_chris_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 μετά από πολύ καιρό με ασφάλεια χωρίς οδική, είπα να προσθέσω και οδική τώρα που θα κάνω την ανανέωση. υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω. δηλαδή υπάρχουν μικρά γράμματα στα συμβόλαια του στυλ... πχ δικαιούσαι μόνο μια μεταφορά με γερανό το μήνα αν γίνει η στραβή ή δε σε καλύπτουμε αν είσαι σε νησί και τέτοια. ή όλες είναι πάνω κάτω ίδιες και να μη το ψάξω και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Γενικά ισχύει σε μεγάλο βαθμό το ότι πληρώσεις παίρνεις. Δηλαδή αν η οδική βοήθεια είναι απλά μια επιπλέον κάλυψη στο ασφαλιστήριο με έξτρα κόστος πχ 15€/έτος μην περιμένεις απεριόριστες καλύψεις, καμία σχέση με πακέτα οδικής βοήθειας που προσφέρονται μεμονωμένα και έχουν αρκετά μεγαλύτερο κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Με οσες ασφαλιστικες ειχα οδικη βοηθεια δεν υπηρξε προβλημα....Δικαιουσαι μια μεταφορα ανα συμβαν.Αν μεινεις απο μπαταρια για παραδειγμα ερθουν και σου δωσουν ρευμα και δεν αλλαξεις την μπαταρια και τος φωναξεις την ιδια ή την αλλη μερα μπορει να εχεις προβλημα αν και μου εχει συμβει και δεν μου εφεραν αντιριση. Αν σου μεινει το αυτοκινητο και εν το πας με γερανο στο συνεργειο αλλα στο σπιτι σου δεν ειναι υποχρεωμενοι την αλλη μερα να στο πανε στο συνεργειο . Αν ομως απο το συνεργειο χρειαζεται ηλεκτρολογο ειναι υποχερωμενοι να στο πανε. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντα είχα την εξής απορεία : Σε περίπτωση ατυχήματος όπου το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά και δεν είναι επισκευάσιμο.Που στο πάνε όταν τους καλέσεις; Συνεργείο δεν μπορείς να τους πεις και δεν έχει και νόημα.Συν οτι δεν νομίζω να δεχτεί το συνεργείο (ακόμα και φίλος σου να είναι) να στο φιλοξενήσει και να ποιάνει και χώρο. Άρα που το πας; Κατευθείαν ανακύκλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Να σας πω. Ημουν για χρονια συνδρομιτης σε πολυ γνωστή και παλιά εταιρία. Εδινα περιπου 80 ευρω το έτος. Τους στηριζα ακομα και όταν άλλαξαν το τετραψηφιό τους και η αγορά βουηζε οτι χρεοκοπούν. Μέχρι πέρσι που έμεινα σε κάποια φάση και τους πήρα τλφ. Δεν απαντουσαν.... Ημουν τυχερος διοτι το ασφαληστήριό μου, πρόσφερε και δωρεάν οδική με την ιντεραμέρικαν. Ηρθαν σε μισή ωρα, φορτωσαν το αμάξι, όλα οκ. 1 εβδομάδα μετά με κάλεσαν για ανανεωση της συνδομης....Οπως καταλάβατε δεν ανανέωσα. Δεν φάνηκαν ιδιαίτερα έκπληκτοι για το οτι δεν απάντησαν στο τλφ οταν τους έπαιρνα. ΔΕΝ ξέρω τι έξτρα μπορει να έχεις με μια ετησια συνδρομη και σε ποια εταιρία. Αν κάποιος γνωριζει ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, tarantules είπε Εγώ πάντα είχα την εξής απορεία : Σε περίπτωση ατυχήματος όπου το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά και δεν είναι επισκευάσιμο.Που στο πάνε όταν τους καλέσεις; Συνεργείο δεν μπορείς να τους πεις και δεν έχει και νόημα.Συν οτι δεν νομίζω να δεχτεί το συνεργείο (ακόμα και φίλος σου να είναι) να στο φιλοξενήσει και να ποιάνει και χώρο. Άρα που το πας; Κατευθείαν ανακύκλωση; Παλια σε μη επισκευασιμο αυτοκινητο γνωστου φωναξε ιδιωτη γερανο και το εστειλε για ανακυκλωση . 9 λεπτά πριν, pontez2 είπε Να σας πω. Ημουν για χρονια συνδρομιτης σε πολυ γνωστή και παλιά εταιρία. Εδινα περιπου 80 ευρω το έτος. Τους στηριζα ακομα και όταν άλλαξαν το τετραψηφιό τους και η αγορά βουηζε οτι χρεοκοπούν. Μέχρι πέρσι που έμεινα σε κάποια φάση και τους πήρα τλφ. Δεν απαντουσαν.... Ημουν τυχερος διοτι το ασφαληστήριό μου, πρόσφερε και δωρεάν οδική με την ιντεραμέρικαν. Ηρθαν σε μισή ωρα, φορτωσαν το αμάξι, όλα οκ. 1 εβδομάδα μετά με κάλεσαν για ανανεωση της συνδομης....Οπως καταλάβατε δεν ανανέωσα. Δεν φάνηκαν ιδιαίτερα έκπληκτοι για το οτι δεν απάντησαν στο τλφ οταν τους έπαιρνα. ΔΕΝ ξέρω τι έξτρα μπορει να έχεις με μια ετησια συνδρομη και σε ποια εταιρία. Αν κάποιος γνωριζει ας μας πει. Νομιζω τιποτα ....Αν υπαρχει κατι θα ειναι ασημαντο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 46 minutes ago, tarantules said: Εγώ πάντα είχα την εξής απορεία : Σε περίπτωση ατυχήματος όπου το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά και δεν είναι επισκευάσιμο.Που στο πάνε όταν τους καλέσεις; Συνεργείο δεν μπορείς να τους πεις και δεν έχει και νόημα.Συν οτι δεν νομίζω να δεχτεί το συνεργείο (ακόμα και φίλος σου να είναι) να στο φιλοξενήσει και να ποιάνει και χώρο. Άρα που το πας; Κατευθείαν ανακύκλωση; Σε τέτοια περίπτωση το φέραμε σπίτι, είχαμε βέβαια χώρο, και ήρθαν και το πήραν με δικό τους όχημα από εταιρεία που το πήρε για ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Σε τέτοια περίπτωση το φέραμε σπίτι, είχαμε βέβαια χώρο, και ήρθαν και το πήραν με δικό τους όχημα από εταιρεία που το πήρε για ανταλλακτικά. Αν ομως δεν ειχες χωρο ??? Δυσκολα τα πραγματα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 εχω μεινει αρκετες φορες οταν εκανα πολλα χιλιομετρα καθε μερα. συνηθως πρωτα στελνουν μηχανη για να δει μπαταρια μιζα κτλπ εαν ειναι καποιο σοβαρο μηχανολογικο προβλημα να λετε να στειλουν γερανο με την μια. γιατι θα ερθει τσαμπα ο τυπος με την μηχανη , και μετα θα περιμενε αλλη μια ωρα να ερθει ο γερανος. ποτε δεν ειχα προβλημα με το που θα πανε το οχημα. 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ομως δεν ειχες χωρο ??? Δυσκολα τα πραγματα ... δεν ειναι και μεγαλο προβλημα οπου βρουν χωρο το ξεφορτωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Να σας πω. Ημουν για χρονια συνδρομιτης σε πολυ γνωστή και παλιά εταιρία. Εδινα περιπου 80 ευρω το έτος. Τους στηριζα ακομα και όταν άλλαξαν το τετραψηφιό τους και η αγορά βουηζε οτι χρεοκοπούν. Μέχρι πέρσι που έμεινα σε κάποια φάση και τους πήρα τλφ. Δεν απαντουσαν.... Ημουν τυχερος διοτι το ασφαληστήριό μου, πρόσφερε και δωρεάν οδική με την ιντεραμέρικαν. Ηρθαν σε μισή ωρα, φορτωσαν το αμάξι, όλα οκ. 1 εβδομάδα μετά με κάλεσαν για ανανεωση της συνδομης....Οπως καταλάβατε δεν ανανέωσα. Δεν φάνηκαν ιδιαίτερα έκπληκτοι για το οτι δεν απάντησαν στο τλφ οταν τους έπαιρνα. ΔΕΝ ξέρω τι έξτρα μπορει να έχεις με μια ετησια συνδρομη και σε ποια εταιρία. Αν κάποιος γνωριζει ας μας πει. Σε πολλές ασφαλιστικές ειδικά σε '' κάτω ράφι'' και συνήθως πιό φθηνές ισχύει μια μόνο μεταφορά με φορτηγό σε περίπτωση που μείνεις ανά εξάμηνο. Αυτό να ρωτήσεις. Τώρα έχει πολλές προωθητικές εκπτώσεις με κωδικόυς από καταστήματα πχ πρακτικέρ σελ κόσμοτε που γλυτώνεις ένα 10%όπως και στην ετήσια Γνωστος μού έμεινε ήρθε γερανός πήγε μηχανικό το έλεγξε το πρωί ΤΗΣ επόμενης μέρας και τελικά ήθελε εξειδικευμένο ηλεκτρονικό. Όταν πήρε πάλι την ασφαλιστική έφαγε άκυρο. Όσο και να φώναζε τπτ αυτοί. Ήταν στους όρους. Εγώ θα σε συμβούλευα σίγουρα να βάλεις οδική όπως επίσης να πληρώσεις κάτι παραπάνω καθ να πας σε μια πιο αξιολογη επώνυμη εταιρία. Ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί σε τρακάρισμα με ακριβές υλικές ζημιές κάνουν πολλές πατεντες /μαμούνιες/γραφειοκρατία με ημιτασιον ανταλλακτικά, μεγάλη καθυστέρηση επιστροφής χρημάτων, αποζημίωσης κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, tarantules είπε Εγώ πάντα είχα την εξής απορεία : Σε περίπτωση ατυχήματος όπου το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά και δεν είναι επισκευάσιμο.Που στο πάνε όταν τους καλέσεις; Συνεργείο δεν μπορείς να τους πεις και δεν έχει και νόημα.Συν οτι δεν νομίζω να δεχτεί το συνεργείο (ακόμα και φίλος σου να είναι) να στο φιλοξενήσει και να ποιάνει και χώρο. Άρα που το πας; Κατευθείαν ανακύκλωση; Καταρχήν όταν τους καλέσεις δεν το πάνε όπου θέλουν, το πάνε εκεί που θα τους ζητήσεις. Και κατά κανόνα το συνεργείο μαθαίνει την κατάσταση του αυτοκινήτου όταν του το πάνε, δεν τη γνωρίζει από πριν ώστε να αρνηθεί Πάντως είναι συνηθισμένο να βλέπεις παρατημένα τρακαρισμένα αυτοκίνητα έξω από τα συνεργεία και στους γύρω δρόμους. Ο πελάτης δεν δίνει ποτέ την εντολή να φτιαχτεί, και το συνεργείο απλά μετά από λίγο καιρό το βγάζει στο δρόμο για να το ξεφορτωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 είχα οδική παλαιότερα και τη σταμάτησα πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, παρόλο που κάνω αρκετά χιλιόμετρα με ταξίδια. 3 φορές αν θυμάμαι καλά είχα πρόβλημα. αλλά το αυτοκίνητο προχωρούσε έστω και κούτσα κούτσα και το πήγα στο συνεργείο. (μπουζι-μπουζοκαλώδια.) επιπλέον μια φορά που βγήκα από το δρόμο ήμουν κοντά και σε 5 λεπτά ήρθε φίλος μου και με έβγαλε στο δρόμο. το αυτοκίνητο προχωρούσε ο φίλος από πάνω που λέει ότι έδινε 80€/χρόνο: σε 4 χρόνια θα είχα δώσει 320€ και θα πήγαιναν χαμένα. αν χρειαζόμουν οδική και την πλήρωνα αυτή τη στιγμη΄πόσα θα έδινα; δεν έχω ιδέα. είναι και σε καλή κατάσταση το αυτοκίνητο μου και το προσέχω. αν είχα κανένα σαράβαλο ίσως άλλαζε το θέμα. τώρα αν είσαι γκαντέμης και σου συμβούν 2-3 περιστατικά το χρόνο εκεί συμφέρει. δηλαδή αν εμένα μου συμβεί κάτι και χρειαστεί να καλέσω οδική, ό,τι γλίτωσα αυτά τα χρόνια θα τα δώσω τότε. πάλι στα ίδια έρχομαι δηλαδή θεωρείτε λάθος όπως το σκέφτομαι. απλά δε ξέρω πόσα θα έπρεπε να πληρώσει κάποιος που θα του κάτσει στραβή αν δεν έχει στην ασφάλεια οδική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Απο βενζινάδικο και προσφορές μέχρι στιγμής παίζει αυτό. Το κόστος να σε παρει γερανός που δεν έχεις οδικη βοηθεια είναι περίπου 120-150€. Υπάρχουν και φτηνότερα- ιδιώτες που τους βρίσκεις συνήθως σε τοπικές αγγελίες νομού-πόλης. 80€ για οδικη βοηθεια το χρόνο είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό. η express service νομίζω έχει κάπου στα 40€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πληρώνω πολλά χρόνια οδική και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...σκέφτομαι να τη βγάλω από την ασφάλεια, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και λέω ας υπάρχει. Τζάμπα λεφτά όμως, καλύτερα να την καλέσεις και να την πληρώσεις όταν χρειαστεί τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Πληρώνω πολλά χρόνια οδική και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...σκέφτομαι να τη βγάλω από την ασφάλεια, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και λέω ας υπάρχει. Τζάμπα λεφτά όμως, καλύτερα να την καλέσεις και να την πληρώσεις όταν χρειαστεί τελικά. Ετσι ακριβως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα