Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το oreo στο s8 και παρατήρησα πως καταναλώνει πολύ μπαταρία σε idle κατάσταση.  Δε τρέχει κάτι στο background και το τραγικό είναι ότι σε airplane mode κατά τη διάρκεια της νύχτας η μπαταρία πέφτει κατά 20% !!! Επίσης όπως θα δείτε στο screenshot ενώ η μπαταρία είναι στο 79% το άθροισμα των εφαρμογών που κατανάλωσαν μπαταρία δεν είναι 21% όπως θα έπρεπε αλλά 10% που σημαίνει ότι το 11% διαφορά πήγε που ??? Μπορεί κάποιος να στείλει ένα αντίστοιχο screenshot από s8 σε oreo??

Screenshot_20180319-132957_Settings.jpg

Δημοσ.

Αφού έκανες αναβάθμιση ,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες?

Έτσι στην πορεία θα στρώσει και η συσκευή.

Δημοσ.

Ναι full reset και το ξαναεστεισα από την αρχή.  Έχεις s8 με ορεο? Σου φαίνονται λογικά τα νούμερα? Με nougat δεν ήταν έτσι πάντως 

Δημοσ.

Όχι δεν έχω(θα το είχα στην υπογραφή μου).

Παρόλα αυτά καμία φορά μπορεί η αναβάθμιση να κάνει και κακό,σε διάφορους τομείς.

Μετά έρχονται τα update fix αλλά τι να το κάνεις....

Περίμενε όμως κάποιον που το έχει να σου δώσει σίγουρη απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι bug της 8 με batery drain σε airplane mode. Μέχρι να διορθωθεί όταν το βάλεις airplane, βάλε το δίκτυο σου σε 2G και δεν θα έχεις θέμα.

Επεξ/σία από babis69
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, babis69 είπε

Είναι bug της 8 με batery drain σε airplane mode. Μέχρι να διορθωθεί βάλε το δίκτυο σου σε 2G και δεν θα έχεις θέμα.

Αυτό το διάβασα σε ένα φόρουμ αλλά και πάλι με 2g σε αεροπλανάκι καεί 6με7 % που νομίζω και αυτό δεν είναι οκ . 3 μήνες beta έκαναν κανείς δε το κατάλαβε? Εγώ ήδη από τη 2η μέρα είδα τη διαφορά.  Γενικότερα το idle του είναι ενεργοβόρο 

Δημοσ.

Kαι σε αλλα κινητα εχω διαβασει,εχει θεματα η αναβαθμιση.Φαινεται δεν τα δοκιμαζουν.Ισως για να λενε δωσαμε πρωτοι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Kαι σε αλλα κινητα εχω διαβασει,εχει θεματα η αναβαθμιση.Φαινεται δεν τα δοκιμαζουν.Ισως για να λενε δωσαμε πρωτοι

Χαχαχαχα για το S8 σίγουρα δεν ισχύει Γιατί το δώσανε τελευταίοι.  Όπως και να έχει το θέμα είναι να βγει fix σύντομα να μη χαλάει την εμπειρία χρήσης.  Αλλιώς ένα μεγάλο Χ στη σαμσουνγκ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως και να εχει ελπιζω να ερθει συντομα update και λυθει το θεμα που σε απασχολει.

Επεξ/σία από geo1st487
Δημοσ.
19 ώρες πριν, mr.robot είπε

και εμένα πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε oreo .. g950f μοντελο

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot της μπαταρίας μετά από πλήρη φόρτιση και idle για μερικές ώρες ; Το ίδιο μοντέλο έχω και εγώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...