Knight of Mercy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, pavloa είπε Μάλλον έπεσες σε βλάκα..Άπο την στιγμή που δεν καταγράφει δημόσιο χώρο δεν έχεις κανένα πρόβλημα, και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου πουν να τις βγάλεις... Μια ταμπέλα πρέπει να βάλεις για να μην σου πει κάποιος κάτι. Το υλικό και να το δείξεις δεν μετράει στην αστυνομία ούτε στο δικαστήριο. Εμένα πριν 2 βδομάδες πήγαν να μπουν στο καταστημα μου. 2 άτομα με κουκούλες.. Ήρθε η αστυνομία είδε το βίντεο κατέγραψε το συμβάν και έφυγαν.. μετά απο 10 λεπτά ήρθε άλλο περιπολικό και ειδαν το βίντεο και μου ειπαν δεν είναι αυτοί. λογικά θα έψαχναν και άλλους. Αλλά γενικά μην το ψάχνεις δεν έχουμε κράτος.. ΣΤο εξωτερικό ακόμη και στα αυτοκίνητα έχουν κάμερες.. Ατυχώς βρίσκομαι σε περιοχή υψηλού κινδύνου με τις διαρρήξεις να βρίσκονται στο κόκκινο. Η αλήθεια είναι ότι τις είχα τοποθετήσει κυρίως για δική μου ασφάλεια (δηλ. να μπορώ να έχω εικόνα του εξωτερικού χώρου ενώ βρίσκομαι στο σπίτι). Απλά μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση τους και τις "έκρυψα". Θερμές ευχαριστίες.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Knight of Mercy είπε Ατυχώς βρίσκομαι σε περιοχή υψηλού κινδύνου με τις διαρρήξεις να βρίσκονται στο κόκκινο. Η αλήθεια είναι ότι τις είχα τοποθετήσει κυρίως για δική μου ασφάλεια (δηλ. να μπορώ να έχω εικόνα του εξωτερικού χώρου ενώ βρίσκομαι στο σπίτι). Απλά μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση τους και τις "έκρυψα". Θερμές ευχαριστίες. Και καλά έκανες και τις έβαλες..Και σε εμάς έχουν ξεπατωθεί να κλέβουν. Βάλε και συναγερμό μέσα και περιμετρικά.. Εγώ συναγερμό έχω και τώρα προσπαθώ να βάλω λεφτά στην άκρη για να βάλω κάμερες στο σπίτι. Το συνεργείο να δεις πως το έχω κάνει.. 1
Patronnus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 παιδια ερωτηση ποιες απο αυτες ειναι ασυρματες;εννοω να μην συνδεονται με καλωδιο με το καταγραφικο;https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system-c_11983/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα