτοποιοια-μαναβικα-κρεοπωλεια-περιπτερα-φαρμακεια.Μικρη ειναι η ανεργια στην Ελλαδα.Αντεχουμε. Ο προπάππους μου ήταν παγοπώλης κ ο παππούς μου βαρελάς. Δεν πεινασαν όταν οι καιροί ξεπέρασαν τα επαγγέλματα τους αλλά καταπιάστηκαν με κάτι άλλο. Προσωπικά αρέσκομαι στην συγκέντρωση. Βολεύει, πως να το κάνουμε; Προτιμώ να πηγαίνω σε ένα μέρος και να ξεμπερδεύω με τα ψώνια μου παρά σε x μέρη για να κάνω τη δουλειά μου. Στο κάτω κάτω ας απελευθερώσουν την πώληση των συγκεκριμένων αγαθών για να δούμε τι θέλει η αγορά. 5 2
esem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πολλά s/m πουλανε τσιγάρα, έχω πάρει από Αφροδίτη και μασουτη
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, blackdeagle είπε Τι να σώσω? αυτη ειναι η αλήθεια. Αμα εσένα δεν σου αρέσει δεν μπορω να κάνω κάτι. Σε ξαναρωτώ.. Που είναι ο νόμος
xrist0s4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, blackdeagle είπε Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο site,αλλά κανονικά όλα τα περίπτερα πρέπει να έχουν POS βάσει νόμου... Άλλα κάποιοι έξυπνοι ή ηλίθιοι δεν έχουν,τι να λέμε τώρα.... μπανανία. Συγνωμη που θα στο χαλασω αλλα μεχρι στιγμης τα περιπτερα εξαιρουνται οπως εξαιρουνται και για τη χρεωση σακουλας,τωρα οσοι θελουν βαζουν πος. Μονο τα περιπτερα οχι τα ψιλικομπακαλικα κτλ. Αρα αυτο που ειπες ηταν μπανανία.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα