veteranosSs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα επειδή είμαι τέρμα άσχετος με παραγγελίες μέσο ίντερνετ θέλω να αγοράσω αυτό το πληκτρολόγιο το οποίο είναι από το γερμανικό αμαζον δεν ξέρω τώρα τι παίζει με τελώνιο https://www.amazon.de/SteelSeries-Gaming-Tastatur-Mechanisch-Makro-Tasten-Tastaturlayout/dp/B00SBBK4FG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521474315&sr=8-1&keywords=apex m800
jeandoumpier Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, veteranosSs είπε Δεν περνάει από τελωνείο μεταξύ χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης. Μόνο μεταφορικά θα πληρώσεις, και συγκεκριμένα με standard shipping θα πληρώσεις γύρω στα 97€ σύνολο και θα σου έρθει σε 1 έως 2 εβδομάδες, ενώ με express shipping 105€ και θα σου έρθει σε 3 έως 4 ημέρες. 1
sistah Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι να γνωριζεις οτι απο το γερμανικο αμαζον τα περισσοτερα πληκτρολογια ειναι σε διαταξη qwertz και οχι qwerty. Πολλες φορες υπαρχει επιλογη για αγγλικη/αμερικανικη διαταξη αλλα οχι παντα! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από sistah
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα