Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello guys,

Γνωριζω πως διανυουμε δυσκολες εποχες  και πολλοι απο μας ριχνουμε και μια ματια  και δυο σε οτιδηποτε εχει να κανει με εκπτωση ,προσφορα διαφορων προιοντων ,

οπως  ειδη ρουχισμου η ηλεκτρονικα  ειτε υπηρεσιες ομορφιας ,και για αυτο βασιζομενη στο τελευταιο και διευκολυνοντας καπως την κατασταση μας γιατι κακα τα ψεμματα 

γυναικες και αντρες ενδιαφερομαστε για την εξωτερικη μας εικονα ,δινοντας μας η εικονα αυτη  μια αυτοπεποιθηση ,,, εχω να σας προσφερω εκπτωση 30% στο νέο μας κατάστημα χχχχ
1) 1f44d.png👍 Like στη σελίδα μας.
2) Share αυτό το post, και tag ένα φίλο ή φίλη σας!
3) Δίνετε το όνομα σας στη Reception και είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια μοναδική περιποίηση.

Facebook Page: χχχχχ
Instagram:  χχχχχ

Σας περιμενουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα .

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμα
  • Confused 4
  • Sad 2
Δημοσ.

@Dimitra Skoumpouri: Η διαφήμιση απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.

Εδώ είμαστε μια κοινότητα που βοηθάει ο ένας τον άλλο να βρει την καλύτερη τιμή σε αυτό που ψάχνει.

Αν θες να προσφέρεις κάτι για την ομορφιά μας, πρόσφερέ το χωρίς ανταλλάγματα που θα ωφελήσουν εσένα στο να διαφημιστείς (like, share κτλ) και επίσης για να ξέρουμε πως υπάρχει έκπτωση 30% θα πρέπει να ξέρουμε τις αρχικές τιμές των υπηρεσιών που προσφέρονται. Αλλιώς κάνω κι εγώ έκπτωση 5000% στις δικές μου υπηρεσίες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω τον @ziaba με την όμορφη φωτογραφία προφίλ να μπει να πάρει τίποτα.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Bye Bye

Διαβαστε τους ορους χρησης για πιθανη απορια περι του αποκλεισμου.

• Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...