Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το galaxy note 8, τους τελευταιους 2 μήνες μου έχουν σπάσει τα νεύρα, καθώς πετάγονται παράθυρα με διαφημίσεις πλέον παντού και σε τυχαίες στιγμές. Κατέβασα κάτι αντι trojan και λοιπά προγράμματα αλλά δεν είδα καμία βελτίωση δυστυχώς στην συμπεριφορά του τηλεφώνου μου. Προφανώς κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο την κάνει την δουλειά φαντάζομαι.! Δυστυχώς έχω πολλά προγράμματα και δεν μπορώ να δω τι φταίει. επίσης δεν θέλω την λύση της πλήρους επαναφοράς! Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι που θα μου λύσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anagnostaki είπε

Καλησπέρα. Έχω το galaxy note 8, τους τελευταιους 2 μήνες μου έχουν σπάσει τα νεύρα, καθώς πετάγονται παράθυρα με διαφημίσεις πλέον παντού και σε τυχαίες στιγμές. Κατέβασα κάτι αντι trojan και λοιπά προγράμματα αλλά δεν είδα καμία βελτίωση δυστυχώς στην συμπεριφορά του τηλεφώνου μου. Προφανώς κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο την κάνει την δουλειά φαντάζομαι.! Δυστυχώς έχω πολλά προγράμματα και δεν μπορώ να δω τι φταίει. επίσης δεν θέλω την λύση της πλήρους επαναφοράς! Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι που θα μου λύσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ!

AirPush Detector (link). Το AirPush Detector είναι μία απλή εφαρμογή που σας δείχνει ποιες εφαρμογές στέλνουν διαφημίσεις μέσω του notification bar. Αφού λοιπόν αναγνωρίσετε τον ή τους ενόχους μπορείτε να τους απεγκαταστήσετε και να ησυχάσετε.

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολύ. μολις το εκανα και εσβησα καποιες που θεώρησα υποπτες. για να δουμε. . θα περιμενω να δω και θα ενημερωσω. σε ευχαριστω και παλι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...