Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά, μου έχει συμβέι το εξής: windows 7 από USB να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Από CD/DVD όλα καλά..

Δεν ξέρω αν βοήθησα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε

Πιστεύω να καταλάβατε όλοι τι είναι...αλλιώς πρεπει να γραψουμε περίληψη! :D

28908126_1597178593736034_657697467_n.jpg.3fc5c5d581ed9a78ca55ab6f65a72b25.jpgπ

Πιστεύω πως έχεις κατανοήσει το μήνυμα και ξέρεις τη λύση...:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, klimac είπε

Προσωπικά, μου έχει συμβέι το εξής: windows 7 από USB να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Από CD/DVD όλα καλά..

Δεν ξέρω αν βοήθησα.

δεν τα τρέχει εβαλα επίσης και ενα dvd windows xp για να δω μηπως φταιει το dvd αλλα δεν τα τρεχει ..ξεκιναω απο boot κανονικα και διχνει κατω παυλα ....μετα BOOTMGR is missing  Ctrl ALt del και ξανα απο την αρχη...

2 ώρες πριν, kormos είπε

Πιστεύω πως έχεις κατανοήσει το μήνυμα και ξέρεις τη λύση...:rolleyes:

... 

Επεξ/σία από Black9Wolf8
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε

δεν τα τρέχει εβαλα επίσης και ενα dvd windows xp για να δω μηπως φταιει το dvd αλλα δεν τα τρεχει ..ξεκιναω απο boot κανονικα και διχνει κατω παυλα ....μετα BOOTMGR is missing  Ctrl ALt del και ξανα απο την αρχη...

... 

Το έχεις ξανακάνει αυτό που προσπαθείς τώρα ή είναι πρώτη φορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, kormos είπε

Το έχεις ξανακάνει αυτό που προσπαθείς τώρα ή είναι πρώτη φορά;

το εχω ξανα κανει φιλε απειρες φορες... απλως ειναι λαπτοπ απο ενα φιλαρακι μ και γμστα ειναι λιγο παραξενο.. και μου ετυχε πρωτη φορα κατι τετοιο..

Επεξ/σία από Black9Wolf8
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε

το εχω ξανα κανει φιλε απειρες φορες... απλως ειναι λαπτοπ απο ενα φιλαρακι μ και γμστα ειναι λιγο παραξενο.. και μου ετυχε πρωτη φορα κατι τετοιο..

Windows 7 θες να περάσεις;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε

ναι βρε ..

Αν υποθέσουμε ότι είναι λειτουργικό το λάπτοπ και δοκιμάζεις διαφορά usb, DVD, optical drive θα έβγαζα το δίσκο και θα ξεκινούσα εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή.

Στο 1ο restart που ζητάει κάνεις shut down και τον βάζεις στο λάπτοπ για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. :rolleyes:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν υποθέσουμε ότι είναι λειτουργικό το λάπτοπ και δοκιμάζεις διαφορά usb, DVD, optical drive θα έβγαζα το δίσκο και θα ξεκινούσα εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή.

Στο 1ο restart που ζητάει κάνεις shut down και τον βάζεις στο λάπτοπ για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. :rolleyes:

εβγαλα τον δισκο μονο για να σβησω ολες τις μλκιες που ειχε μεσα ...αλλα τωρα που μου είπες θα το δοκιμασω και επανερχομαι ..

Δημοσ.

Για τους τύπους και για να κατανοήσεις γιατί σου το έκανε αυτό (για μελλοντική αναφορά) πρέπει να γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το λάπτοπ είναι καινούργιο με skylake επεξεργαστή και usb 3.0 θύρες (και πιθανόν και κάποια usb 2.0). Τα 7άρια δεν περιλαμβάνουν usb 3 drivers στο iso εγκατάστασης με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το παραπάνω πρόβλημα, δηλαδή να μην βρίσκει δίσκο για εγκατάσταση.
Η πιο απλή λύση είναι να δεις αν έχει το λάπτοπ και usb 2 θύρα (μάλλον θα είναι μπλέ οι 3.0 και μαύρες οι 2.0) και να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από τις 2.0.
Άλλη λύση είναι να ενσωματώσεις με το nlite τους usb 3 drivers στο iso και μετά να το μεταφέρεις σε usb (θέλει κάποια ώρα).
Η τρίτη είναι να ξεκινήσεις την εγκατάσταση από dvd (αν έχει το λάπτοπ dvd). 
Η τέταρτη είναι αυτό που έκανες, δηλαδή να βάλεις τον δίσκο σε άλλο λάπτοπ, να κάνεις την πρώτη αντιγραφή αρχείων και στην επανεκκίνηση να βάλεις τον δίσκο πίσω στο νέο λάπτοπ.

Ορίστε τι λέει η Intel...
https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000017241/mini-pcs.html

Και ένα πιο προχωρημένο άρθρο...
http://codeabitwiser.com/2014/03/how-to-install-windows-7-with-only-usb-3-0-ports/

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε

Μαγκες στην πενα ρε το εκανα...thanks 

Λαϊκός ο τρόπος αλλά κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...