vagosd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις έβαλα το oreo στο s8 και παρατήρησα πως καταναλώνει πολύ μπαταρία σε idle κατάσταση. Δε τρέχει κάτι στο background και το τραγικό είναι ότι σε airplane mode κατά τη διάρκεια της νύχτας η μπαταρία πέφτει κατά 20% !!! Επίσης όπως θα δείτε στο screenshot ενώ η μπαταρία είναι στο 79% το άθροισμα των εφαρμογών που κατανάλωσαν μπαταρία δεν είναι 21% όπως θα έπρεπε αλλά 10% που σημαίνει ότι το 11% διαφορά πήγε που ??? Μπορεί κάποιος να στείλει ένα αντίστοιχο screenshot από s8 σε oreo??
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αφού έκανες αναβάθμιση ,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες? Έτσι στην πορεία θα στρώσει και η συσκευή.
vagosd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ναι full reset και το ξαναεστεισα από την αρχή. Έχεις s8 με ορεο? Σου φαίνονται λογικά τα νούμερα? Με nougat δεν ήταν έτσι πάντως
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Όχι δεν έχω(θα το είχα στην υπογραφή μου). Παρόλα αυτά καμία φορά μπορεί η αναβάθμιση να κάνει και κακό,σε διάφορους τομείς. Μετά έρχονται τα update fix αλλά τι να το κάνεις.... Περίμενε όμως κάποιον που το έχει να σου δώσει σίγουρη απάντηση.
babis69 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι bug της 8 με batery drain σε airplane mode. Μέχρι να διορθωθεί όταν το βάλεις airplane, βάλε το δίκτυο σου σε 2G και δεν θα έχεις θέμα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από babis69
vagosd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, babis69 είπε Είναι bug της 8 με batery drain σε airplane mode. Μέχρι να διορθωθεί βάλε το δίκτυο σου σε 2G και δεν θα έχεις θέμα. Αυτό το διάβασα σε ένα φόρουμ αλλά και πάλι με 2g σε αεροπλανάκι καεί 6με7 % που νομίζω και αυτό δεν είναι οκ . 3 μήνες beta έκαναν κανείς δε το κατάλαβε? Εγώ ήδη από τη 2η μέρα είδα τη διαφορά. Γενικότερα το idle του είναι ενεργοβόρο
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Kαι σε αλλα κινητα εχω διαβασει,εχει θεματα η αναβαθμιση.Φαινεται δεν τα δοκιμαζουν.Ισως για να λενε δωσαμε πρωτοι
vagosd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Kαι σε αλλα κινητα εχω διαβασει,εχει θεματα η αναβαθμιση.Φαινεται δεν τα δοκιμαζουν.Ισως για να λενε δωσαμε πρωτοι Χαχαχαχα για το S8 σίγουρα δεν ισχύει Γιατί το δώσανε τελευταίοι. Όπως και να έχει το θέμα είναι να βγει fix σύντομα να μη χαλάει την εμπειρία χρήσης. Αλλιώς ένα μεγάλο Χ στη σαμσουνγκ
geo1st487 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως και να εχει ελπιζω να ερθει συντομα update και λυθει το θεμα που σε απασχολει. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από geo1st487
mr.robot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 και εμένα πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε oreo .. g950f μοντελο
vagosd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, mr.robot είπε και εμένα πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε oreo .. g950f μοντελο Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot της μπαταρίας μετά από πλήρη φόρτιση και idle για μερικές ώρες ; Το ίδιο μοντέλο έχω και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα