Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Πιστεύω να καταλάβατε όλοι τι είναι...αλλιώς πρεπει να γραψουμε περίληψη! π
klimac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Προσωπικά, μου έχει συμβέι το εξής: windows 7 από USB να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Από CD/DVD όλα καλά.. Δεν ξέρω αν βοήθησα.
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε Πιστεύω να καταλάβατε όλοι τι είναι...αλλιώς πρεπει να γραψουμε περίληψη! π Πιστεύω πως έχεις κατανοήσει το μήνυμα και ξέρεις τη λύση...
Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, klimac είπε Προσωπικά, μου έχει συμβέι το εξής: windows 7 από USB να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Από CD/DVD όλα καλά.. Δεν ξέρω αν βοήθησα. δεν τα τρέχει εβαλα επίσης και ενα dvd windows xp για να δω μηπως φταιει το dvd αλλα δεν τα τρεχει ..ξεκιναω απο boot κανονικα και διχνει κατω παυλα ....μετα BOOTMGR is missing Ctrl ALt del και ξανα απο την αρχη... 2 ώρες πριν, kormos είπε Πιστεύω πως έχεις κατανοήσει το μήνυμα και ξέρεις τη λύση... ... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Black9Wolf8
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε δεν τα τρέχει εβαλα επίσης και ενα dvd windows xp για να δω μηπως φταιει το dvd αλλα δεν τα τρεχει ..ξεκιναω απο boot κανονικα και διχνει κατω παυλα ....μετα BOOTMGR is missing Ctrl ALt del και ξανα απο την αρχη... ... Το έχεις ξανακάνει αυτό που προσπαθείς τώρα ή είναι πρώτη φορά;
Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kormos είπε Το έχεις ξανακάνει αυτό που προσπαθείς τώρα ή είναι πρώτη φορά; το εχω ξανα κανει φιλε απειρες φορες... απλως ειναι λαπτοπ απο ενα φιλαρακι μ και γμστα ειναι λιγο παραξενο.. και μου ετυχε πρωτη φορα κατι τετοιο.. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Black9Wolf8
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε το εχω ξανα κανει φιλε απειρες φορες... απλως ειναι λαπτοπ απο ενα φιλαρακι μ και γμστα ειναι λιγο παραξενο.. και μου ετυχε πρωτη φορα κατι τετοιο.. Windows 7 θες να περάσεις;
Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Windows 7 θες να περάσεις; ναι βρε ..
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε ναι βρε .. Αν υποθέσουμε ότι είναι λειτουργικό το λάπτοπ και δοκιμάζεις διαφορά usb, DVD, optical drive θα έβγαζα το δίσκο και θα ξεκινούσα εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή. Στο 1ο restart που ζητάει κάνεις shut down και τον βάζεις στο λάπτοπ για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση.
Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Αν υποθέσουμε ότι είναι λειτουργικό το λάπτοπ και δοκιμάζεις διαφορά usb, DVD, optical drive θα έβγαζα το δίσκο και θα ξεκινούσα εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή. Στο 1ο restart που ζητάει κάνεις shut down και τον βάζεις στο λάπτοπ για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. εβγαλα τον δισκο μονο για να σβησω ολες τις μλκιες που ειχε μεσα ...αλλα τωρα που μου είπες θα το δοκιμασω και επανερχομαι ..
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Sata drivers κατέβασε από τον κατασκευαστή. Συνήθως αυτό είδη το πρόβλημα. 3
Black9Wolf8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μαγκες στην πενα ρε το εκανα...thanks
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Για τους τύπους και για να κατανοήσεις γιατί σου το έκανε αυτό (για μελλοντική αναφορά) πρέπει να γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το λάπτοπ είναι καινούργιο με skylake επεξεργαστή και usb 3.0 θύρες (και πιθανόν και κάποια usb 2.0). Τα 7άρια δεν περιλαμβάνουν usb 3 drivers στο iso εγκατάστασης με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το παραπάνω πρόβλημα, δηλαδή να μην βρίσκει δίσκο για εγκατάσταση. Η πιο απλή λύση είναι να δεις αν έχει το λάπτοπ και usb 2 θύρα (μάλλον θα είναι μπλέ οι 3.0 και μαύρες οι 2.0) και να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από τις 2.0. Άλλη λύση είναι να ενσωματώσεις με το nlite τους usb 3 drivers στο iso και μετά να το μεταφέρεις σε usb (θέλει κάποια ώρα). Η τρίτη είναι να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από dvd (αν έχει το λάπτοπ dvd). Η τέταρτη είναι αυτό που έκανες, δηλαδή να βάλεις τον δίσκο σε άλλο λάπτοπ, να κάνεις την πρώτη αντιγραφή αρχείων και στην επανεκκίνηση να βάλεις τον δίσκο πίσω στο νέο λάπτοπ. Ορίστε τι λέει η Intel... https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000017241/mini-pcs.html Και ένα πιο προχωρημένο άρθρο... http://codeabitwiser.com/2014/03/how-to-install-windows-7-with-only-usb-3-0-ports/ 2
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε Μαγκες στην πενα ρε το εκανα...thanks Λαϊκός ο τρόπος αλλά κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα