buddharho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα . Θα ηθελα να ρωτησω εαν αγοραζοντας ενα πληρες συστημα(επεξεργαστης ι3 & ASUS H110M-R BULK μητρικη) με ενσωματωμενη καρτα γραφικων Intel HD Graphics 630 θα μπορεσω να τοποθετησω δικη μου εξτρα καρτα γραφικων την οποια διαθετω . εαν ΝΑΙ(2 ερωτησεις) 1η : χρειαζεται στην συνεχεια να κανω καποιες εξτρα ρυθμισεις ή θα αναγνωρηστει απο το συστημα χωρις περαιτερω ενεργειες ? 2η : η αλλαγη θα ειναι μονιμη ή θα πρεπει συνεχεια να επιλλεγω μεταξυ των 2 καρτων ποια θα χρησημοποιω? Ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις σας Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από buddharho
MSSB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μπορείς να βάλεις όποια έξτρα κάρτα θες. Το σύστημα θα αναγνωρίσει αυτόματα το output signal. Το καλώδιο θα το καρφώσεις πίσω από το PC στην έξοδο της κάρτα γραφικών και όχι της μητρικής. Αν ποτέ βγάλεις τη κάρτα γραφικών και καρφώσεις το καλώδιο πάνω στη μητρική, θα αναγνωρίσει τα εσωτερικά γραφικά. Γενικά δεν χρειάζεται κάτι από εσένα.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1.αυτοματα. 2.εχεις το καλωδιο οθονης οτι και να ειναι αυτο πανω στην εξτρα καρτα και ξεκιναει απο εκει.τυπικα στο bios αν θες βαζεις priority στο boot απο την pci express και μετα onboard
buddharho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω εαν οι εξοδοι της καρτας γραφικων μου θα ειναι στο πισω μερος του κουτιου εφαρμοσμενες ή εσωτερικα. οπως και να εχει κουμπωνω το hdmi(42ρα samsung tv) και το d-sub(24ρα lg) στις εξοδους της δικη μου καρτα γραφικων και ολα θα δουλευουν κανονικα. ετσι η ενσωματωμενη δεν θα εχει καποια εξοδο να δωσει και θα ειναι εκτος λειτουργιας χωρις να εχω καποιο μπερδεμα λειτουργιας.Σωστα?
MSSB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Σωστά. Γενικά ότι εξόδους έχεις, τις βάζεις στη κάρτα πάνω και όχι στη μητρική. Μητρική μόνο, όταν δεν υπάρχει κάρτα. Κατά τα άλλα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αναλογως κατασκευαστη του υπολογιστη (π.χ. Dell, Lenovo), θα μπορουσες να χρησιμοποιεις & τις δυο δηλαδη και τη Intel αν καπου τη χρειαζεσαι. Aλλα αφου δε θελεις να πετυχεις αυτο τοτε δεν υπαρχειλογος να ψαξεις παραπανω: απλως βαζεις επανω & συνδεεις τη δικη σου!
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 On 19/3/2018 at 3:51 PM, TheDevilMayCare said: Αναλογως κατασκευαστη του υπολογιστη (π.χ. Dell, Lenovo), θα μπορουσες να χρησιμοποιεις & τις δυο δηλαδη και τη Intel αν καπου τη χρειαζεσαι. Aλλα αφου δε θελεις να πετυχεις αυτο τοτε δεν υπαρχειλογος να ψαξεις παραπανω: απλως βαζεις επανω & συνδεεις τη δικη σου! dual monitor θα μπορουσε βεβαια να βγαλει και απο την μια μονο(την Pci express) On 19/3/2018 at 12:39 PM, buddharho said: το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω εαν οι εξοδοι της καρτας γραφικων μου θα ειναι στο πισω μερος του κουτιου εφαρμοσμενες ή εσωτερικα. οπως και να εχει κουμπωνω το hdmi(42ρα samsung tv) και το d-sub(24ρα lg) στις εξοδους της δικη μου καρτα γραφικων και ολα θα δουλευουν κανονικα. ετσι η ενσωματωμενη δεν θα εχει καποια εξοδο να δωσει και θα ειναι εκτος λειτουργιας χωρις να εχω καποιο μπερδεμα λειτουργιας.Σωστα? Οι εξοδοι της καρτας της Onboard πισω ειναι πανω στο Mobo.δεν γινεται να ειναι εσωτερικα.δεν την απενεργοποιεις απο καπου απλα δεν βαζεις πανω καλωδιο.ναι δεν εχεις μπερδεματα.απο το bios απλα μπορεις να ορισεις Priority αν και ειναι περιττο.δεν θυμαμαι αν μπορεις να την κλεισεις αλλα δεν εχει νοημα ετσι και αλλιως.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δεν λεω για dual monitor, αλλα να μπορει να χρησιμοποιησει π.χ. (και) το QuickSync της Intelας, ταυτοχρονα
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Θα κερδισει σε κατι?σε λαπτοπ συνηθως ειχε νοημα για θεμα καταναλωσης αλλα σε Desktop θα κερδισει σε κατι?απορια.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εκτος και ειναι καποια (πολυ) δυνατοτερη της, μπορει να χρησιμοποιει την Intel: για encoding.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 39 minutes ago, TheDevilMayCare said: Εκτος και ειναι καποια (πολυ) δυνατοτερη της, μπορει να χρησιμοποιει την Intel: για encoding. thanxs.θυμαμαι που μπορουσες με καποιες Onboard να φτιαξεις hybrid crossfire
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Just now, TheDevilMayCare said: αυτο γινεται με ορισμενες ATI-AMD ναι δεν το ειπα για τον τοπικ σταρτερ.αυτος εχει Intel .αλλα ενταξει αν εχεις μια καλη gpu τι να κανει η Onboard μετα.αν και καποιες Onboard οταν δεν ειναι Intel δεν ειναι ασχημες ακομα και για καποια παιχνιδακια και σιγουρα καλυτερες απο Intel
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 H μονη ωφελεια, της Intel onboard, μπορει να ειναι η παραπανω, και αυτο οταν δεν εχεις, καποια καινουργια & δυνατη γραφικων, αλλα παντως ειναι +1 δυνατοτητα -που δεν σου στοιχιζει εξτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα