Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν υπάρχει κάποιο εύχρηστο application για το κινητό ώστε να κατεβάζω μουσική κατά προτίμηση από youtube και να αποθηκεύεται στο κινητό σε μορφή mp3?
Όποια εφαρμογή βρίσκω θέλει πάντα Internet και δεν κατεβάζει το κομμάτι που θέλω απλά το αποθηκεύει και μου τρώει δεδομένα αργότερα όταν το ανοίγω ξανά.
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από B0mbas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Χωρίς ιντερνέτ δεν γίνεται να κατέβει το κομμάτι, εκτός αν εννοείς κάτι αλλο

Εννοώ να κατεβάσω το κομμάτι μια φορά έχοντας ίντερνετ αλλά να μη χρειάζεται κάθε φορά ίντερνετ για να το ακούσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Βάλε ένα πρόσθετο στον Firefox πχ το Mp3xd, υπάρχουν και άλλα πολλά δοκίμασε τα

Μπερδεύτηκα, το πρόσθετο στο firefox τι σχέση έχει με το κινητό μου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ο Firefox δηλαδη δεν δουλεύει στα κινητά

Πρώτον έχω Chrome και δεύτερον ζήτησα ένα app αν γνωρίζει κάποιος μέσω του playstore ίσως.
Αν δεν υπάρχει κανένα και είναι η μόνη λύση οκ θενξ.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να "ξεχωρίσεις" στο μυαλό σου τα παρακάτω

1. Μετατροπή youtube -> mp3
  2. Mp3 playback

Το πρώτο μπορεις να το κάνεις με app, με browser, με υπολογιστή, με κινητό, γενικά με διαφορους τρόπους

Το δευτερο με κάποιο app που ειναι στο κινητό σου και παιζει mp3.

Απο αυτά που γράφεις μαντευω οτι μπερδευεις τι εχει κατεβει, που ειναι αποθηκευμένο και πως το αναπαράγω.

Εγώ θα σου προτείνω την εφαρμογή την οποία να κατεβάσεις απο το ΕΠΙΣΗΜΟ site  http://tubemate.net/  και οχι απο κάπου στο νετ. Αυτο μετατρέπει youtube σε offline video και offline mp3, αλλά για το δευτερο θα σου ζητήσει μια φορα να κατεβασεις και μια εφαρμογή απο το play store (κάνε το).

Οταν λοιπον εισαι σε wifi, ανοιγεις το προγραμμα, του λες τι να κατεβάσει και επαναλαμβανεις οσο χρειαζεται. Οταν εισαι offline μπορεις να ανοιξεις το ιδιο προγραμμα, να πας στην αποθηκευμενη λιστα και να απαναπαραγαγεις τα mp3 ή να ανοιξεις το αγαπημενο σου mp3 playser και να το ταισεις τα mp3s που εχεις κατεβασει με το tubemate.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Θα σου προτεινα να "ξεχωρίσεις" στο μυαλό σου τα παρακάτω

1. Μετατροπή youtube -> mp3
  2. Mp3 playback

Το πρώτο μπορεις να το κάνεις με app, με browser, με υπολογιστή, με κινητό, γενικά με διαφορους τρόπους

Το δευτερο με κάποιο app που ειναι στο κινητό σου και παιζει mp3.

Απο αυτά που γράφεις μαντευω οτι μπερδευεις τι εχει κατεβει, που ειναι αποθηκευμένο και πως το αναπαράγω.

Εγώ θα σου προτείνω την εφαρμογή την οποία να κατεβάσεις απο το ΕΠΙΣΗΜΟ site  http://tubemate.net/  και οχι απο κάπου στο νετ. Αυτο μετατρέπει youtube σε offline video και offline mp3, αλλά για το δευτερο θα σου ζητήσει μια φορα να κατεβασεις και μια εφαρμογή απο το play store (κάνε το).

Οταν λοιπον εισαι σε wifi, ανοιγεις το προγραμμα, του λες τι να κατεβάσει και επαναλαμβανεις οσο χρειαζεται. Οταν εισαι offline μπορεις να ανοιξεις το ιδιο προγραμμα, να πας στην αποθηκευμενη λιστα και να απαναπαραγαγεις τα mp3 ή να ανοιξεις το αγαπημενο σου mp3 playser και να το ταισεις τα mp3s που εχεις κατεβασει με το tubemate.

Νομίζω παίζουμε με τις λέξεις εδώ μέσα, δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.
Δεν ακύρωσα το παιδί πριν ούτε είπα ότι δε γίνεται με add-on firefox απλά προτιμώ κάποια εφαρμογή στην οποία χρησιμοποιώντας wifi μια φορά ώστε να κατέβουν τα κομμάτια που θέλω στο κινητό μου μετά να μη χρειάζεται όταν είμαι πχ στα ΜΜΜ να θέλει δεδομένα για να ακούω τη μουσική μου, να θέλει μια και καλή όταν ήμουν σπίτι μου και είχα ίντερνετ.
Αν δεν έχω γίνει ακόμα κατανοητός θα σβήσω το topic γιατί μάλλον έχω πρόβλημα εγώ και σ' ευχαριστώ για το tubemate.net θα το τσεκάρω.

Δημοσ.

Μην είσαι τοσο ευθικτος χωρίς λογο. Απο τα γραφόμενα σου φανηκε κάτι αλλο.

Δοκίμασε το tubemate που σου προτεινα

Υπάρχουν και αλλα προγραμματα, αλλά το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ χρόνια, κυρίως για να κατεβαζω video.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Μην είσαι τοσο ευθικτος χωρίς λογο. Απο τα γραφόμενα σου φανηκε κάτι αλλο.

Δοκίμασε το tubemate που σου προτεινα

Υπάρχουν και αλλα προγραμματα, αλλά το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ χρόνια, κυρίως για να κατεβαζω video.

Είμαι εύθικτος όταν ξεκινάς έτσι μια συζήτηση: 
-Θα σου προτεινα να "ξεχωρίσεις" στο μυαλό σου τα παρακάτω
-Απο αυτά που γράφεις μαντευω οτι μπερδευεις τι εχει κατεβει, που ειναι αποθηκευμένο και πως το αναπαράγω.

Όπως και να 'χει μάλλον κατάλαβες τι ήθελα να πω και χαίρομαι σ' ευχαριστώ θα το τσεκάρω σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...