Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dinosmidis είπε

Τιμή 79,99.Μήπως άλλαξε ?

Οι τύποι είδαν κίνηση και του έβαλαν + ένα δεκάρικο!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Οι τύποι είδαν κίνηση και του έβαλαν + ένα δεκάρικο!

τραγικοί...

πολυ καλη τιμη ηταν παντως, οντως...με βαση μια συντομη αναζητηση που εκανα στο εξωτερικό για παρομοια... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

τραγικοί...

πολυ καλη τιμη ηταν παντως, οντως...με βαση μια συντομη αναζητηση που εκανα στο εξωτερικό για παρομοια... 

Πάντως και στα 79.70 € πάλι προσφορά είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, downhill είπε

πιο γρήγορα σκανάρεις με το κινητό πχ. με το camscanner

Προφανώς δε κατάλαβες τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Προφανώς δε κατάλαβες τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο...

Ναι για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι παραπάνω μπορεί να κάνει απ'το κινητό.  Pdf, ocr και convert τα κάνω με το app του κινητού και το acrobat

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, downhill είπε

Ναι για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι παραπάνω μπορεί να κάνει απ'το κινητό.  Pdf, ocr και convert τα κάνω με το app του κινητού και το acrobat

Δες τα specs και θα καταλάβεις, αυτό είναι επαγγελματικό...μαραφέτι...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, downhill είπε

πιο γρήγορα σκανάρεις με το κινητό πχ. με το camscanner

.. χαλαρά!.. με καλό κινητό, λίγο προσοχή στο φωτισμό κ σταθερό χέρι μπορείς να "σκανάρεις" πια οτιδήποτε με καταπληκτικά αποτελέσματα! Πάρα πολλά σχετικά software κάνουν "παπάδες" ακόμα και ocr.. 

Τα σχετικά gadget είναι obsolete.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε

.. χαλαρά!.. με καλό κινητό, λίγο προσοχή στο φωτισμό κ σταθερό χέρι μπορείς να "σκανάρεις" πια οτιδήποτε με καταπληκτικά αποτελέσματα! Πάρα πολλά σχετικά software κάνουν "παπάδες" ακόμα και ocr.. 

Τα σχετικά gadget είναι obsolete.. 

Mόνο που το συγκεκριμένο του νήματος δεν είναι gadgetάκι για να παίζεις αλλά επαγγελματικό εργαλείο δουλειάς που απευθύνεται σ' αυτούς που ξέρουν τι και πως και φυσικά το χρειάζονται, οι υπόλοιποι το προσπερνούν, παίζουν με το κινητούλι τους και...amen...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Mόνο που το συγκεκριμένο του νήματος δεν είναι gadgetάκι για να παίζεις αλλά επαγγελματικό εργαλείο δουλειάς που απευθύνεται σ' αυτούς που ξέρουν τι και πως και φυσικά το χρειάζονται, οι υπόλοιποι το προσπερνούν, παίζουν με το κινητούλι τους και...amen...

Άρχοντα Ζαχαρία! Έχω κάποια βιβλία και αρκετά χαρτιά (αποδείξεις κτλ) τα οποία θέλω να τα ψηφιοποιήσω. Το συγκεκριμένο εργαλείο θα με βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου γρηγορότερα; Σε τί ακριβώς πλεονεκτεί σε σχέση με το να έβγαζα φωτογραφίες από το κινητό ή την DSLR μου και μετά να χρησιμοποιούσα κάποιο OCR πρόγραμμα; Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά σου στην κοινότητα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, studiokristo είπε

...Έχω κάποια βιβλία και αρκετά χαρτιά (αποδείξεις κτλ) τα οποία θέλω να τα ψηφιοποιήσω. Το συγκεκριμένο εργαλείο θα με βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου γρηγορότερα; Σε τί ακριβώς πλεονεκτεί σε σχέση με το να έβγαζα φωτογραφίες από το κινητό ή την DSLR μου και μετά να χρησιμοποιούσα κάποιο OCR πρόγραμμα; ...

Αυτό είναι κανονικό scanner μικρών διαστάσεων και όχι τύπου με απλό αλλά λειτουργικό software, το έχω από το 2013 (αγορασμένο πανάκριβα τότε από USA) και scannάρω ιατρικά βιβλία και περιοδικά λόγω δουλειάς εύκολα και σχετικά γρήγορα, εδώ και ένα σχεδόν χρόνο χρησιμοποιώ αυτό: https://tinyurl.com/ya7hzd7f...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...