Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro 2017 και USB TYPE C HUBS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Macbook Pro 2017 διαθετει μονο τρεις θυρες, μια για ακουστικα και αλλες δυο θυρες thunderbolt. Aυτο εχει ως αποτελεσμα την αναγκη να υπαρχει ενα hub/μετατροπεας για την συνδεση αλλων συσκευων με τον υπολογιστη. H πρωτη αγορα που εκανα USB TYPE C HUB ηταν αυτη https://www.e-shop.gr/sandberg-136-20-usb-type-c-to-4x-usb-30-pocket-hub-p-PER.573718  και το προιον ηταν απαραδεκτο. Οι τρεις απο τις τεσσερις θυρες ειναι μετατοπισμενες σε σχεση με τις τρυπες του περιβληματος και ηταν αδυνατο να μπει usb. Eτσι λοιπον αγορασα αυτο, https://www.e-shop.gr/hama-135750-usb-31-type-c-hub-1-4-bus-powered-black-p-PER.756182 το οποιο γρηγορα παρατηρησα οτι οταν το εβαζα στον υπολογιστη η συνδεση μου με το wifi σταματουσε, και οντως μετα απο πολλες δοκιμες αυτο ηταν. Yπαρχει λογικα θεμα με παρεμβολες στη συχνοτητα. Yπαρχει καποια λυση με το θεμα θυρων usb και macbook pro 2017, η να πεσω στα ψυχοφαρμακα;

Δημοσ.

Φίλε μου η πλειοψηφία που βλέπω στο youtube χρησιμοποιεί το usb hub της satechi. Γενικότερα, ακόμα και σε αυτά τα 'πραγματάκια' χρειάζεται η απαραίτητη έρευνα. :) Αν δεν μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο, τουλάχιστον προτίμησε κάτι ποιοτικά αντίστοιχο.

Δημοσ.

To εχω δει και γω αυτο στο γιουτουμπ εχεις δικιο, αλλα δε το προτιμησα γιατι θεωρησα οτι με τα χρηματα αυτα αγοραζα προιον μιας σχετικα ποιοτικης μαρκας. Mαλλον θα στραφω προς το satechi δεν υπαρχουν και πολλες αλλες επιλογες. σε ευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ή θα τα χαλάσεις σε satechi ή σε bluetooth περιφεριακά όπως έκανα εγώ.

Εγώ με το μακ έχω πάρει:

uGreen Usbc to usba otg cable 2ευρώ (aliexpress)

uGreen  usbc to hdmi cable12 ευρώ (aliexpress)

wireless mouse hp x7500 20 ευρώ (prosfora germanos)

wireless keyboard Anker ultra low profile (amazon.co.uk) 24 ευρώ

usbc/usba dlash drive 32gb 16 ευρώ  (skroutz.gr

έξτρα πήρα

power cable extension 1,8m (ebay)5 ευρώ

hard case transparent 12 euro (ebay)

Με όλα αυτά είμαι κομπλέ. Τα πήρα σε βάθος χρόνου γιατί λυπήθηκα τα 100 ευρώ σε σατέτσι.

Επεξ/σία από Romanzo Criminale

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...