VagosM Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας θέλω να συνδέσω ένα μηχάνημα Ubuntu στην θέση ένωση Windows έχω τις ρυθμησεις του δικτύου στην εικόνα που ανεβάζω δεν είναι η δικές μου αλλά παράδειγμα. περναω τις ρυθμησεις στο Ubuntu και μου λέει ο κάτι για τον proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, VagosM είπε θέλω να συνδέσω ένα μηχάνημα Ubuntu στην θέση ένωση Windows Τι σημαίνει αυτό; ...και γιατί ορίζεις εσύ τις ips υπάρχει κάποιος λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ναι ναι πέρνει από CCproxy για αυτό δεν παίρνει κατευθείαν από ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μερικες ερωτησεις... Απο τον network manager δεν μπορεις να ορισεις σταθερη ip? Ειναι γνωστο βεβαια οτι ο nm ειναι κουλος και δεν κρατα την σταθερη και ξαναγυρναει μονος του σε dhcp. Επισης, νομιζω πως στον network manager οριζεται και ο proxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα