Patronnus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 παιδια καλησπερα δεν ξερω που να γραψω αυτο το θεμα απλα το γραφω εδω επειδη ειναι για video αν ειναι λαθος το topic ασ μου το πει καποιος να το γραψω αλλου...θελω να βαλω ενα κιτ παρακολουθησης στο εξοχικο μου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιντερνετ εκει..και βλεπω οτι ολα σχεδον λειτουργουνε για απομακρισμενη συνδεση με ιντερνετ..μπορειτε να μου πειτε τι να κανω γι αυτο;σας ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να το λειτουργήσεις και μέσω δικτύου κινητής. Έχει κάποια φοιτητικά πακέτα που δίνουν αρκετά mb και αν ρυθμίσεις τις κάμερες σωστά θα μπορείς να έχεις κάποια καρέ που να στέλνονται σε cloud ή σε email. Φυσικά θα πρέπει να προμηθευτείς κάποιο 3g modem/router που να παίρνει sim. Για Live feed ξέχνα το ή ετοιμάσου να πληρώσεις καλό πακέτο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από micos000
Patronnus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 19/3/2018 στις 10:35 ΜΜ, micos000 είπε Μπορείς να το λειτουργήσεις και μέσω δικτύου κινητής. Έχει κάποια φοιτητικά πακέτα που δίνουν αρκετά mb και αν ρυθμίσεις τις κάμερες σωστά θα μπορείς να έχεις κάποια καρέ που να στέλνονται σε cloud ή σε email. Φυσικά θα πρέπει να προμηθευτείς κάποιο 3g modem/router που να παίρνει sim. Για Live feed ξέχνα το ή ετοιμάσου να πληρώσεις καλό πακέτο. μπορεις να μου πεις κανα ρουτερ με σιμ;
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δες μερικά στο λινκ https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/579483/Mobile-Router.html?keyphrase=3g+router
Patronnus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 οκ ευχαριστω πολυ δηλαδη με κανα προγραμμα 4-5 gb το μηνα πιστευεις θα ειναι αρκετα;
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Φαντάζομαι ναι. Εξαρτάτε όμως από το πόσες κάμερες θα έχεις, πόσα καρέ θα στέλνουν την ώρα και σε τι ανάλυση. Θα πρέπει να κάνεις δοκιμές και να παρακολουθείς το πρόγραμμα σου για λίγο καιρό να δεις πως πάει.
Patronnus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Φαντάζομαι ναι. Εξαρτάτε όμως από το πόσες κάμερες θα έχεις, πόσα καρέ θα στέλνουν την ώρα και σε τι ανάλυση. Θα πρέπει να κάνεις δοκιμές και να παρακολουθείς το πρόγραμμα σου για λίγο καιρό να δεις πως πάει. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb πιστευω με αυτο το συστημα θα ειμαι κομπλε τι λες;
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Πριν αποφασίσεις για τον πάροχο θα πρέπει να ελέγξεις την ποιότητα της κάλυψης στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και εάν βγάζει τουλάχιστον 3g.
varg88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... έχω κι εγώ κάποιες ερωτησούλες και θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε παρόμοια περίπτωση (για το εξοχικό δηλαδή) θέλω να βάλω κάμερες και δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα βάλω με καταγραφικό ή απλές ip cameras. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσω αφού πρώτα ξεκαθαρίσω το εξής: Καταγραφικό με ip cameras ή καταγραφικό με αναλογικές? Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στο αποτέλεσμα; Και στις δυο περιπτώσεις εξετάζω καταγραφικά τα οποία θα μπορούν να συνδεθούν στο internet προκειμένου να μπορώ να μπω απομακρυσμένα και να δω live τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Ξέρετε κάποιο καταγραφικό που να υποστηρίζεται από application για android κτλ έτσι ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη (όπως είναι εύκολη για τις standalone ip cameras);;
Knight of Mercy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Είναι σίγουρο ότι οι κάμερες τοποθετούνται έτσι απλά? Είχα δύο IP κάμερες στο εξοχικό που κατέγραψαν "αφαίρεση υλικών" απο το χώρο. Οι αστυνομικοί που ήρθαν να καταγράψουν το συμβάν, μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται και με προέτρεψαν και τις αφαιρέσω (χωρίς να το καταγράψουν) ή να ζητήσω ειδική άδεια (??????) λεπτομέρειες όμως δεν γνώριζαν. Είναι λοιπόν τόσο απλό θέμα η φανερή εγκατάσταση τους και πως θα χρησιμοποιηθεί το "υλικό" αν χρειαστεί? Sorry για το off-topic αλλά απόρησα.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, varg88 είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα... έχω κι εγώ κάποιες ερωτησούλες και θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε παρόμοια περίπτωση (για το εξοχικό δηλαδή) θέλω να βάλω κάμερες και δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα βάλω με καταγραφικό ή απλές ip cameras. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσω αφού πρώτα ξεκαθαρίσω το εξής: Καταγραφικό με ip cameras ή καταγραφικό με αναλογικές? Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στο αποτέλεσμα; Και στις δυο περιπτώσεις εξετάζω καταγραφικά τα οποία θα μπορούν να συνδεθούν στο internet προκειμένου να μπορώ να μπω απομακρυσμένα και να δω live τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Ξέρετε κάποιο καταγραφικό που να υποστηρίζεται από application για android κτλ έτσι ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη (όπως είναι εύκολη για τις standalone ip cameras);; Με καταγραφικό να βάλεις για να μπορείς να πας πίσω και να δεις κάτι που θέλεις. Η διαφορά είναι οτι στις αναλογικές πρέπει να τραβήξεις καλώδιο.. στις ip cameres η τιμή ανεβαίνει. Όλα τα καταγραφικά μπορούν να συνδεθούν στο ιντερνετ. Έχουν εφαρμογή για pc και για κινητά. 8 λεπτά πριν, Knight of Mercy είπε Είναι σίγουρο ότι οι κάμερες τοποθετούνται έτσι απλά? Είχα δύο IP κάμερες στο εξοχικό που κατέγραψαν "αφαίρεση υλικών" απο το χώρο. Οι αστυνομικοί που ήρθαν να καταγράψουν το συμβάν, μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται και με προέτρεψαν και τις αφαιρέσω (χωρίς να το καταγράψουν) ή να ζητήσω ειδική άδεια (??????) λεπτομέρειες όμως δεν γνώριζαν. Είναι λοιπόν τόσο απλό θέμα η φανερή εγκατάσταση τους και πως θα χρησιμοποιηθεί το "υλικό" αν χρειαστεί? Sorry για το off-topic αλλά απόρησα. Οι κάμερες ήταν μέσα στο σπίτι ή έξω? Αν ήταν έξω κατέγραφαν δημόσιο χώρο? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από pavloa
Knight of Mercy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, pavloa είπε Οι κάμερες ήταν μέσα στο σπίτι ή έξω? Αν ήταν έξω κατέγραφαν δημόσιο χώρο? Το κτήμα είναι αρκετά μεγάλο με το σπίτι να βρίσκεται στη μέση. Η μια κάμερα έβλεπε μπροστά και η δεύτερη πίσω ("έβλεπαν" τον ιδιόκτητο εξωτερικό χώρο). Δημόσιο χώρο δεν κατέγραφαν, εξ' άλλου δεν υφίσταται δημόσιος χώρος στη περιοχή ως έννοια (τους έδειξα εικόνα και απο τις δύο). Τις έχω ήδη "καμουφλάρει/κρύψει" αλλά το υλικό προφανώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα και αν προκύψει παραβίαση ή παράνομη είσοδος σε εξωτερικό χώρο παρά μόνο αυτού που θα προκύψει απο το εσωτερικό της οικίας (αυτό τουλάχιστον μου είπαν). Φυσικό καταγραφικό δεν υπάρχει στο χώρο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Knight of Mercy διόρθωση
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Knight of Mercy είπε Το κτήμα είναι αρκετά μεγάλο με το σπίτι να βρίσκεται στη μέση. Η μια κάμερα έβλεπε μπροστά και η δεύτερη πίσω ("έβλεπαν" εξωτερικό χώρο). Δημόσιο χώρο δεν κατέγραφαν, εξ' άλλου δεν υφίσταται δημόσιος χώρος στη περιοχή ως έννοια (τους έδειξα εικόνα και απο τις δύο). Τις έχω ήδη "καμουφλάρει/κρύψει" αλλά το υλικό προφανώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα και αν προκύψει παραβίαση ή παράνομη είσοδος σε εξωτερικό χώρο παρά μόνο αυτού που θα προκύψει απο το εσωτερικό της οικίας (αυτό τουλάχιστον μου είπαν). Μάλλον έπεσες σε βλάκα..Άπο την στιγμή που δεν καταγράφει δημόσιο χώρο δεν έχεις κανένα πρόβλημα, και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου πουν να τις βγάλεις... Μια ταμπέλα πρέπει να βάλεις για να μην σου πει κάποιος κάτι. Το υλικό και να το δείξεις δεν μετράει στην αστυνομία ούτε στο δικαστήριο. Εμένα πριν 2 βδομάδες πήγαν να μπουν στο καταστημα μου. 2 άτομα με κουκούλες.. Ήρθε η αστυνομία είδε το βίντεο κατέγραψε το συμβάν και έφυγαν.. μετά απο 10 λεπτά ήρθε άλλο περιπολικό και ειδαν το βίντεο και μου ειπαν δεν είναι αυτοί. λογικά θα έψαχναν και άλλους. Αλλά γενικά μην το ψάχνεις δεν έχουμε κράτος.. ΣΤο εξωτερικό ακόμη και στα αυτοκίνητα έχουν κάμερες.. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
varg88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 @pavloa Ευχαριστώ για την απάντηση! @Knight of Mercy έχουμε δει κατά καιρούς τόσα βίντεο από κλοπές κτλ. Αμφιβάλλω αν όλα αυτά ήταν μετά από άδεια της αστυνομίας. Μάλλον έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το βίντεο σε κανα δικαστήριο μιας κι εκεί το δίκιο είναι πάντα με το μέρος του εγκληματία μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Και οι αστυνομικοί πάντως σε μερικές περιπτώσεις κάνουν το παν για να εκφοβίσουν τους πολίτες και να μην "κυνηγήσουν" τα δικαιώματά τους προκειμένου να μην μπλέξουν αυτοί με χαρτούρες κτλ.
pavloa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, varg88 είπε @pavloa Ευχαριστώ για την απάντηση! @Knight of Mercy έχουμε δει κατά καιρούς τόσα βίντεο από κλοπές κτλ. Αμφιβάλλω αν όλα αυτά ήταν μετά από άδεια της αστυνομίας. Μάλλον έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το βίντεο σε κανα δικαστήριο μιας κι εκεί το δίκιο είναι πάντα με το μέρος του εγκληματία μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Και οι αστυνομικοί πάντως σε μερικές περιπτώσεις κάνουν το παν για να εκφοβίσουν τους πολίτες και να μην "κυνηγήσουν" τα δικαιώματά τους προκειμένου να μην μπλέξουν αυτοί με χαρτούρες κτλ. Αυτό ακριβώς. Θα μπει θα σε κλέψει θα σε μαχαιρώσει θα σε πλακώσει στο ξύλο, και αν του πειράξεις έστω και μια τρίχα σε τρέχουν στα δικαστήρια και σε χώνουν μέσα και ο κλέφτης συνεχίζει την δουλειά του. Πάντως εμένα μου έχουν πει οτι στο δικαστήριο δεν μετράει το βίντεο.. Τώρα τι να πω δεν ξέρω.. Μόνο στην Ελλάδααα γίνονται αυτά. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα