Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μαζί με την ασφάλεια πληρώνω εξτρά  11 ευρώ το εξάμηνο και έχω και οδική.

Μία φορά που τη χρειάστηκα όταν έμεινα από αντλία βενζίνης σε βουνό 30 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων προς μεγάλη μου χαρά και έκπληξη σε περίπου μία ώρα ήταν στο σημείο με πήρε με πήγε συνεργείο που ήξερε πως δούλευε αν και ήταν Κυριακή το οποίο μου επισκεύασε την αντλία με ελάχιστο να μην πω μηδαμινό κόστος.

Ύστερα από αυτό δεν το συζητάω.Μόλις γύρισα Αθήνα πήρα τηλέφωνο την ασφάλεια και αμέσως έκανα  οδική στο αυτοκίνητο της συζύγου στο οποίο δεν είχα πληρώνοντας λιγότερο από 10 ευρώ γιατί σε 3-4 μήνες έληγε η ασφάλεια.

Οπότε δεν το συζητώ.Όποιος δεν έχει οδική ας την βάλει.Μία φορά θα τη χρειαστεί και θα τον σώσει.Για όρους ας ρίξει μία ματιά να ξέρει τουλάχιστον τι παίζει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν την είχα χρειαστεί έστω μια φορά θα το έβλεπα λίγο αλλιώς...αν δεν έχεις και καλέσεις τι χρεώνουν;

Άσε που φοβάμαι ότι αν την κόψω θα μου χρειαστεί! :lol:

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν την είχα χρειαστεί έστω μια φορά θα το έβλεπα λίγο αλλιώς...αν δεν έχεις και καλέσεις τι χρεώνουν;

Εξαρτάται τι και που θα πέσεις.Στην Εύβοια είχα μείνει παλιά με ένα φορτηγάκι.Μέσω γνωστού πήρα ένα τοπικό γερανό και με πήγε συνεργείο,απόσταση 20-25 χιλιόμετρα περίπου με 50 ευρώ.

Καλό είναι να την έχεις στην ασφάλεια γιατί δεν ξέρεις που θα μείνεις.Αν όμως δεν κινείσαι εκτός Νομού βρες 1-2 τοπικούς που έχουν γερανό μεταφοράς ρώτησέ τους πόσο πάει και κράτα τα τηλέφωνά τους για περίπτωση ανάγκης.Συνήθως γνωστοί και για μεταφορές εντός Νομού παίρνουν κανένα 50άρικο.

Να ξέρεις ότι οι ασφάλειες δεν έχουν δικούς τους γερανούς.Συνήθως συνεργάζονται με τοπικούς σε κάθε Νομό της Ελλάδας πληρώνοντας με το κομμάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zio10 είπε

ελα ρε συ τυχερος εισαι  , και μετα λενε οτι βγαζουν προβληματα τα ιταλικα :P

εγω παλι εχω μεινει πολλες φορες   :lol:  

απο σοβαρες βλαβες μονο 2 φορες   μια φορα με scoda octavia 4  εκοψε πιστονι   αυτο το αυτοκινητο ειχε ξεσκιστει στης βλαβες  οταν το ειχα

αλλη μια με toyota avensis    δεν ειχε βγαλει  τιποτα για απειρα χιλιομετρα αλλα μια φορα με αφησε ενα εξαρτημα της τρομπας πετρελαιου  απο  μπαταρια  και μιζα  σε ανηφορα 

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alkis13 είπε

Απο βενζινάδικο και προσφορές μέχρι στιγμής παίζει αυτό.

Το κόστος να σε παρει γερανός που δεν έχεις οδικη βοηθεια είναι περίπου 120-150€. Υπάρχουν και φτηνότερα- ιδιώτες που τους βρίσκεις συνήθως σε τοπικές αγγελίες νομού-πόλης.

80€ για οδικη βοηθεια το χρόνο είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό. η express service νομίζω έχει κάπου στα 40€

sorry που πετάγομαι αλλά επειδή ετοιμαζόμουν να κάνω μια οδική ασφάλεια βρήκα συμφέρουσα αυτή την προσφορά. είναι στα μισά λεφτά. δεν την είχα εντοπίσει νωρίτερα.

τρέχει όντως αυτή τη στιγμή ή έχει λήξει; την έχει πάρει κανείς; είναι για όλα τα πρατήρια revoil;

αύριο που θέλω να φουλάρω να περάσω από ένα revoil

Δημοσ.

Πιστευω αναλογα το αμαξι ισως αξιζει. Πχ αν εχεις καινουργιο αξιοπιστο δε νομιζω πως εχεις θεμα. Αν εχεις χρεπι οπως ειχα και εμενα 2 φορες το χρονο τοτε οκ ( και οχι λογω μη συντηρησης)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, christopher0016 είπε

ελα ρε συ τυχερος εισαι  , και μετα λενε οτι βγαζουν προβληματα τα ιταλικα :P

εγω παλι εχω μεινει πολλες φορες   :lol:  

απο σοβαρες βλαβες μονο 2 φορες   μια φορα με scoda octavia 4  εκοψε πιστονι   αυτο το αυτοκινητο ειχε ξεσκιστει στης βλαβες  οταν το ειχα

αλλη μια με toyota avensis    δεν ειχε βγαλει  τιποτα για απειρα χιλιομετρα αλλα μια φορα με αφησε ενα εξαρτημα της τρομπας πετρελαιου  απο  μπαταρια  και μιζα  σε ανηφορα 

Είχα και γερμανικό πιο πριν, ούτε αυτό με άφησε! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ParhsG είπε

Πιστευω αναλογα το αμαξι ισως αξιζει. Πχ αν εχεις καινουργιο αξιοπιστο δε νομιζω πως εχεις θεμα. Αν εχεις χρεπι οπως ειχα και εμενα 2 φορες το χρονο τοτε οκ ( και οχι λογω μη συντηρησης)

11 ώρες πριν, zio10 είπε

Είχα και γερμανικό πιο πριν, ούτε αυτό με άφησε! :)

καλα εγω αναφερομαι σε επαγγελματικα οχηματα που ειναι λογικο να  μενουν συχνοτερα απο το ΙΧ 

καλοσυντηρημενα μεν  , αλλα με παρα πολλα χιλιομετρα.

ολα τα αμαξια καλα ειναι ..

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...