Προς το περιεχόμενο

Vegetarians-Vegans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Ο σωστός καταναλωτης μαλλον θα πρέπει να καλλιεγει το λαχανοκηπο του στον ακάλυπτο... 

ετσι ακριβως. τον τελευταιο χρονο εχω βαλει παρτερια με τα ζαρζαβατικα που θελω . το βασικοτερο ξερω τι τρωω απολυτα φρεσκα και πολυ πιο νοστιμα απο του εμποριου.

Επεξ/σία από christopher0016
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

Ανεκτιμητη η αξια των τοπικ που παρελαυνουν ολοι οι ασχετοι και μιλανε για ζητηματα που αφορουν την επιστημη και μαλιστα την ιατρικη. Ανεξαρτητως του τι αποψη κουβαλαει ο καθενας, η αξια παραμενει ανεκτιμητη.

Δεν μπορείς να φανταστείς ποσα χρήσιμα πράγματα μπορείς να μάθεις από το γιουτουμπ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, trickius είπε

Δεν έχω ανάγκη να πω σε κανένα τι να τρώει ούτε θα κάτσω να συζητήσω δημόσια για το αν είναι η τάδε διατροφή καλύτερη από την δείνα.Ο καθένας με τις επιλογές του. Όσο για όλα τα fail stories υπάρχουν χιλιάδες άλλες φυσιολογικές οικογένειες που έχουν σαν μπούσουλα την vegeterian διατροφή και δεν διατρέχουν κανένα πρόβλημα. Γιατί βλέπεις οι γιατροί και οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για ότι διατροφή και αν κάνεις. 

Και ένα τελευταίο, δεν ξέρω για το θέμα εξυπνάδας αλλά από θέμα νεύρων τελευταίες μέρες διακρίνω πολλούς χριστιανούς σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση λόγο νηστείας. Άντε καλή ανάσταση χριστιανοί και προσοχή στους δρόμους.

Να σου πω την αλήθεια,στην αρχή που το διάβασα,χαλάστηκα.

Το ξανασκέφτηκα. Ξέρεις κάτι ; Έχεις δίκιο πάνω σ`αυτό.Όντως,αρκετά νεύρα λόγο της νηστείας.

Τι σου κάνει το κρεατάκι !!!

Διπλή μερίδα σήμερα και αύριο θα το ξεσκίσω το κατσίκι. Στο προτείνω μπας και έρθουν και τα δικά σου στα ίσια. 

Καλή ανάσταση...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimpa16 είπε

Να σου πω την αλήθεια,στην αρχή που το διάβασα,χαλάστηκα.

Το ξανασκέφτηκα. Ξέρεις κάτι ; Έχεις δίκιο πάνω σ`αυτό.Όντως,αρκετά νεύρα λόγο της νηστείας.

Τι σου κάνει το κρεατάκι !!!

Διπλή μερίδα σήμερα και αύριο θα το ξεσκίσω το κατσίκι. Στο προτείνω μπας και έρθουν και τα δικά σου στα ίσια. 

Καλή ανάσταση...

Δεν ξερω,εγω χθες εφαγα 2 μπεργκερ αλλα ακομα νευρα ειχα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ετσι ακριβως. τον τελευταιο χρονο εχω βαλει παρτερια με τα ζαρζαβατικα που θελω . το βασικοτερο ξερω τι τρωω απολυτα φρεσκα και πολυ πιο νοστιμα απο του εμποριου.

Προσπάθησε να βρεις παραδοσιακες ελληνικές ποικιλίες σπορων απο κοινότητες οπως το Πελιτι. 

Μπορεις επίσης να φτιάξεις και το δικο σου τυρί, αν βρεις μικρο παραγωγό να σου προμηθευσει το γάλα. 

Επόμενο και βασικό βημα η μετακόμιση στο χωριό και στην εποχή του Ησιόδου. Χωρίς ρολόι! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε

Θέλει και ρώτημα; Το κόβεις μαχαίρι.

Τελικα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειχε μαρουλι,μαλλον αυτο θα με εκνευρισε,οτι ξεχασαμε να βαλουμε.

Ειμαι κρυφοβιγκαν μη με βλεπεις ετσι,αν δεν εχει το μπεργκερ λαχανικα δεν το τρωω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Τελικα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειχε μαρουλι,μαλλον αυτο θα με εκνευρισε,οτι ξεχασαμε να βαλουμε.

Ειμαι κρυφοβιγκαν μη με βλεπεις ετσι,αν δεν εχει το μπεργκερ λαχανικα δεν το τρωω.

Ψωμάκι είχε;

Δημοσ.

Για τα νευρα αλλο  πραγμα χρειαζεται:D.Και δυστυχως για καποιους, η ευτυχως για καποιους αλλους, εχει σαρκα και κρεας:rolleyes:.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε

Ψωμάκι είχε;

E τωρα απλα σπαμαρουμε..

Μόλις τώρα, toyo73 είπε

Για τα νευρα αλλο  πραγμα χρειαζεται:D.Και δυστυχως για καποιους, η ευτυχως για καποιους αλλους, εχει σαρκα και κρεας:rolleyes:.

Αμαρτια μεγαλη βδομαδα..
Ασε που επειδη ηταν αμαρτια δεν εχω κανει και μπανιο 3-4 μερες,οποτε δε μου καθεται ετσι κ αλλιως.

Το λες και αντισυλληψη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Προσπάθησε να βρεις παραδοσιακες ελληνικές ποικιλίες σπορων απο κοινότητες οπως το Πελιτι. 

Μπορεις επίσης να φτιάξεις και το δικο σου τυρί, αν βρεις μικρο παραγωγό να σου προμηθευσει το γάλα. 

Επόμενο και βασικό βημα η μετακόμιση στο χωριό και στην εποχή του Ησιόδου. Χωρίς ρολόι! 

με τα φυτα μου αρεσει να ασχολουμε  μερικα παρτερια στην αυλη καλα ειναι.

Δημοσ.
1 hour ago, splanis said:

Βλέπετε ότι δεν απασχολεί η γνώμη σας και η γνώση που απόκτησατε απ το YouTube και το Facebook 

Καπου αναφερεις πως εισαι φοιτητης πανω στη διατροφη. Τι ακριβως σπουδαζεις αν επιτρεπεται; Και πανω σε ποια βιβλιογραφια και ερευνα στηριζεις τις αποψεις σου;

Παρεπιπτωντος, εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με ατομο σε προηγουμενη σελιδα, οπου εχει καποιες χιλιαδες ωρες πανω στην ερευνα σε ακαδημαικο επιπεδο, αλλα δεν μπηκες στο κοπο να επιχειρηματολογήσεις με την γνωση  σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε μάγκα πως να στο εξηγήσω. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω συζήτηση πάνω στο θέμα. Δεν θέλω να αλλάξω ούτε την γνώμη κανενός ούτε να μου την αλλάξουν, είναι απλό αυτό που λέω. Δεν ήρθα σε καμία αντιπαράθεση. 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...