giouli22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Eχω Macbook Pro 2017 το οποιο εχει μονο δυο θυρες thunderbolt, και χρησιμοποιοντας ενα usb hub προσπαθησα να συνδεσω ασυρματο ποντικι που ειχα απο πριν, ενα hama και ενα logitech αλλα δεν δουλεψαν και ουτε βρηκα κατι σε driver για να τα εγκαταστησω. Tι αλλο θα ηταν μια οικονομικη εναλλακτικη για ποντικι;
Dev1l Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να πάρεις ποντίκι με Bluetooth, νομίζω ότι όλα είναι συμβατά, εγώ έχω το Logitech mx master. Μια καλή οικονομική λύση είναι αυτό που το έχει και φίλος : https://www.skroutz.gr/s/4645479/HP-Z5000-Wireless-Mouse.html Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Dev1l
john4ever7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, γράφω σ αυτό το θέμα γιατί είναι παρόμοιο αυτό που θέλω να μάθω. Ψάχνω κι εγώ για ποντίκι αλλα για iMac. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν στα ποντίκια άλλης εταιρίας μπορώ να έχω τις ίδιες λειτουργίες με το γνήσιο. πχ. σύροντας με τα δύο δάχτυλα αλλάζει οθόνη δεξιά ή αριστερά, σύροντας με το ένα δάχτυλο πάει πίσω, με διπλό κλικ με τα δύο δάχτυλα εμφανίζονται όλα τα παράθυρα. Αυτά θα μπορώ να τα κάνω με άλλα συμβατικά ποντίκια; Αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε, ψάχνω για ενσυρματό που να γίνεται και ασύρματο με δικιά του μπαταρία, γιατί με το magic mouse έχω βαρεθεί να φορτίζω μπαταρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
Dev1l Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, john4ever7 είπε Καλησπέρα, γράφω σ αυτό το θέμα γιατί είναι παρόμοιο αυτό που θέλω να μάθω. Ψάχνω κι εγώ για ποντίκι αλλα για iMac. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν στα ποντίκια άλλης εταιρίας μπορώ να έχω τις ίδιες λειτουργίες με το γνήσιο. πχ. σύροντας με τα δύο δάχτυλα αλλάζει οθόνη δεξιά ή αριστερά, σύροντας με το ένα δάχτυλο πάει πίσω, με διπλό κλικ με τα δύο δάχτυλα εμφανίζονται όλα τα παράθυρα. Αυτά θα μπορώ να τα κάνω με άλλα συμβατικά ποντίκια; Αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε, ψάχνω για ενσυρματό που να γίνεται και ασύρματο με δικιά του μπαταρία, γιατί με το magic mouse έχω βαρεθεί να φορτίζω μπαταρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρον. Καλησπέρα, οχι δυστηχώς, δεν μπορείς να έχεις τις λειτουργίες του magic mouse σε άλλο ποντίκι για πολλούς λόγους, δυστηχώς αν θες να χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες θα πρέπει να συμβιβαστείς με το υπάρχον σου η να πάρεις άλλο (π.χ. το νεότερο magic mouse 2, το οποίο είχα και στην κατοχή μου και μπορώ να πω η μπαταρία κρατούσε για πολύ καιρό). 1
john4ever7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, Dev1l είπε Καλησπέρα, οχι δυστηχώς, δεν μπορείς να έχεις τις λειτουργίες του magic mouse σε άλλο ποντίκι για πολλούς λόγους, δυστηχώς αν θες να χρησιμοποιείς αυτές τις λειτουργίες θα πρέπει να συμβιβαστείς με το υπάρχον σου η να πάρεις άλλο (π.χ. το νεότερο magic mouse 2, το οποίο είχα και στην κατοχή μου και μπορώ να πω η μπαταρία κρατούσε για πολύ καιρό). Μια διευκρίνηση. Δεν εννοώ να τα κάνεις αυτά με την αφή, απλά να έχει τα κουμπιά και να μπορείς να τα ρυθμίσεις ώστε να έχουν αυτές τις λειτουργίες.
Dev1l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, john4ever7 είπε Μια διευκρίνηση. Δεν εννοώ να τα κάνεις αυτά με την αφή, απλά να έχει τα κουμπιά και να μπορείς να τα ρυθμίσεις ώστε να έχουν αυτές τις λειτουργίες. Δεν νομίζω οτι γίνεται αυτό, ακόμα και αν γίνεται πρέπει να επενδύσεις πολλά σε ένα τέτοιο ποντίκι. Αν ξέρει κάποιος άλλος να σου πει με σιγουριά αυτό είναι το Google, αλλιώς πρέπει να περιμένεις απάντηση από κάποιο άλλο μέλος! 1
haHa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στις 22/03/2018 στις 11:31 ΠΜ, john4ever7 είπε Μια διευκρίνηση. Δεν εννοώ να τα κάνεις αυτά με την αφή, απλά να έχει τα κουμπιά και να μπορείς να τα ρυθμίσεις ώστε να έχουν αυτές τις λειτουργίες. Ναι, γινεται αυτο, συνηθως μεσω των drivers του ποντικιου, πχ αν ειναι logitech. Αλλα ακομα και αν δεν το υποστηριζουν οι drivers, υπαρχουν ειδικα προγραμματα για να αντιστοιχησεις στα εξτρα κουμπια του ποντικιου συγκεκριμενες λειτουργιες(πχ expose κλπ). Το πιο δημοφιλες προγραμμα ειναι το BetterTouchTool. 3 1
rarosfp Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ποια η γνώμη σας για mx master 2 για macbook pro 2017.
marmagia Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εναλλακτικα μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο ένα Magic Mouse. Το εχω χρόνια (το πρώτο μοντέλο όχι το καινούργιο) και το εχω κατευχαριστηθει το αστείο είναι όταν του έβαζα επαναφορτιζόμενες αυτές άδειαζαν για πλάκα. Τώρα απλά βάζω αλκαλικές και κρατάνε πραγματικά μεγάλο διάστημα παρά την καθημερινή χρήση Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από marmagia 1
rarosfp Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, marmagia είπε Εναλλακτικα μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο ένα Magic Mouse. Το εχω χρόνια (το πρώτο μοντέλο όχι το καινούργιο) και το εχω κατευχαριστηθει το αστείο είναι όταν του έβαζα επαναφορτιζόμενες αυτές άδειαζαν για πλάκα. Τώρα απλά βάζω αλκαλικές και κρατάνε πραγματικά μεγάλο διάστημα παρά την καθημερινή χρήση Ρε δεν ξέρω αν είναι βολικό στο χέρι εγώ έχω και μεγάλο χέρι και το ψηλό φοβάμαι.
marmagia Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ναι αυτό είναι ένα ζήτημα! Δοκίμασε το αν είναι πρώτα σε ένα πολυκατάστημα που το ε χει ανοιχτό σαν δείγμα και αναλόγως αποφασίζεις. Αν παίζεις παιχνίδια πχ μπορεί να πεις δεν με βολεύει
rarosfp Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, marmagia είπε Ναι αυτό είναι ένα ζήτημα! Δοκίμασε το αν είναι πρώτα σε ένα πολυκατάστημα που το ε χει ανοιχτό σαν δείγμα και αναλόγως αποφασίζεις. Αν παίζεις παιχνίδια πχ μπορεί να πεις δεν με βολεύει δεν παίζω παίζω παιχνίδια κάνω δουλεία γραφείου. και θέλω κάτι βολικό. Άσε που στο κατάστημα πόσο να το δουλέψεις 10-20 λεπτά πολύ μαξ. μετά από αρκετή ώρα βλέπεις ένα ποντίκι. πως σου φαίνεται στην χρήση του δεν έχω ασχοληθεί πολύ με magic mouse ακόμα μετά την εξεταστική που θα πάρω θα το ψάξω ποιο πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα