Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 10 Pro @ 665€ www.firesale.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως σας φαίνεται παιδιά; Αξίζει σαν προσφορά; από ότι είδα Skroutz είναι η χαμηλότερη τιμή, βέβαια παίζει και με δώρο στις μεγάλες αλυσίδες στα 799 αλλά δεν με ενδιαφέρει το 2ο κινητό καθόλου . http://www.firesale.gr/huawei-mate-10-pro-128gb-dual-sim-grey.html
Το κινητό το έχει κάποιος από το forum να μου πει προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.

620€ είχε στον κοτσοβολο με 2ο κινητό δώρο αποψη μου δν αξίζει υπάρχουν καλύτερα σε αυτά τα λεφτά!

( Το είχα πάρει με την συγκεκριμένη προσφορά για αυτό λέω δν αξίζει στα 500€ που έβγαινε στην ουσία τότε άμα εσμπωχνες το 2ο 120€ ήταν άξιο ναι παραπάνω όχι)

Δημοσ.

Το έχω το κινητό, την τελευταία εβδομάδα.

Εξαιρετική μπαταρία μιας-μιάμισης μέρας με ανοιχτο bluetooth, 4g, wifi, auto φωτεινότητα, και συνήθως 4:30-5 ώρες screen on time.

Φορτίζει ταχύτατα με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο (4,5V/5A), εξαιρετική κάμερα με πολλά modes αλλά και εύκολα όμορφες λήψεις στο αυτόματο, οθόνη τίποτα ιδιαίτερο (1080p αλλά μακρόστενη, amoled), δεν έχει microSD slot, είναι dual sim, δεν έχει θύρα ακουστικών. Δεν μου έχει φάει κολλήματα, δεν έχει "λόξυγγα" (stutters, frame drops, redraws σε άκυρο φόρτο εργασιών).

Γενικά είναι ένα από τα καλά τηλέφωνα της Huawei. Είναι ένα all around ικανοποιητικό κινητό χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλό σε κάτι, αλλά και χωρίς να υστερεί ιδιαίτερα σε κάτι (εκτός από microsd, θύρα ακουστικών και ασύρματη φόρτιση που δεν έχει)

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι μιλαμε για εταιρεια η οποια ανοιξε το 2016 και αν καταλαβα καλα δεν εχει φυσικο καταστημα.

http://www.firesale.gr/firesale-gr-e-etaireia-mas.html

Τα λεω αυτα επειδη δεν ειναι και λιγα τα κοντα 700ευρω για κινητο για να τα δωσεις σε εταιρεια η οποια δεν εχει καν φυσικο καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξανά ψωνίσει και γενικά τους παρακολουθώ, είχα πάρει ένα άλλο Huawei (είμαι Fan) στα 137 και δεν είχα πρόβλημα.
Βγάζουν κατά καιρούς καλές προσφορές, για το κινητό δεν είμαι σίγουρος, ακούω πολλά καλά άλλα και άλλους που μου λένε να πάρω Samsung

Δημοσ.

Στα 665 δεν θα το προτιμούσα ούτε εγώ έναντι των Samsung να σου πω την αλήθεια μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε

Στα 665 δεν θα το προτιμούσα ούτε εγώ έναντι των Samsung να σου πω την αλήθεια μου.

Ποιο Samsung όμως θα μου πρότεινες; υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά με παρόμοια χαρακτηριστικά;
Είμαι 70% 30% υπέρ να προχωρήσω σε αγορά απλά θέλω κάποιον να με δώσει ώθηση :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα χρήματα ακριβώς δεν παίζει κάτι. Συν-πλην 50 ευρώ όμως, υπάρχει εκ δεξιών το Note 8 στα 715, και εξ' αριστερών το OnePlus 5T (από το επίσημο site, οχι skroutz) στα 500 (6/64gb) ή 560 ευρώ (8/128gb).

Θεωρώ υπερβολή πάνω από 550 ευρώ το Huawei. Ναι μεν πλήρης σαν συσκευή, αλλά δεν παύει να μην έχει την αίσθηση του ραφιναρισμένου και της "ακριβής ναυαρχίδας" (αντιλαμβάνομαι πως για κάποιους δεν μετράει αυτό, αλλά το value for money).

Επεξ/σία από x_vagos_x
  • Like 2
Δημοσ.

κι'όμως το δίνει

http://www.public.gr/product/huawei-mate-10-pro-128gb-titanium-gray-dual-sim-smartphone/prod8831288pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1832907pp&sn_id=prod8831288pp

Απόκτησέ το τώρα και πάρε δώρο ένα smartphone Huawei P9 Lite 2017 DS!

Πρόσθεσε στο καλάθι σου το δώρο που σου ταιριάζει (από τα παρακάτω):

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Που ακριβώς δεν έχει αυτή την αίσθηση? 

Καθαρά προσωπική γνώμη είναι αυτό.

Σαν industrial design δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Η μπάρα που διατρέχει πίσω το κομμάτι με τους φακούς προσωπικά μου κάνει σαν afterthough τύπου "χμ πολύ σκέτο είναι, τι να κάνουμε; ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑΙ ΟΥΑΟΥ ΤΕΛΕΙΟ".

Είναι στα όρια του "μασίφ" προς "βαρύ χωρίς λόγο". Κάποια τηλέφωνα είναι σαν κούφια (S8, J5 2017, Nexus 5X), κάποια είναι just right (S7 edge, iPhone 5S, Xiaomi RN4), αυτό ανήκει στα τηλέφωνα που θα ήθελα να είναι λίγο μεγαλύτερα αν είναι να είναι τόσο βαριά (όπως και το Nexus 6). Δεν μιλάω για γραμμάρια, ούτε χιλιοστά, ούτε ίντσες, μην συγκρίνουμε. Για γενική αίσθηση στο χέρι μου μιλάω :) 

Και σαν software προσωπικά με απωθεί πολύ που θέλουν ντε και καλά να δείχνουν μη-Android (αν όχι iOS-wannabe). Χώρια τις κακογραμμένες ρυθμίσεις και τις ειδοποιήσεις που δεν μπορείς να κάνεις swipe out (τύπου "η τάδε εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και τρώει μπαταρία χωρίς λόγο". ΟΚ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΣ - ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ και πας να κάνεις swipe και δεν μπορείς να διώξεις το notification).

Αν πρόκειται να παραμετροποιήσεις τόοοοοσο έντονα με skin το λειτουργικό, τουλάχιστον φρόντισε να είναι πλήρες και να ενσωματώνει ευκολίες αντί να δυσχεραίνεις το χρήστη (βλ. MIUI). Ακόμη και η Samsung το κατάφερε, you can do it Huawei!

Γνώμη μου, πάντα, ξαναλέω. Είναι καθαρά προτίμηση και αίσθηση δική μου.

Παρ' όλα αυτά, η έκδοση του Public με το δώρο αξίζει. 800-20%, 640 μείον 110/120 το δώρο, έρχεται γύρω στα 530-520 που είναι ταμάμ.

Με ψήνει να πουλήσω το μαύρο και να πάρω ένα mocha brown που λιγουρευόμουν εξ' αρχής, αν ποτέ πάψει να είναι σε αναμονή παραλαβής :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω καιρο να γραψω οπως και να διαβασω,  αλλα αυτο μιας και δεν εχει τυχει προσοχης απο αλλον μεχρι τωρα παροτι το θεμα γεμισε μια σελιδα, δεν μπορω να μην το γραψω...

Καλος χριστιανος βλεπω, ευγε! 665 και οχι καμια "αλλη", "κακή" τιμη. Οση ωρα μιλατε, παραγγελνετε! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...