Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.ειχα την φαινη ιδεα να κατσω να καθαρισω τον υπολογιστη σημερα το απογευμα.μολις τα κουμπωσα ολα πανω χωρις να υπαρχει κατι περιεργο.εκανα και να καλο cable management και γενικα δεν πειραξα κατι.μολις ανοιξα τον υπολογιστη αργησε να ανοιξει παρα πολυ.δεν ξερω γιατι.τελος παντων.πηγα να κανω κατι δουλιτσες και σε διαστημα 1 ωρας πςριπου με το που μπαινω στο γραφειο μου βλεπω τον κερσορα να γυριζει γυρω γυρω και να ειναι στην φαση λιγο πριν μπει στα windows που λεει περιμενετε και αμεσως σε πεταει να βαλεις τον κωδικο για να μπεις στην επιφανεια εργασιας.τελος παντων.παταω το κουμπι του ρεσταρτ και με το που ανοιγει μ πεταει μπλε οθονη και γραφει σαν fail το παρακατω

System thread exception not handled.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συνεχεια είναι για προχωρημένους μόνο.

Αλλά σαν δυδημακι που είσαι στο ζωδιο, πιστευω ότι θα τα καταφερεις.

Από την περιγραφή που κανεις, μου φαινεται ότι τρεχεις Windows 10. Aυτα που θα γραψω παρακατω είναι για Windows 10. Δεν γνωρίζω εάν εχουν εφαρμογή στα Windows 7 ή Windows 8.1  

Θα εκκινησεις πάλι τον υπολογιστη, και πρεπει να μπει στα Windows. ( Ελπιζω πως θα τα καταφερει). Τότε,

Θα συρεις το ποντικη κατω και τερμα αριστερα πανω στο μικρο σηματακι των Windows,και θα κανεις δεξη κλικ.

Θα ανοιξει μια καθετη μπάρα μαυρου χρωματος με ασπρα γραμματα, και χωρισμενη σε τρεις ενωτητες.

Θα πας στην κατω εντολη της πρωτης ενωτητας οπου αναγραφεται : Windows PowerShell (admin) . Εκει κανεις αριστερο κλικ. Θα εμφανιστεί παραθηρακι των Windows οπου θα σε ερωτησει εάν θελεις να προχωρησει στην εφαρμογή αυτης της  app. Θα κλικαρεις : ΝΑΙ.  Θα ανοιξει μπλε παραθυρο ισως και  μαυρο . Εκει θα εμφανιστεί :  PS C:\WINDOWS\System32> - με τον κερσορα να αναβωσβηνει. Εκει θα πληκτρολογήσεις : 

sfc /scannow   και πατας Enter.  (θα προσεξεις να πατησεις οπωςδηποτε το πληκτρο space μετάξή sfc και /scannow). Οπώς ηταν στο περιβάλλον  DOS ,  το  sfc είναι το app  και το  /scannow είναι η εντολη .

Θα ξεκινησει να σκανναρει τα Windows και να τα επιδιορθωνει οπού είναι ακόμα επιδιωρθωσημα !

Θα διαρκεσει αρκετα λεπτα. Εάν στο τελος σου γραψει ότι είναι ΟΚ !   τότε όλα καλά.

Εάν τα πραγματα δεν βγουνε καλά, τότε υπολείπεται το app ονομαζωμενο DISM που εκτελείται σε τρεις φάσεις.

Τρεξε όμως πρωτα το  sfc  που είναι η απαραιτητη αρχη, και βλέπουμε ...

Επεξ/σία από faliriotis1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eαν, βεβαια, δεν ξεκινησε από κατι που αγγιξες από τα καλωδια. Καλού κακού, τοποθετησε ένα ολοκαινουργιο καλωδιο Sata μεταξυ σκληρου δισκου και μητρικής, πριν εκκίνησεις τον υπολογιστη, για να είσαι σιγουρος ότι όλες οι επαφες λειτουργουν σωστα.

Παντως είναι πολλες οι πιθανότητες , το πρόβλημα να δημηουργηθηκε από τα καλωδια που πηγες να καλλοπησεις.

Αποσυνδεσε τον σκληρω δισκο εως οτου βεβαιωθείς ότι δεν υπαρχει άλλη βλαβη. Διαφορετικά , τα Windows δεν θα αντεξουν σε επαναλαμβανόμενες ανεπιτυχη εκκινησεις.

Επεξ/σία από faliriotis1
Δημοσ.

Μολις πατησα το κουμπι να ανοιξει ξεκινησε τα μπιπ

Μπιπ.   Μπιπ μπιπ.

Ενα μονο και δυο κολλητα.συνεχεια αυτο το πραγμα.

Πιο πολυ για ραμ μου κανει αυτο.πολυ περιεργο ομως.να μ πεταγε μπλε οθονες για ραμ προβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανε μια αναζητηση βρηκε ενα σφαλμα.μ λεει οτι δεν μπορει να το επιδιορθωσει και να επιλεξω η επανεκκινησ και συνεχεια στα windows 10 η επιλογες για προχωρημενους.

Αρχειο καταγραφης

C\windows\system32\logfiles\srt\srttrail.txt

Αυτο μ βγαζει.να πω απλα πως τα μπιπ πρεπει να ηταν καποια ραμ.γτ μολις την αλλαξα ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Κάνε clear cmos το bios, αφαίρεσε μνήμες, αφαίρεσε το καλώδιο ρεύματος και κράτα για λίγο πατημένο το κουμπί εκκίνησης, ρύθμισε πάλι το bios. Start.. test

Δημοσ.

Μεσα σε ολο το κομφούζιο, κυνδηνευεις να χασεις τα Windows σου ! ! ! 

Αφαιρεσε το καλωδιο Sata πανω από τον σκληρο δισκο, εώς οτου βεβαιωθείς ότι ο υπολογιστης είναι ενταξει!

Ενας τροπος για να ελεγξεις τον υπολογιστη, είναι να αφαιρέσεις, όπως είπαμε το καλωδιο από τον σκληρο δισκο, να μπείς στο Bios και να ωρησεις το CD ROM ως First boot device , να βαλεις ένα CD / DVD που να είναι " bootable " όπως το DVD των  Windows, ή κάποιο άλλο της ιδιας κατηγοριας, και να δεις τι γινεται. Δουλευει... ή όχι.

Κί ' αν δεν βρείς ακρη, μπες σε μια αγγελια μου, βρες τον αριθμο μου, και χτυπησε μου για να σου μιλησω. 

Δημοσ.

Εντωμεταξυ επρεπε να φυγω παλι για την δουλεια γτ με χρειαζονταν και δεν προλαβα να κανω ολα αυτα που με συμβουλευετε.εχω ξεχασει να αναφερω πως τα καλωδια σατα των σκληρων δισκων τα τυλιξα γυρω απο το δαχτυλο και τα ασφιξα για μα κρατησουν αυτην την ελικοειδη μορφη ωστε να μην περισσευουν απο δω και απο κει μεσα στο κουτι.λες να εκανα μεγαλη πατατα;βεβαια δεν τα τσαλακωσα ουτε τα ζουληξα.απλα τυλιγμα τους εκανα χωρις τσακιση.να παω να παρω 4 καλωδια να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτα για καλο και για κακο.;;

Δημοσ.

Tο τυληγμα δεν παιζει ρόλο, αρκεί, τα φισακια στης ακρες να μην εχουν χαλαρωσει. Αυτά πρεπει να είναι εφαρμοστα. Εξ' άλλου, ένα φισακι sata μπορει λιγες φορες να ξεκουμπωθεί και να ξανακουμπωθεί με ασφάλεια. Αυτό λιγοι το γνωριζουν, και ακόμα λιγοτεροι το κανουν πράξη.

Δημοσ.

Οσον αφορα αυτο κουμπωνουν παρα πολυ καλα.ειναι σφιχτα και τα νιωθεις πως οταν τα βαζεις στις θυρες τη μητρικης και των σκληρων μπαινουν σφιχτα κ ωραια.

Δημοσ.

Ok!λοιπόν, πάμε στα υπολοιπα. Εiπαμε, να δουλεξει και να ελεγθει χωρις τον σκληρο δισκο. και μετά να ξανασυνδεθεί ο σκληρος δισκος, και να δουμε εάν θα φορτωσουν τα Windows μετά από τόση ταλαιπορια !

Εάν φορτωσουn και δουλεψουν, τότε θα ακολουθήσεις τις οδηγηες όπως τις εχω γραψει για να τρεξεις το

sfc /scannow 

Mελετησε και αυτό :  http://troubleshooter.xyz/wiki/fix-automatic-repair-couldnt-repair-your-pc/

Δημοσ.
9 ώρες πριν, faliriotis1 είπε

Ok!λοιπόν, πάμε στα υπολοιπα. Εiπαμε, να δουλεξει και να ελεγθει χωρις τον σκληρο δισκο. και μετά να ξανασυνδεθεί ο σκληρος δισκος, και να δουμε εάν θα φορτωσουν τα Windows μετά από τόση ταλαιπορια !

Εάν φορτωσουn και δουλεψουν, τότε θα ακολουθήσεις τις οδηγηες όπως τις εχω γραψει για να τρεξεις το

sfc /scannow 

Mελετησε και αυτό :  http://troubleshooter.xyz/wiki/fix-automatic-repair-couldnt-repair-your-pc/

Μολις ανοικε και το ετρεξα στο 20 % μ πεταξε μπλε οθονη παλι;υπαρχει περιπτωση με φορματ να στρωσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...