webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση odin,οπως και διαφορες αλλες. Εχω κατεβασει πολλες εκδοσεις stock f/w,απο διαφορα regions και διαφορες σελιδες. Εχω δοκιμασει διαφορετικες θυρες και καλωδια στο pc. Το αποτελεσμα ειναι μονιμως fail μετα απο 3-4 δευτερα Σε καθε αποπειρα κανω rr το κινητο και ξαναμπαινω download mode,οπως κλεινω και το odin. Εχω κανει rr και το pc 2 φορες. <ID:0/013> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/013> Odin engine v(ID:3.1203).. <ID:0/013> File analysis.. <ID:0/013> SetupConnection.. <ID:0/013> Initialzation.. <ID:0/013> Get PIT for mapping.. <ID:0/013> Firmware update start.. <ID:0/013> SingleDownload. <ID:0/013> spl.img <ID:0/013> sboot.bin <ID:0/013> sboot2.bin <ID:0/013> boot.img <ID:0/013> FAIL! <ID:0/013> <ID:0/013> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Καμια ιδεα?; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από webparts
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Σε άλλο pc όμως δεν έχεις δοκιμάσει!!! Και τσεκαρε αν όλα είναι σωστά αυτά που κάνεις https://rootsamsunggalaxy.com/how-to-fix-bricked-samsung-galaxy-j3/ Κλείσε και κανένα antivirus. 1
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Σε άλλο pc όμως δεν έχεις δοκιμάσει!!! Και τσεκαρε αν όλα είναι σωστά αυτά που κάνεις https://rootsamsunggalaxy.com/how-to-fix-bricked-samsung-galaxy-j3/ Κλείσε και κανένα antivirus. Ειναι ολα σωστα,ασχολουμαι με το αντικειμενο γενικοτερα. Antivirus κλειστο.
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2018 στις 2:07 ΜΜ, saruman123 είπε Σε άλλο pc όμως δεν έχεις δοκιμάσει!!! Και τσεκαρε αν όλα είναι σωστά αυτά που κάνεις https://rootsamsunggalaxy.com/how-to-fix-bricked-samsung-galaxy-j3/ Κλείσε και κανένα antivirus. Δε με θελει με τιποτα τελικα! Δοκιμασα να τρεξω το odin με οδηγους σε ενα 10ρι νετμπουκ και επειδη η αναλυση ειναι μικρη δε μπορω να δω ολο το odin,με αποτελεσμα να μη μπορω να πατησω τα σωστα κουμπια!! Επισης το εβαλα σε ενα παλιο toshiba χωρις οθονη και δεν αναγνωριζει με τιποτε οδηγους για το κινητο.. edit Τελικα περασα οδηγους,το αποτελεσμα το ιδιο. FAIL! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από webparts
GetGankNow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στο κινιτο εχεις ανιξει Usb debug και OEM? Θα σου προτινα να περασεις TWRP και απο εκει να Flash-αρεις οτι θες, εμενα με βολεψε περισωτερο εχω το ιδιο κινιτο και εχω flash-αρει το dream ux 1
webparts Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, GetGankNow είπε Στο κινιτο εχεις ανιξει Usb debug και OEM? Θα σου προτινα να περασεις TWRP και απο εκει να Flash-αρεις οτι θες, εμενα με βολεψε περισωτερο εχω το ιδιο κινιτο και εχω flash-αρει το dream ux Μαλλον εχει θεμα απο το φλασαρισμα του Compilcated,πρεπει να εχασε ΙΜΕΙ και εχει γινει πανικος μεσα..
mr.robot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, webparts είπε Μαλλον εχει θεμα απο το φλασαρισμα του Compilcated,πρεπει να εχασε ΙΜΕΙ και εχει γινει πανικος μεσα.. ανοιξε το κινητο κανονικα και ειδες οτι εχασε το ΙΜΕΙ η ακομα σου πεταει το failed ; 1
webparts Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, mr.robot είπε ανοιξε το κινητο κανονικα και ειδες οτι εχασε το ΙΜΕΙ η ακομα σου πεταει το failed ; Οχι ακομα fail,αλλα αυτο υποπτευομαι οτι εχει γινει. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω καν το ΙΜΕΙ της μητρικης.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στις 3/27/2018 στις 12:12 ΠΜ, webparts είπε Οχι ακομα fail,αλλα αυτο υποπτευομαι οτι εχει γινει. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω καν το ΙΜΕΙ της μητρικης. έχεις πρόγραμμα να το "γράψεις" αν το βρεις;
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε έχεις πρόγραμμα να το "γράψεις" αν το βρεις; Σε αυτα ειδικευεται ενας φιλος,αλλα δεν ξερω πως μπορουμε να το βρουμε..
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, webparts είπε Σε αυτα ειδικευεται ενας φιλος,αλλα δεν ξερω πως μπορουμε να το βρουμε.. Δεν έχετε ούτε το sticker πάνω στη συσκευή; Έχει χαθεί; 1
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν έχετε ούτε το sticker πάνω στη συσκευή; Έχει χαθεί; Δεν υπαρχει το σωμα,μονο η μητρικη.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Δεν υπαρχει το σωμα,μονο η μητρικη. Ωραία, μπορείτε τότε να "γράψετε" ένα άλλο ΙΜΕΙ από άλλη συσκευή ποιό παλιά που δεν χρησιμοποιείτε... 1
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Ωραία, μπορείτε τότε να "γράψετε" ένα άλλο ΙΜΕΙ από άλλη συσκευή ποιό παλιά που δεν χρησιμοποιείτε... Μονο ετσι θα γινει εαν γινει,απλα πρεπει να το στειλω στο φιλο και δεν εχω αδειασει. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,το θεμα εχει ληξει
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, webparts είπε Μονο ετσι θα γινει εαν γινει,απλα πρεπει να το στειλω στο φιλο και δεν εχω αδειασει. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,το θεμα εχει ληξει Καλή επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα