TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Βγαινει καραφθηνοτερα -> αν ξεχασεις, ξηρους καρπους και ψαρια! Α ναι, τις ημερες της..φρουτοφαγιας κι αν ειναι τρελα φθηνα, χαχα (σημερον βασικον <μενου>: φακες μοναχονηστοτατες = διχως λαδακι)
ribo7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Η σόγια κάνει καλό τελικά? Εξαρτάται από τη μορφή της διαβάζω εδώ https://draxe.com/is-soy-bad-for-you/
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Βγαινει καραφθηνοτερα -> αν ξεχασεις, ξηρους καρπους και ψαρια! Α ναι, τις ημερες της..φρουτοφαγιας κι αν ειναι τρελα φθηνα, χαχα (σημερον βασικον <μενου>: φακες μοναχονηστοτατες = διχως λαδακι) Κανονικά ισορροπημένη χόρτοφαγικη διατροφή εννοείται πως θέλει ξηρούς καρπούς άλλο που δεν τρώω ποτέ (σπουδάζω διατροφή τρομάρα μου). Γενικά τα ψάρια δεν θεωρούνται χορτοφαγικα λολ. Γενικά για την σόγια δεν το χω ψάξει πολύ αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτή που πωλείται είναι οργανική σε αντίθεση με αυτή που πάει στα εκτροφεία για τα ζώα που τρώνε οι κρεατοφαγοι Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από splanis
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 [Ακολουθω τη συμβουλη ενος φιλου, που το ειχε ψαξει οσο λιγοι, και πραγματι] εκτος και μπορεις, να την ελεγξεις(?!) σταπανταολα, χμ καλυτερα απεφυγε την. (Μαλιστα υπηρξαν καποιες προτασεις να κυκλοφορησουν και σχετικες συμβουλες αποφυγης, αλλα κανεις δεν θα ηθελε να μπλεξει ενδεχομενως νομικα, με μια πλεον μεγαλη "βιομηχανια")
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Υπάρχει νομοθεσία αν θυμάμαι καλά που πρέπει να αναφέρεται αν ένα τρόφιμο είναι gmo. :/
trickius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε vegeterians, εγώ γύρω στα 3 χρόνια και η γυναίκα μου αρκετά παραπάνω 10+. Τρώμε αυγά-ψάρια-γαλακτοκομικά από ζωικά. Εγώ είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων όλα αυτά τα χρόνια και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Τις περιόδους των χοντρών προετοιμασιών πέρνω προληπτικά σίδηρο+πρωτείνη ορού γάλακτος. Η γυναίκα μου γέννησε κανονικά πριν 2 χρόνια όντας vegeterian. Το μόνο πρόβλημα είναι οι εξόδοι για φαί και τα τραπέζια που πρέπει να μας έχουν ειδικό μενού. Κατά τα άλλα περισσότερο η ιδέα είναι παρά η ίδια η διατροφή για το γυρίσει κάποιος σε vegeterianism.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, splanis είπε Κανονικά ισορροπημένη χόρτοφαγικη διατροφή εννοείται πως θέλει ξηρούς καρπούς άλλο που δεν τρώω ποτέ (σπουδάζω διατροφή τρομάρα μου). Γενικά τα ψάρια δεν θεωρούνται χορτοφαγικα λολ. Δεν υπαρχει οριο, στο ποσους ξηρους καρπους, θα μπορουσα να ετρωγα -μια φιλη μου με λεει και "σκιουρακι"!- το μονο οριο ειναι..η τσεπη μου Για τα ψαρια ειδικα, την 'hardcore' αποψη -μεταξυ αλλων- θα βρεις εδω: https://www.imdb.com/title/tt6039284/ Ο,τι και να πουν, δεν παιζει περιπτωση, να στερησω τον εαυτο μου την απολαυση που λεγεται σαρδελα στη λαδοκολλα -και οχι μονο
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Whatever απλά το θέμα μας είναι η χορτοφαγια Eιπα εγώ ότι υπάρχει όριο; 12 λεπτά πριν, trickius είπε Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε vegeterians, εγώ γύρω στα 3 χρόνια και η γυναίκα μου αρκετά παραπάνω 10+. Τρώμε αυγά-ψάρια-γαλακτοκομικά από ζωικά. Εγώ είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων όλα αυτά τα χρόνια και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Τις περιόδους των χοντρών προετοιμασιών πέρνω προληπτικά σίδηρο+πρωτείνη ορού γάλακτος. Η γυναίκα μου γέννησε κανονικά πριν 2 χρόνια όντας vegeterian. Το μόνο πρόβλημα είναι οι εξόδοι για φαί και τα τραπέζια που πρέπει να μας έχουν ειδικό μενού. Κατά τα άλλα περισσότερο η ιδέα είναι παρά η ίδια η διατροφή για το γυρίσει κάποιος σε vegeterianism. Απόκλειται κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου του παιδιού πίσω ο πατέρας είναι γιατρός και λέει πως χρειάζεσαι συμπληρώματα Πέρα απ την πλάκα congrats, έτσι και ο αδερφός μου με την γυναίκα του και τα 3 ανιψιά μου Απλά επιμένω πως δεν θεωρώ σωστό να αυτό αποκαλείται κάποιος vegetarian τρώγοντας ψάρια :/ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από splanis 1
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 https://www.ottolenghi.co.uk/recipes Ψαξτε γενικοτερα ξενους vegetarian σεφ, αν θελετε ιδεες για συνταγες. Ο συγκεκριμενος ειναι απο τους πολυ γνωστους. Προσωπικα παιρνω ιδεες για γαρνιτουρες σε πιατα με κρεας, αλλα οι συνταγες τους προφανως στεκονται και μονες τους σαν γευματα. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν μου επιτρεπετε, μια μικρη γενικοτερη "συμβουλη": αν καποιος τυχον προσπαθει, με προσωπικη δυσκολια να κοψει κατι, κατοπιν ομως το θελει-αποζητα-σκεφτεται διαρκως, ας εξετασει εαν [σε κατι] κανει 'λαθος' Σε καθε περιπτωση, πλην ιατρικων λογων, δεν ειναι το καλυτερο σεναριο να <αντιπαλευεις> τον εαυτο σου.. Εσβησα το κρεας 99% (πλην ελαχιστοτατων κοινωνικων υποχρεωσεων, ουτε 10/ετος), διχως να μου "λειπει"
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει Facebook να τσεκάρει τις σελίδες : The Buddhist chef Tasty vegetarian Bosh Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από splanis
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, plotolp είπε Στα παιδιά που είναι βίγκαν, έχετε τίποτα ωραίες συνταγές για γλυκό?? Λόγο νηστείας έχω τους ίδιους περιορισμούς και μπορώ να πω πιο πολύ από το κρέας μου έχουν λείψει τα γλυκά Δύσκολα να βρείς κάτι νόστιμο χωρίς αυγά η σοκολατούλα γάλακτος! Δεν ειναι συνταγη -μολονοτι θα μπορουσες να το φτιαξεις με δοκιμες!- αλλα σουπερνοστιμο: 1
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αντι για μελι ισως να λειτουργει και με σιροπι σφενδαμου για τους vegan. Με το μελι που το εχω δοκιμασει βγαινει πολυ ωραιο αποτελεσμα. Ειναι παρα πολυ γλυκο βεβαια, και δεν κραταει πολυ. Μετα απο 2-3 μερες θα μαζεψει υγρασια και δεν θα ειναι τραγανο. Για οσους τρωνε γιαουρτι, ειναι φανταστικος συνδυασμος σε περιπτωση που θελετε να εντυπωσιασετε και καποιον (αλλιως τρωτε και σκετο γιαουρτι με μελι ) 1
flik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Για όσους τρώνε παράγωγα: https://akispetretzikis.com/el/categories/keik-mpiskota/mpares-dhmhtriakwn Πραγματικά εξαιρετικές βγαίνουν, σούπερ θερμίδες. Η καλύτερη μπάρα που έχω φάει. Ίσως γίνεται και με παραλλαγή για vegan.
splanis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μεταξύ μας τώρα αυτά που κάνει έχουν βγει σε κανέναν ίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις