mpampiskapa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια καλησπερα σημερα παρελαβα την καρτα γραφικων gigabyte geforce gt1030 2gb την εκανα εγκατασταση στον υπολογιστη μου και μου βγαζει αυτο(βαζω την παλια και λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης).. μπορειτε να καταλαβεται τι προβλημα υπαρχει; ελαττωματικη καρτα πιστευω αλλα θα ηθελα μια δευτερη γνωμη! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από mpampiskapa
Torasu Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να σου ακουστεί αστείο αυτό που θα σου πω, αλλά δοκίμασε να δεις αν έχει "κουμπώσει" καλά η κάρτα στο slot. Σύμβαινουν κι'αυτά. Θαρρώ πως ξέρεις από drivers (αμφιβάλλω πως είναι αυτό φυσικά...). Δοκίμασε και hdmi/DVI (ότι έχεις τεσπά) εάν μήπως δεν κάνει καλή επαφή, πχ. το hdmi καλώδιο μου καμιά φορά μου κάνει κόλπα και δημιουργεί artifacts επειδή δεν βρίσκει καλά. Αν και πάλι τίποτα, όσο ποιο γρήγορα την γυρίσεις για αλλαγή τόσο το καλύτερο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Torasu 2
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εχω 2 εκδοχες. Ειτε εχεις χαλασμενη καρτα/θυρα οπου πας για αλλαγη, ειτε εχεις θεμα με το καλωδιο η την οθονη. Μπορει επισης να μην εχει πατησει καλα η καρτα στην PCI-E 16x θυρα και να σου κανει νερα αν και τοτε πιθανοτατα δεν θα επαιρνε ρευμα η δεν θα την εβλεπε καν το συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα