splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα εκτός από μένα , μπορούμε να συζητήσουμε για συνταγές, συνήθειες , μαγαζία και τα πάντα για την χορτοφαγία, παρακαλώ όχι τρολς και συζητήσεις για χορτοφαγία vs κρεατόφαγίας και για το αν πονάνε τα μαρούλια όπως έγινε σε παρόμοιο τόπικ, ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από splanis 4
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μπα, καθόλου θα ελεγα! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από splanis 1
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε Γιατί ρε σε φόρουμ από αγέλη αιμοβόρων λιονταριων έπεσα; Kάτι τέτοιο... Έκανε πρόσφατα ο Πετρετζίκης μια συνταγή για σουτζουκάκια από ρεβύθια, που μου φάνηκε ωραία και θα ήθελα να τη δοκιμάσω, τσέκαρέ τη αν θες. Έχουν ανοίξει πολλά εστιατόρια με Vegan φαγητό, αλλά και μπαράκια που σερβίρουν και vegan πλέον, το να μαγειρεύεις μόνος φαντάζομαι είναι ακόμα λίγο δύσκολο και κοστοβόρο, αν έχεις το κουράγιο πάντως, συνέχισε.
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 ψιλομαγειρευω, δεν τρωω πολυ απ εξω, καμια πιτσα-φαλαφελ που και που μονο , πιο κοστοβορο ειναι το απεξω εννοειται
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε ψιλομαγειρευω, δεν τρωω πολυ απ εξω, καμια πιτσα-φαλαφελ που και που μονο , πιο κοστοβορο ειναι το απεξω εννοειται Δεν ξέρω, εγώ που τρώω κρέας σε οποιαδήποτε μορφή του κάθε μέρα, θεωρώ ότι θα δυσκολευόμουν πολύ να σκεφτώ και μόνο το τι θα φάω, εδώ και τώρα δυσκολεύομαι Πάντως το μέλι, τ'αυγά κοκ, από παραγωγούς που γνωρίζεις, πιστεύω ότι δε θα πρέπει να τα κόψεις, μέτρον άριστον... 2
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 λύσεις υπάρχουν πάντα αρκεί να υπάρχει φαντασία-όρεξη και ένα πλυντήριο πιάτων
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σοβαρευτείτε ρε μερικοί. Άποψη είναι. Όσο δεν σας πρίζει με "δολοφόνε" κτλ κτλ που τρώτε κρέας, αφήστε τον στη ησυχία του. Μόνοι σας ρίχνετε το επίπεδο του μπλα μπλα ώρες ώρες, ούτε υγρό πυρ θέλετε, ούτε τίποτα. Ontopic, γουστάρω φελάφελ, σπιτικά κυρίως, και καλοκαίρι βραστά χόρτα με κολοκυθάκι και βραστό αυγό (αν τρως). Είναι γαμάτο και ελαφρύ (αν δεν φας τρία κιλά χόρτα) γεύμα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Sheogorath Φύγαν άλλα μηνύματα 4
Adanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, splanis είπε Αν υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα εκτός από μένα , μπορούμε να συζητήσουμε για συνταγές, συνήθειες , μαγαζία και τα πάντα για την χορτοφαγία, παρακαλώ όχι τρολς και συζητήσεις για χορτοφαγία vs κρεατόφαγίας και για το αν πονάνε τα μαρούλια όπως έγινε σε παρόμοιο τόπικ, ευχαριστώ Δεν είσαι ο μόνος, μην φοβάσαι. Πήρα τις προάλλες ένα βιβλίο συνταγών ονόματι "Βασική μαγειρική για χορτοφάγους" και είναι 250 σελίδες με πολλές συνταγές και καλογραμμένο. Κόστος 6€. Μαγαζί έχει ένα στην Ηλιούπολη, ονόματι Trivoli. Έχει ωραία φαγητά και φθηνά σε σύγκριση με τα άλλα στο κέντρο. Είχα φάει Σουτζουκάκια από φακή, όνειρο. 1
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά δεν φοβάμαι irl στο κοντινό μου περιβάλλον οι περισσότεροι είναι χορτοφάγοι απλά είπα να κάνουμε και δω μια συζήτηση. Το trivoli το ξέρω αλλά δεν έχει τύχει να πάω να φάω ποτέ όπως και το lime bistro p.s thnx mods Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από splanis
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Οι vegetarians δεν τρώνε νεκρά ζώα, ενώ οι vegans δεν τρώνε επίσης τα παράγωγα τους, γάλα, αυγά, τυρί κλπ κλπ 33 λεπτά πριν, cumulus είπε Απορία Ποιά η διαφορά vegetarian με vegan;
lek88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση άσχετης! Εσείς οι αποκλειστικά χορτοφάγοι δεν εμφανίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας κατά την διάρκεια αυτών των διατροφικών συνηθειων; παίρνετε επιπλέον κάποιο συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλα πχ? Δεν είμαι ούτε vegan ούτε τίποτα.... Μου αρέσουν πολύ όμως μερικά δικά σας τρόφιμα! Δηλαδή η "φέτα" σογιας, ο κιμάς σογιας, το κεμπάπ σογιας κτλ!! Αν μαγειρεύουν σωστά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Αυτά τα είχα δοκιμάσει πριν ένα χρόνο που ήθελα να νηστεψω και παίρνω ακόμα μια στο τόσο Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από lek88 1
splanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, lek88 είπε Ερώτηση άσχετης! Εσείς οι αποκλειστικά χορτοφάγοι δεν εμφανίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας κατά την διάρκεια αυτών των διατροφικών συνηθειων; παίρνετε επιπλέον κάποιο συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλα πχ? Δεν είμαι ούτε vegan ούτε τίποτα.... Μου αρέσουν πολύ όμως μερικά δικά σας τρόφιμα! Δηλαδή η "φέτα" σογιας, ο κιμάς σογιας, το κεμπάπ σογιας κτλ!! Αν μαγειρεύουν σωστά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Αυτά τα είχα δοκιμάσει πριν ένα χρόνο που ήθελα να νηστεψω και παίρνω ακόμα μια στο τόσο Όπως ο κάθε άνθρωπος έτσι και μεις οι vegan/vegetarian έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να εμφανίσουμε κάποιο πρόβλημα υγείας, πχ έλλειψη Βιτάμινων, χαμηλό σίδηρο κλπ κλπ, μάλιστα οι περισσότερες έρευνες άμα δεις οι χορτοφάγοι έχουν υψηλότερο προσδόκιμο ζωής. Το θέμα είναι να γίνεται σωστή και ισορροπημένη διατροφή δηλαδή αρκετά συχνά όσπρια μέσα στην βδομάδα και καλοί συνδυασμοί πχ φακές - ρύζι - βιταμίνη C, για καλύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης και του σιδήρου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από splanis 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις