likoyrgos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Πρόσφατα έκανα για χάρη ενός κολλητού μια ιστοσελίδα στο ΠΔΣ (Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο). Δεν μπορώ όμως να ανεβάσω την σελίδα αυτή στο ΠΔΣ. Συγκεκριμένα ανέβασα με το FileZilla όλα τα αρχεία που είχα φτιάξει με την Joomla 3.x. Νόμισα ότι ήταν έτσι απλά L . Φυσικά δεν έγινα τίποτα. Πήρα τηλ στο Help Desk και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω εξαγωγή και την Βάση Δεδομένων και να την συμπιέσω. Το έκανα και αυτό. Το ερώτημα είναι που αντιγράφω το αρχείο αυτό. Προσπάθησα αρκετές φορές να πάρω στο Help Desk αλλά με είχαν στο.. περίμενε….
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, likoyrgos είπε Πρόσφατα έκανα για χάρη ενός κολλητού μια ιστοσελίδα στο ΠΔΣ (Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο). Δεν μπορώ όμως να ανεβάσω την σελίδα αυτή στο ΠΔΣ. Συγκεκριμένα ανέβασα με το FileZilla όλα τα αρχεία που είχα φτιάξει με την Joomla 3.x. Νόμισα ότι ήταν έτσι απλά L . Φυσικά δεν έγινα τίποτα. Πήρα τηλ στο Help Desk και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω εξαγωγή και την Βάση Δεδομένων και να την συμπιέσω. Το έκανα και αυτό. Το ερώτημα είναι που αντιγράφω το αρχείο αυτό. Προσπάθησα αρκετές φορές να πάρω στο Help Desk αλλά με είχαν στο.. περίμενε…. Πως περίμενες να "βγει" σωστά μια "σελίδα" χωρίς τη db? Με τον ίδιο τρόπο που έκανες export τη βάση έτσι θα την κάνεις και import... (είναι κάτι που έχεις παραλείψει και μου φαίνονται οι απαντήσεις απλές...; ) 1
The King Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, likoyrgos είπε Πρόσφατα έκανα για χάρη ενός κολλητού μια ιστοσελίδα στο ΠΔΣ (Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο). Δεν μπορώ όμως να ανεβάσω την σελίδα αυτή στο ΠΔΣ. Συγκεκριμένα ανέβασα με το FileZilla όλα τα αρχεία που είχα φτιάξει με την Joomla 3.x. Νόμισα ότι ήταν έτσι απλά L . Φυσικά δεν έγινα τίποτα. Πήρα τηλ στο Help Desk και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω εξαγωγή και την Βάση Δεδομένων και να την συμπιέσω. Το έκανα και αυτό. Το ερώτημα είναι που αντιγράφω το αρχείο αυτό. Προσπάθησα αρκετές φορές να πάρω στο Help Desk αλλά με είχαν στο.. περίμενε…. Λίγο Googling δε βλάπτει, όλοι όσοι έχουν αποκτήσει ικανότητα ομιλίας και γραφής μπορούν να το κάνουν. https://docs.joomla.org/Copying_a_Joomla_website Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από The King
xrhstosiak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) φοβαμαι πως δεν θα βγαλεις ακρη, μεχρι πριν 2-3 χρονια που ειχαμε μια συνεργασια (μακαρι να εγινε καμια αναβαθμιση) εχουν συστηματα και εκδοσεις περασμενης δεκατιας στα παντα στους servers τους... δυσκολο να παιζει κατι σύγχρονο σε joomla ή wp Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από xrhstosiak
likoyrgos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. θα το ψάξω. Πάντως και εγώ έχω τους ίδιους φόβους με τον xrhstosiak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα