Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω μια SD για s7 edge αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα με τις ταχυτητες που αναφερουν. Παιζει τοσο ρολο το speed ή ειναι μονο αν θελω να κανω πιο "επαγγελματικη" χρηση? Εγω τη χρειαζομαι για να αποθηκευσω πραγματα διοτι σιγα-σιγα γεμιζει το κινητο. + να βαλω τα τραγουδια εκει. Ποια μου προτεινετε? 32gb σκεφτομαι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Mikeasdf
kormos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω μια SD για s7 edge αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα με τις ταχυτητες που αναφερουν. Παιζει τοσο ρολο το speed ή ειναι μονο αν θελω να κανω πιο "επαγγελματικη" χρηση? Εγω τη χρειαζομαι για να αποθηκευσω πραγματα διοτι σιγα-σιγα γεμιζει το κινητο. + να βαλω τα τραγουδια εκει. Ποια μου προτεινετε? 32gb σκεφτομαι. Δες αυτή
Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 To class 10 π.χ δεν παιζει ρολο στη χρηση που θελω?
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μια καλή και γρήγορη κάρτα σε καλό κινητό πρέπει να υπάρχει. Δες την Samsung Evo που είναι καλύτερη από την class 10 https://www.skroutz.gr/s/11603300/Samsung-Evo-Plus-microSDHC-32GB-U1-with-Adapter.html 1
tasvar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Οπως επίσης και αυτή: https://www.skroutz.gr/s/9162195/Toshiba-Exceria-M302-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Νομιζω πως θα παω στη σαμ αν και αναλογως τι παιζει κ με τις εγγυησεις.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Mikeasdf είπε Νομιζω πως θα παω στη σαμ αν και αναλογως τι παιζει κ με τις εγγυησεις. Νομίζω 10 χρόνια εγγύηση έχει.
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Κομπλε, προς τα εκει με κοβω. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
kodorevi8ulis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 γενικά μιλώντας (για να έχεις μια ιδέα) το class 10 είναι το πιο γενικό δεν λέει απαραίτητα κάτι , απλά μην ξεπέσεις πιο κάτω από αυτό :)) πλέον για τα κινητά υπάρχει το class A1 που σημαίνει ότι κάνει η κάρτα για εφαρμογές κλπ φυσικά και δεν σημαίνει ότι κάρτες όπως οι evo που δεν φέρουν αυτή την σήμανση δεν είναι καλές 1
Diskimpex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Αν ειναι να χαλασουν,ξαφνικα γινεται .Και 10 χρονια εγγυηση. αν χασεις τα δεδομενα δεν λεει 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ισως οι micro sd class 10 είναι γρηγορότερες για μεταφορά μεγάλων αρχείων αλλά χειρότερες για άνοιγμα μικρών αρχείωνΟι πολύ γρήγορες κάρτες χρησιμεύουν για φωτογραφικές μηχανές,τα κινητά δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους.Σαν να βάζεις Sata 3 HDD σε Sata 2 motherboard που έχει μικρότερη ταχύτητα,οπότε ο HDD θα λειτουργήσει με ταχύτητες Sata 2.Ισως οι ταχύτητες να είναι καλύτερες σε ακριβά κινητά αλλά και πάλι το κινητό δεν θα φτάσει τις ταχύτητες οταν η micro sd είναι στο PC. Εχω αυτή την κάρτα που έχει καλές ταχύτητες Read/Write σε παλιό σχετικά κινητό και όταν ανοίγω τις εικόνες,τα εικονίδια εμφανίζονται σιγά σιγά,καθώς κάνω scroll προς τα κάτω.Ομως όταν μεταφέρω μεγάλα αρχεία στο PC το κάνει γρήγορα και ας είναι USB 2. https://www.skroutz.gr/s/9136993/Samsung-Pro-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html?from=drop
Fotia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Η δική μου άποψη είναι μην εμπιστεύεστε .Πάντα backup .Η δική μου εμπειρία σε Samsung κάρτες χαλάνε εύκολα .Φτιάχνει και για την Sandisk φασόν . Eπίσης και στις δύο φίρμες,υπάρχουν παρτίδες από Κίνα,Κορέα,Ταιβάν .Προφανώς αυτοί ξέρουν τις διαφορές.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 3:50 ΜΜ, Diskimpex είπε Αν ειναι να χαλασουν,ξαφνικα γινεται .Και 10 χρονια εγγυηση. αν χασεις τα δεδομενα δεν λεει Σωστός Στις 3/25/2018 στις 7:58 ΜΜ, Fotia είπε Η δική μου άποψη είναι μην εμπιστεύεστε .Πάντα backup .Η δική μου εμπειρία σε Samsung κάρτες χαλάνε εύκολα .Φτιάχνει και για την Sandisk φασόν . Eπίσης και στις δύο φίρμες,υπάρχουν παρτίδες από Κίνα,Κορέα,Ταιβάν .Προφανώς αυτοί ξέρουν τις διαφορές. Σωστός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα