petran91 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες συνδεθήκαμε με cosmote 24άρι. Κλειδώνουμε στα 9500 kbps περίπου. Αυτό με attenuation ~25db και SNR ~8,5db. Θεωρώ φυσιολογική ταχύτητα αυτήν που έχουμε σε σχέση πάντα με τα νούμερα του attenuation και snr. Το ερώτημα μου αν εγώ μπορώ να κάνω κάτι με τον ΟΤΕ, ώστε να με συνδέσουν σε καμπίνα VDSL και όχι σε κέντρο που είναι αρκετά μακριά. Αν δεν γίνεται τίποτα μάλλον θα πάμε σε VDSL 30αρι καθώς είναι αρκετά χαμηλή η ταχύτητα.
bill2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Τι τηλεφωνία έχεις ; TDM i VOIP Αν δεν έχεις voip μπορείς να πεις να σε βάλουν σε voip αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο οτι θα συνδεθεις σε καμπινα μετα δυστηχως μόνο το vdsl ειναι η λυση
petran91 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 VOIP είναι η τηλεφωνία. Κι εγώ αυτό γνώριζα, ότι δηλαδή μόνο VDSL είναι η λύση. Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως μου διαφεύγει κάτι.
bill2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 εγώ παλία που είχα οτε μολις ενεργοποιήθηκα κατευθίαν απο καμπίνα συνδεόμουν με 24/1
l337 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, petran91 είπε Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες συνδεθήκαμε με cosmote 24άρι. Κλειδώνουμε στα 9500 kbps περίπου. Αυτό με attenuation ~25db και SNR ~8,5db. Θεωρώ φυσιολογική ταχύτητα αυτήν που έχουμε σε σχέση πάντα με τα νούμερα του attenuation και snr. Το ερώτημα μου αν εγώ μπορώ να κάνω κάτι με τον ΟΤΕ, ώστε να με συνδέσουν σε καμπίνα VDSL και όχι σε κέντρο που είναι αρκετά μακριά. Αν δεν γίνεται τίποτα μάλλον θα πάμε σε VDSL 30αρι καθώς είναι αρκετά χαμηλή η ταχύτητα. Όχι, με τον συγχρονισμό αυτό δεν θα συνδεθείς σε καμπίνα. Μόνη λύγη για μεγαλύτερο συγχρονισμό είναι το vdsl. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα