Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες φιλοι και φιλες,

Θελω τα φωτα σας σε ενα πρακτικο-νομικο  ζητημα

Ειχα κανει αιτηση να γινει το συμβολαιο μου καρτοκινητο

Μια μερα πριν γινει αλλαγη παιρνουν τηλ τον πατερα μου που χρησιμοποιει το κινητο και του κανουν μια αντιπροσφορα(αρκετα υπουλα που δεν το καταλαβε καν) και δεχεται να γινει καρτοπρογραμμα. Τον ρωτησαν το δικο του ονομα και αφμ(παλια το νουμερο του ανηκε)

Τωρα εφοσον εχει πει τα δικα του στοιχεια μπορω να κανω κατι εγω; Μου λενε οτι θα το κοιταξουν, αλλα οτι εφοσον εγινε επιβεβαιωση δεν εχουν κανει κατι λαθος.

Επιβεβαιωση στο δικο μου ονομα(ποσο μαλλον αφμ) δεν εγινε ποτε.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ

Δημοσ.

απλά το έκανα συμβόλαιο και μαζί αλλαγή στοιχείων 

Απο τη στιγμή που συμφώνησε πολύ δύσκολα να βγάλεις άκρη 

Με καταγγελία σε εεττ η καταναλωτή αν μπορέσεις να βρείς το δίκιο σου 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bill2015 είπε

απλά το έκανα συμβόλαιο και μαζί αλλαγή στοιχείων 

Απο τη στιγμή που συμφώνησε πολύ δύσκολα να βγάλεις άκρη 

Με καταγγελία σε εεττ η καταναλωτή αν μπορέσεις να βρείς το δίκιο σου 

Πως εκανε αλλαγη στοιχειων χωρις την συγκαταθεση μου, αφου ειναι στο ονομα μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Πως εκανε αλλαγη στοιχειων χωρις την συγκαταθεση μου, αφου ειναι στο ονομα μου;

Μισό λεπτό. Το συμβόλαιο ήταν στο όνομα σου;
(με τον δικό σου αφμ κλπ κλπ)

Επίσης, όταν ζητήσαν εσένα, ο πατέρας σου είπε ότι είναι ο πατέρας σου (και όχι εσύ) και άρα όχι ο κάτοχος της γραμμής;
(σε ρωτάω γιατί η κατάσταση είναι λεπτή, εσύ θα βρεις σίγουρα το δίκιο σου αλλά ενδέχεται να μπλέξει ο πατέρας σου)

Αν θέλεις, γίνε λίγο πιο σαφής ώστε να δούμε τι συμβαίνει.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.

Οπα κάτσε γτ εδω κάνανε μεγαλη @@@@ δεν γίνεται αυτό 

Παίζει πάντως γτ ενα φιλαρακι μου ειχε καρτοκινητο στο ονομα της μανας του πηγαμε μαζι στο καταστημα του παροχου ηθελε να γυρισει το κινητο στο ονομα του αν εμενε σαν καρτοκινητο δεν γινοταν μονος αυτος ηθελαν και τη μανα του μετα του σκασαν το παραμυθι οτι αν θελει μπορει να το αλλαξει αρκει να κανει συμβλόλαιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παίρνω από την αρχή γιατί τα είπα όντως λίγο μπερδεμένα.

Εδώ και 3 μήνες το συμβόλαιο είναι στο όνομα μου(λογαριασμοί τα πάντα στο όνομα μου ). Πιο πριν ανήκε στον πατέρα μου. 

Πριν 3 μέρες όπου θα γινόταν η αλλαγή που ζήτησα από συμβόλαιο σε καρτοκινητό παίρνουν τηλέφωνο τον πατέρα μου. Σύμφωνα με αυτόν τον ρώτησαν το δικό του όνομα και αφμ(πιθανόν δεν είχε γίνει η αλλαγή στα αρχεία τους και να φαινόταν ότι ανήκει ακόμα σε αυτόν)

Οπότε τον ρωτάνε τον λόγο(είπε ότι είναι οικονομικός ) και του λένε ωραία θα πληρώνετε 12.5 ευρώ τον μήνα από εδώ και πέρα. Δεν Ει χε ιδέα γιατί το είχα αναλαβει εγώ οπότε λέει απλά εντάξει. 

Και ερχόμαστε στο σήμερα που μου λένε ότι εφόσον Ει πε ότι είναι εγω (Δηλαδή μπορεί να τον ρώτησαν αν είναι εγω και να είπε ναι  αλλά προφανώς το ΑΦΜ ήταν δικό του δεν έχει ιδέα το δικό μου ) δεν φταίνε αυτοί

ΥΓ εφόσον δέχτηκαν το ΑΦΜ που είπε λογικά τον ρώτησαν το δικό του όνομα 

Επεξ/σία από _Στεργιος_
Δημοσ.

Τότε μπορείς να το κυνηγήσεις και θα βρεις το δίκιο σου αλλά -πολύ έυκολα- θα βρει και τον μπελά του ο πατέρας σου που έδωσε το ΟΚ για κάτι που δεν τον αφορά.
Πρόσεξε λοιπόν πως θα κινηθείς.

Δημοσ.

Επισης οταν τους ρωτησα αν μπορουν να αλλαξουν χωρις να πω εγω το ναι μου ειπαν οτι εφοσον εγινε ταυτοποιηση με αφμ δεν φταινε αυτοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σου έγραψα, αν τους κυνηγήσεις (δικαστικά ή μη) θα βρεις 100% το δίκιο σου. Στην περίπτωση αυτή όμως μπορεί να την πληρώσει ο πατέρας σου. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Ο πατέρας σου, από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να πει "δεν είμαι εγώ πλέον ο κάτοχος της γραμμής και δεν έχουμε τίποτα απολύτως να πούμε μαζί. Ότι θέλετε θα το συζητήσετε μόνο με τον κάτοχο. Καληνύχτα και γεια σας". Η πρωτοβουλία που ΄πήρε ήταν εσφαλμένη και σε βάζει σε μπελάδες.

Επεξ/σία από l337
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, l337 είπε

Όπως σου έγραψα, αν τους κυνηγήσεις (δικαστικά ή μη) θα βρεις 100% το δίκιο σου. Στην περίπτωση αυτή όμως μπορεί να την πληρώσει ο πατέρας σου. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Ο πατέρας σου, από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να πει "δεν είμαι εγώ πλέον ο κάτοχος της γραμμής και δεν έχουμε τίποτα απολύτως να πούμε μαζί. Ότι θέλετε θα το συζητήσετε μόνο με τον κάτοχο. Καληνύχτα και γεια σας". Η πρωτοβουλία που ΄πήρε ήταν εσφαλμένη και σε βάζει σε μπελάδες.

Ευχαριστω για την συμβουλη, δικιο εχεις και στα 2 αλλα οι ανθρωποι μεγαλης ηλικιας δεν τα καταλαβαινουν ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...