Getta Robo Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, bromiaris said: Είναι τελικά σοβαρά τα πράγματα... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ; Κατηγορηματικά όχι, και δεν έχει πεθάνει κανείς από την έλλειψή του. Απόδειξη οι βίγκαν σε όλον τον κόσμο, που ζουν, κάνουν παιδιά, θηλάζουν, αθλούνται και γενικά ζουν μία υγιή και πλήρη ζωή. Το κρέας δεν το χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε – το τρώμε μόνο για την απόλαυση, την συνήθεια, και την ευκολία μας. Κειμενο απο την παραπανω αξιολογη σελιδα. Τι λεει ομως η πραγματικοτητα στο πλανητη Γη; http://www.pharmacytimes.com/publications/issue/2013/december2013/vitamin-b12-deficiency-serious-consequences http://www.i-nhs.com/inhs/diet-veganbaby.html https://www.health.harvard.edu/blog/vitamin-b12-deficiency-can-be-sneaky-harmful-201301105780 Οπως εχω πει, μια ακομα φανατισμενη θρησκευτικη ομαδα ειναι. Τουλαχιστον προς το παρων, δεν φορανε πετσετες στο κεφαλι και δεν ανατιναζουν κοσμο. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Getta Robo 2
Zaytsev Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 minutes ago, Getta Robo said: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ; Κατηγορηματικά όχι, και δεν έχει πεθάνει κανείς από την έλλειψή του. Απόδειξη οι βίγκαν σε όλον τον κόσμο, που ζουν, κάνουν παιδιά, θηλάζουν, αθλούνται και γενικά ζουν μία υγιή και πλήρη ζωή. Το κρέας δεν το χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε – το τρώμε μόνο για την απόλαυση, την συνήθεια, και την ευκολία μας. Μην τα λες αυτά παρά έξω, θα σε κοροϊδεύουν τα παιδάκια. Το κρέας δεν είναι απαραίτητο, αν χαπακώνεσαι με διάφορα συμπληρώματα διατροφής. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Μην τα λες αυτά παρά έξω, θα σε κοροϊδεύουν τα παιδάκια. Το κρέας δεν είναι απαραίτητο, αν χαπακώνεσαι με διάφορα συμπληρώματα διατροφής. Ότι όσοι τρώνε κρεας δεν παίρνουν ένα κάρο χάπια για διάφορους λόγους Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Spect~
Zaytsev Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 7 minutes ago, Spect~ said: Ότι όσοι τρώνε κρεας δεν παίρνουν ένα κάρο χάπια για διάφορους λόγους Πρώτον, αυτό που γράφεις δε βγάζει νόημα. Δεύτερον, εγώ άλλο έγραψα. Τρίτον, @Getta Robo, συγνώμη, δεν πρόσεξα τα παρακάτω links που έβαλες. Το ίδιο πράγμα λέμε. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 2 hours ago, Getta Robo said: http://www.i-nhs.com/inhs/diet-veganbaby.html Θλιβερό. Αν θες να κάνεις τις επιλογές σου ως ενήλικας για να μην νιώθεις ότι στηρίζεις τη βιομηχανία του κρέατος είναι απόλυτο δικαίωμα σου. Το σπλάχνο σου δεν φταίει σε κάτι αν εσύ είσαι κολλημένος όμως. Δεν έχεις δικαίωμα να το κακοποιείς με αυτό τον τρόπο. Για μενα εκτός από φυλάκιση θα έπρεπε να επιβάλλεται και στείρωση σε τέτοιες περιπτώσεις γονέων για να μην ξαναβάλουν βρέφη σε κίνδυνο. 2 2
christopher0016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Θλιβερό. Αν θες να κάνεις τις επιλογές σου ως ενήλικας για να μην νιώθεις ότι στηρίζεις τη βιομηχανία του κρέατος είναι απόλυτο δικαίωμα σου. Το σπλάχνο σου δεν φταίει σε κάτι αν εσύ είσαι κολλημένος όμως. Δεν έχεις δικαίωμα να το κακοποιείς με αυτό τον τρόπο. Για μενα εκτός από φυλάκιση θα έπρεπε να επιβάλλεται και στείρωση σε τέτοιες περιπτώσεις γονέων για να μην ξαναβάλουν βρέφη σε κίνδυνο. ειδικα τα μωρα που εχουν αναγκη απο κρεας γαλακτομικα κτλπ.... πρεπει να εισαι αρωστος για να του στερεις βασικες τροφες για την αναπτυξη του.
trickius Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Περίμενα πως κάποια στιγμή θα κατέληγε κάπως έτσι αυτό το thread. Bullying ανέκαθεν κάναν οι κρεατοφάγοι στους vegeterians/vegans. Τα βλέπω καθημερινά στην προσωπική μου ζωή. Έχω επιλέξει με όσα άτομα συζητώ και δεν αντιλαμβάνονται σαν επιχείρημα πως τρώγοντας κρέας ουσιαστικά σκοτώνεις να το γυρνάω στο θέμα υγείας οτι το κρέας δεν κάνει καλό. Αυτό το αντιλαμβάνονται τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε προπαγανδίζω έμμεσα υπέρ του vegeterianism. Δεν θα κάτσω να βάλω εγώ μυαλό στον ξεροκέφαλο Έλληνα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, trickius said: Περίμενα πως κάποια στιγμή θα κατέληγε κάπως έτσι αυτό το thread. Bullying ανέκαθεν κάναν οι κρεατοφάγοι στους vegeterians/vegans. Τα βλέπω καθημερινά στην προσωπική μου ζωή. Ποιος έχει κάνει bullying σε αυτό το νήμα; Εγώ βλέπω ότι μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι ως τώρα. Που έχεις εντοπίσει bullying; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Malthador
Vapir Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Θλιβερό. Αν θες να κάνεις τις επιλογές σου ως ενήλικας για να μην νιώθεις ότι στηρίζεις τη βιομηχανία του κρέατος είναι απόλυτο δικαίωμα σου. Το σπλάχνο σου δεν φταίει σε κάτι αν εσύ είσαι κολλημένος όμως. Δεν έχεις δικαίωμα να το κακοποιείς με αυτό τον τρόπο. Για μενα εκτός από φυλάκιση θα έπρεπε να επιβάλλεται και στείρωση σε τέτοιες περιπτώσεις γονέων για να μην ξαναβάλουν βρέφη σε κίνδυνο. θυμήθηκα ένα youtuber vegan που προσπάθησε να κάνει το σκύλο του vegan ταΐζοντας το "vegan dog food" και αρρώστησε , παραλίγο να ψοφήσει και μετά άρχισε να τον ταΐζει ωμό κιμά για να έρθει στα ίσια του. Δεν ξέρω βέβαια αν έζησε η ψόφησε γιατι δεν τον παρακολουθούσα συχνά. Καταλαβαίνω την επιλογή κάποιου να ειναι vegan , αλλα το να το επιβάλει αλλού και να προκαλεί αρρώστια/θάνατο θα έπρεπε να διώκεται ποινικά, ειναι κακοποίηση . Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Vapir 3
trickius Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ποιος έχει κάνει bullying σε αυτό το νήμα; Εγώ βλέπω ότι μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι ως τώρα. Που έχεις εντοπίσει bullying; Πολιτισμένη συζήτηση μέχρι την 5η σελίδα. Μετά έγινε vegans vs κρεατοφάγων σαίκο κλπ.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, trickius said: Πολιτισμένη συζήτηση μέχρι την 5η σελίδα. Μετά έγινε vegans vs κρεατοφάγων σαίκο κλπ. Διάβασες κάτι που σε προσέβαλε ως χαρακτήρα; Αν όχι, τότε τι εννοείς όταν λες bullying; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Malthador
trickius Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Malthador και εσύ που θεωρείς θλιβερό κάποιον που δεν ταίζει τα παιδιά του κρέας bullying κάνεις. Δικαιωμά του είναι. Ένα άλλο point of view. ΓΙατί αντικειμενικά δεν υπάρχουν αναλύσεις οτι κάνει κάποιος λάθος με αυτό το τρόπο. Αναρωτήθηκες αν η σωστή vegan διατροφή δημιουργεί πρόβλημα στα μικρά παιδιά ή το άκουσες που το είπε κάποιος άλλος (ή κάποιο link με 2 ανιστόρητους γονείς που νομίζαν οτι ήταν vegans); Ξέρω μικρά παιδιά που μεγαλώνουν κανονικότατα και με vegan διατροφή. Κάνε ένα search στο google για vegeterian παιδικούς σταθμούς στην Ευρώπη.. θα εκπλαγείς.
Zaytsev Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 13 minutes ago, trickius said: Malthador και εσύ που θεωρείς θλιβερό κάποιον που δεν ταίζει τα παιδιά του κρέας bullying κάνεις. Δικαιωμά του είναι. Ένα άλλο point of view. ΓΙατί αντικειμενικά δεν υπάρχουν αναλύσεις οτι κάνει κάποιος λάθος με αυτό το τρόπο. Αναρωτήθηκες αν η σωστή vegan διατροφή δημιουργεί πρόβλημα στα μικρά παιδιά ή το άκουσες που το είπε κάποιος άλλος (ή κάποιο link με 2 ανιστόρητους γονείς που νομίζαν οτι ήταν vegans); Ξέρω μικρά παιδιά που μεγαλώνουν κανονικότατα και με vegan διατροφή. Κάνε ένα search στο google για vegeterian παιδικούς σταθμούς στην Ευρώπη.. θα εκπλαγείς. Από περιέργεια, έχεις να παραθέσεις κάποιες επιστημονικά τεκμηριωμένες έρευνες που έχουν υποστεί peer reviewing, που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά σου;
Shadows Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, trickius είπε Malthador και εσύ που θεωρείς θλιβερό κάποιον που δεν ταίζει τα παιδιά του κρέας bullying κάνεις. Δικαιωμά του είναι. Ένα άλλο point of view. ΓΙατί αντικειμενικά δεν υπάρχουν αναλύσεις οτι κάνει κάποιος λάθος με αυτό το τρόπο. Αναρωτήθηκες αν η σωστή vegan διατροφή δημιουργεί πρόβλημα στα μικρά παιδιά ή το άκουσες που το είπε κάποιος άλλος (ή κάποιο link με 2 ανιστόρητους γονείς που νομίζαν οτι ήταν vegans); Ξέρω μικρά παιδιά που μεγαλώνουν κανονικότατα και με vegan διατροφή. Κάνε ένα search στο google για vegeterian παιδικούς σταθμούς στην Ευρώπη.. θα εκπλαγείς. Eιναι θλιβερος,οπως θα ηταν θλιβερος αν τα ταιζε τα παιδια του μονο φαστ φουντ,πατατακια και γλυκα. Οποισδηποτε γονιος πρεπει να ακολουθει διατροφη που του συνιστα ενας πτυχιουχος παιδιατρος και οχι αυτη που νομιζει οτι ο ιδιος ειναι σωστη. Μην γινεστε εμμονικοι με το φαι,ειτε τρωτε κρεας,ειτε πρασιναδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις