brine94 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλημέρα ομάδα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω εν λαπτοπ με Windows 10 μάρκας turbo x ( μην κράξετε ) το έχω 4 χρόνια το χρησιμοποιώ για κάποιες δουλειές κάποιες φορές και το έχουν οι γονείς μου έχω δοκιμάσει παρά πολλά λαπτοπ αλλά οντως όσο κι αν δεν το πιστεύετε είναι ένα καλό μηχάνηματακι .. Έβγαλε το γνωστό πρόβλημα με το airplane mode που αναβοσβήνει συνέχεια μετά από κούραση και φορματ που επανέρχεται δοκίμασα σχεδόν τις πιο mainstream λύσεις που υπάρχουν στο google τελως πάντων με κάποιες εντολές από cmd που βρήκα το απενεργοποίησα αλλά χάθηκε το WiFi δεν μπορεί να δει την κάρτα δικτύου να υποθέσω ;; Επίσης σκέφτομαι ότι πάνω στην πλακέτα είναι μαζί αυτές οι λειτουργίες και η μια επιρεαζει την άλλη ;; Δεν ξέρω ..και δεν ξέρω τι να κάνω ;; Επισης Σας γράφω μετά από 3-4 βδομαδες που ψάχνω λύση ...Οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων ευχαριστώ Για τον χρόνο σας ..
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 πέρασε του τα 7αρια που δεν έχουν τέτοιες αρλούμπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα