Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να με βοηθησετε σε μια αναβαθμισει που σκεφτομαι να κανω στο μηχανημα μου... και να μου δωσετε τα φωτα σας!!

θελω να αλλαξω μητρικη - επεξεργαστει- ram και να κρατησω τα υπολοιπα!!

Λοιπον το συστημα μου ειναι i7 990x Extreme edition - G1 assasin - 24gb ram DDR 3 - 980ti G1 gaming - AX 1200 corsair 

και θελω να παρω τον i7 8700K - Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 και για ram G.Skill TridentZ 32GB DDR4 RGB 3200MHz 

για την μητρικη και τον επεξεργαστει πιο πολυ σας ρωταω ειναι καλα? θα με βγαλουν καποια χρονια?

απλα θελω να αλλαξω καρτα γραφικων καποια στιγμη στο μελλον αλλα τα αλλα να ειναι καλα.. σας ευχαριστω!!

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας ΜΑ Κανενας λογος να προβεις σε αγορα κατι τοσο ακριβου cpu εκτος αν ασχολεισαι με rendering και livestreams και τετοια 

επισης να υποθεσω οτι παιζεις σε 1080p ? δεν υπαρχει λογος για καμια αναβαθμιση διοτι δεν θα δεις καποια ουσιαστικη αλλαγη θεμα μαρκετινγκ ειναι 

η 980ti ειναι υπεροχη καρτα εγω στην θεση σου θα αλλαζα κουτι για κατι πιο αθουρβο και ενα καλυτερο τροφοδοτικο για μελλοντικο uptade 

Δημοσ.

ειμαι gamer και μαλιστα hardcore... εχω τον πρωτο 6πυρινο στα 4.1και βλεπω σε σχεση με την καρτα γραφικων που αλλαξα το pc σερνεται σε cpu αποδοση και σιγουρα  η μητρηκη μ ειναι παρα πολυ παλια G1 assasin 1336 socket αν δεν κανω λαθος... ναι σε 1080p παιζω απο κουτι εχω τς Coolermaster to Haf X (που ακομα κανει 200 κατι ευρω) οσο για το τροφοδοτικο γτ 1200watt ειναι δεν ειναι καλο? απλα και καρτα να αλλαξω μελλοντικα απο cpu και motherboard θα υστερω πολυ...

Δημοσ.

σερνεται το pc μαυτον τον επεξεργαστη ? λολ λολ...

βαραει 100αρια cpu usage δλδ ?

τεσπα αν σωνει και ντε θες να αλλαξεις σιγουρα ο 8700 ειναι τουμπανο...

αλλα μπορεις να περιμενεις καταρχας τον αλλο μηνα να δεις τους καινουργιους τους ryzen ..

η ακομα καλυτερα εγω θα ελεγα να περιμενεις μερικους μηνες ακομα για τους επομενους της ιντελ..

αυτο ειναι λιγο φημολογια ακομα αλλα πιθανων θα βγαλουν 8πυρινο με 16 thread ο οποιος σιγουρα θα σε βγαλει πολλα χρονια ακομα..

Δημοσ.

μια τς LG 24αρα ναι στα 60hz παιζω... δεν παει φιλε οντως εκτος και φταιει κατι αλλο στην τελικη... αλλα ξερω οτι ειναι παλιος πολυ και δεν ηταν τοσο για games ο συγκεκριμενος και η motherboard μου ειναι παλια... λετε να φταιει επειδη εχω πειρατικα windows 7? 

Δημοσ.

με windows 7 εισαι ακομα ? βαλε 10αρια...

κοιτα δεν τον ξερω τον επεξεργαστη και τοσο καλα και δε ξερω τι εννοεις σερνετε κλπ..

γινε ποιο συγκεκριμενος και ισως βρεθει λυση...

π.χ οπως ειπα .. cpu usage  και ποιο ακριβος ειναι το προβλημα τι frames κλπ κλπ..

Δημοσ.

τα FPS στα games πχ δεν ειναι καλα δεν λεω οτι εχω καμια τελεια καρτα γραφικων (980ti G1 gaming) αλλα εχω και πολλα frame drops απο εκει π ειναι πανω απο 60 πεφτουν στα 40 η και πιο κατω τωρα  για το cpu usage θα το κοιταξω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickoGR είπε

τα FPS στα games πχ δεν ειναι καλα δεν λεω οτι εχω καμια τελεια καρτα γραφικων (980ti G1 gaming) αλλα εχω και πολλα frame drops απο εκει π ειναι πανω απο 60 πεφτουν στα 40 η και πιο κατω τωρα  για το cpu usage θα το κοιταξω

αυτο μπορει να γινεται για διαφορους λογους δεν ειναι απαραιτητα ο επεξεργαστης...ουτε και η καρτα..μια χαρα νομιζω ειναι...

τσεκαρε τα παιχνιδια χωρις vsync καταρχας να δεις αν κανουν τα ιδια drop και φυσικα το usage οπως ειπα..

αν βαραει 100αρια και ριχνει frames τοτε πιθανων φταιει ο επεξεργαστης...

επισης οπως ειπα παραπανω βαλε windows 10 ... 

επισης τα παιχνιδια που λες οτι εχεις προβλημα δες στο utube αλλους χρηστες με παρομοια πραγματα και settings

να δεις επιδοσεις κλπ και να κανεις συγκριση..

Δημοσ.

32GB RAM για ποιον λόγο ? Για Gaming ?:blink:

Κοίτα ας πούμε και το άλλο...Αν πράγματι δεν έχεις οικονομικό θέμα τότε για εμένα καλά κάνεις και τα παίρνεις! Αν όμως είσαι του ζορίσματος

η τα μάζεψες δύσκολα τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NickoGR είπε

απλα θελω να αλλαξω καρτα γραφικων καποια στιγμη στο μελλον αλλα τα αλλα να ειναι καλα.. σας ευχαριστω!!

3 ώρες πριν, NickoGR είπε

μια τς LG 24αρα ναι στα 60hz παιζω...

Aν μείνεις με αυτή την οθόνη δεν έχει νόημα να πας σε δυνατότερη κάρτα. Η 980ti είναι ήδη λίγο overkill για την οθόνη που έχεις. Για τα frame drops παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να ανεβάσεις το overclock στα 4,5ghz, εφόσον έχεις καλή ψύξη εννοείται. 

Δημοσ.

Φορματ--->Windows 10---> Overclock....!!

Κι τσέκαρε υγεία των δίσκων σου!!!!

(προφανώς κι δεν αναφέρω περί καθαριότητας,αλλαγή πάστας για θερμοκρασίες κι τα λοιπά....Τα θεωρώ αυτονόητα ότι εχουν γίνει)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2018 στις 4:43 ΠΜ, NickoGR είπε

ειμαι gamer και μαλιστα hardcore...

Στις 20/3/2018 στις 10:33 ΠΜ, NickoGR είπε

μια τς LG 24αρα ναι στα 60hz παιζω...

Ποια παιχνίδια παίζεις και έχεις πρόβλημα ? 

Δημοσ.

ε άμα είναι stock έχει χειρότερο single thread κι από celeron skylake,αν είναι κανα παιχνίδι που θέλει λίγους πυρήνες έδεσε.overclock θέλει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...