koskappas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλησπερα. Πριν απο λιγο καιρο αγορασα την 1030 για 4Κ ταινιες. Σαν αποδοση ειναι πολυ καλη με λιγα frame drops μονο. Τον τελευταιο καιρο ομως εχω το εξης προβλημα. Ανοιγω μια ταινια και βλεπω, μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη και σταματαει ο ηχος χωρις ομως να σταματησει ο υπολογιστης και πρεπει να κανω restart για να ανοιξει παλι η οθονη. Αυτο δεν το κανει συνεχεια ουτε σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα, το κανει τυχαια. Εχει τυχει μετα απο restart να το κανει αμεσως. Ο υπολογιστης ειναι παλιος 2πυρηνος. Την δοκιμασα σε αλλο παλιο μηχανημα και εκανε παλι το ιδιο πραγμα. Την εστειλα στο μαγαζι για ελεγχο και μου ειπαν οτι την δοκιμασαν σε μηχανημα και εμεινε ανοικτο 3 μερες συνεχεια. Την πηρα πισω και την ιδια μερα μου εκανε τα ιδια. Η καρτα δεν σηκωνει θερμοκρασιες. Δεν θελει εξτρα ρευμα απο το τροφοδοτικο. Λογω του οτι ειναι Pci 3,υπαρχει περιπτωση να παιζει θεμα με το ρευμα που περνει απο την Pci θυρα? η θυρα της μιτρηκης ειναι Pci2. Δοκιμασα μια παλια καρτα που θελει εξτρα ρευμα και δεν ειχα κανενα προβλημα Το μηχανημα ειναι CoD 7200 3GB RAM ECS G31T-M 350 W τροφοδοτικο Ευχαριστω
mindtrapper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δες στο event viewer αν την ώρα που γίνεται το crash σου βγάζει warning με κίτρινο τρίγωνο για το Display adapter. Δοκίμασε να πας σε παλαιότερους drivers αφού καθαρίσεις με DDU. Νομίζω ο τελευταίος 38x.xx ήταν καλός σε αυτό το θέμα. Εμένα οι Nvidia κάρτες μου κάνουν mini crash με το hardware acceleration του Firefox, αλλά επανέρχεται άμεσα. 1
koskappas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αποθηκευεται καπου το event viewer για να το δω, διαφορετικα θα χαθει μετα το restart
mindtrapper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αποθηκεύεται, πήγαινε στο start γράψε event viewer και μπες και μετά νομίζω είναι στο Windows logs. Ψάξε εκεί, θα λέει κάτι σαν display driver has stopped and has recovered. Μπορείς ανάλογα το μήνυμα λάθους που θα σου λέει να ψάξεις στο Google, μήπως βρεις κάποιο fix, ανάλογα και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να δεις βίντεο. Αλλά νομίζω με παλιό driver θα στρώσει, ίσως να μείνεις στο τελευταίο driver που είναι whql, αυτό που περνάνε μόνα τους τα Windows δηλαδή. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από mindtrapper
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε και παλιότερους drivers. Σε παλιά συστήματα (775 πχ) μερικοί drivers κάνουν παλαβά χωρίς να έχει θέμα η κάρτα. Εμένα πχ μου έκαναν θέματα μερικοί drivers με 2 GTX470, μια 780 και την Titan. Με τον 385.69 βρήκα την υγειά μου. Δοκίμασέ τον. Άλλος χρυσός ήταν ο 355.98 αλλά είναι παλιός και δεν γνωρίζω (και βαριέμαι να ψάξω) αν υποστηρίζει την 1030. Λογικά όχι.
koskappas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ανοιξα το αρχειο και βρηκα μονο ενα ειδος λαθους το οποιο επαναλαμβανεται συνεχεια ακομα και οταν δεν βγαζει τη μαυριλα στην οθονη, δεν λεει κατι για driver. Πηγη = WMI Αναγνωριστικο Συμβαν = 10 Κατηγορια εργασιων = καμια Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected. Αυτο ειναι το μηνυμα που βγαζει
EddieObscurant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 κατεβασε τους τελευταιους drivers απο την nvidia και βάλε και τους τελευταιους codecs απο το k-lite codec pack και δες αν λυθηκε το πρόβλημα. Απο κει και περα μια καθαρη εγκατασταση των windows χωρις να αλλαζεις κάρτες ίσως να είναι η καλυτερη δοκιμή κανοντας ταυτοχρονα και τα παραπανω. Τωρα αν το θεμα παραμεινει μετα απο καθαρη εγκατασταση σε hardware θεμα υποπτο ειναι και το τροφοδοτικο σου και η μητρική (λογω παλαιοτητας) χωρις να μπορει να αποκλειστεί και κάποια ασυμβατοτητα Αναγκαστικα θα πρεπει να αρχισεις να κανεις δοκιμές.
koskappas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Εχω ηδη του ς τελευταιους drivers και codecs αλλα το προβλημα συνεχιζει.Δοκιμασα και αλλη καρτα γραφικων η οποια δουλευει καλα χωρις προβλημα
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, koskappas είπε Εχω ηδη του ς τελευταιους drivers και codecs αλλα το προβλημα συνεχιζει.Δοκιμασα και αλλη καρτα γραφικων η οποια δουλευει καλα χωρις προβλημα Δοκίμασες τους 385.69;
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δοκιμασε τους παλιοτερους που σου λενε τα παιδια. Τον τελευταιο καιρο η NVidia εχει θεματακια με τους drivers :/
koskappas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια. Δοκιμασα τους 385.41 για 32μπιτ (οι 69 ηταν για 64μπιτ) Τζιφος, μαυρισε η οθονη 2 φορες μολις περασα τον driver. Στην πρωτη επανεκκινηση δεν φορτοθηκε καν ο driver και πηγε την αναλυση 1980-1020 απο 4κ που ηταν ρυθμισμενη. Εκανα αμεσως νεα επανεκκινηση και τον διαβασε κανονικα
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Γιατί έχεις 32bit; Αν μπορείς άλλαξέ τα. Γενικά μιλώντας. Ίσως να υπάρχουν ασυμβατότητες της Pascal με τα 32bit; Ακραίο είναι, αλλά...
koskappas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εβαλα 32μπιτ λογω λιγης μνημης. 3GB Ram ειναι αρκετα για 64μπιτ? Μιας που το εφερε η κουβεντα, το μηχανημα ειναι λιγο για 10αρια σωστα? Εχω τα 7αρια με το Windows Media Center ,το χρησιμοποιω πολυ. Τα 10αρια δεν το εχουν
koskappas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Νεοτερα με την καρτα. Παιζει 3 ωρες την ημερα τις τελευταιες 3 μερες χωρις κανενα προβλημα, ουτε μαυριλα ουτε τιποτα. Δεν το πειραξα καθολου το μηχανημα. Περιεργο, πολυ περιεργο 1
koskappas Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλημερα, Εκει που νομιζα οτι ειχα ξεμπερδεψει με το προβλημα εχτες εκανε κατι καινουριο. Πανω που επαιζε μια ταινια τρεμοπαιζε για 4-5 δευτερολεπτα, εδειχνε την επιφανια εργασιας και μετα συνεχισε την ταινια κανονικα μεχρι να τελειωσει 30 λεπτα μετα. Το βραδι επαιζε 3 ωρες συνεχεια χωρις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα