CONCEICAO Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα!!αγορασα πριν 3 μερες ενα laptop dell το οποίο μετα από μια επανεκκίνηση που έκανε μου εχει βγάλει μαύρη οθόνη και όταν ακουμπάω το ποντίκι μου βγάζει τον κέρσορα να γυρνάει και να συνεχίζει να ειναι μαύρη η οθόνη!!! Ευχαριστω!!!καπιοα λύση,,,,? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από CONCEICAO
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Αν μιλάς για καινούργιο κάνεις ενα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία έρχονται σπιτι και στο φτιάχνουν
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ωραια! αυτο που σου ειπα, μιλας μαζι τους έχοντας το "Service Tag" του μηχανήματος, αρχικά θα σου πουν να κάνεις κάποια τεστ και μετα θα στείλουν τεχνικό να στο φτιάξει
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, CONCEICAO είπε καλησπέρα!!αγορασα πριν 3 μερες ενα laptop dell το οποίο μετα από μια επανεκκίνηση που έκανε μου εχει βγάλει μαύρη οθόνη και όταν ακουμπάω το ποντίκι μου βγάζει τον κέρσορα να γυρνάει και να συνεχίζει να ειναι μαύρη η οθόνη!!! Ευχαριστω!!!καπιοα λύση,,,,? Για 3 ημερών δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδιακασία του Σερβις. Υπάρχει η χρήση DOA. Προτείνω να το επιστρέψεις για αντικατάσταση... 2
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 DOA κι από μένα. Δώσε το πίσω, πάρε τα λεφτά σου και πάρε άλλο. 2
ThodorisW Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τι DOA ρε παιδιά!! Από τη στιγμή που βγάζει κέρσορα 99% είναι software το πρόβλημα. Πατα Alt-Ctrl-Del και δες αν μπορείς να μπεις στον Task Manager.
kormos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Στις 3/21/2018 στις 12:36 ΠΜ, ThodorisW είπε Τι DOA ρε παιδιά!! Από τη στιγμή που βγάζει κέρσορα 99% είναι software το πρόβλημα. Πατα Alt-Ctrl-Del και δες αν μπορείς να μπεις στον Task Manager. Για 3 ημερων και με την περιγραφη...μονο για DOA.
opcorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 εχω παρει 4 dell επειδη το σερβις θεωρητικα ειναι καλο... σοβαρο προβλημα εντος εγγυησης δεν ειχα ποτε οποτε ρωταω... οταν παρει καποιος τηλ απο την χιο ή το ρεθυμνο ή την κοζανη που ειναι μικρες πολεις πως γινεται η επιδιορθωση? ερχεται παλι μηχανικος και το φτιαχνει? εχουν δικτυο επισκευαστων?? τι παιζει ακριβως?
Agmourk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 hours ago, opcorsa said: εχω παρει 4 dell επειδη το σερβις θεωρητικα ειναι καλο... σοβαρο προβλημα εντος εγγυησης δεν ειχα ποτε οποτε ρωταω... οταν παρει καποιος τηλ απο την χιο ή το ρεθυμνο ή την κοζανη που ειναι μικρες πολεις πως γινεται η επιδιορθωση? ερχεται παλι μηχανικος και το φτιαχνει? εχουν δικτυο επισκευαστων?? τι παιζει ακριβως? Ανάλογα την βλάβη έρχεται κάποιος στον χώρο σου και το επισκευάζει. Υπάρχει συνεργάτης σχεδόν σε κάθε πόλη από όσο ξέρω. Και αν δεν υπάρχει, έρχεται από αλλού. Σε τραγική περίπτωση στέλνουν courier και το παίρνουν να το στείλουν στην CPI. 1
opcorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Agmourk είπε Ανάλογα την βλάβη έρχεται κάποιος στον χώρο σου και το επισκευάζει. Υπάρχει συνεργάτης σχεδόν σε κάθε πόλη από όσο ξέρω. Και αν δεν υπάρχει, έρχεται από αλλού. Σε τραγική περίπτωση στέλνουν courier και το παίρνουν να το στείλουν στην CPI. οντως?ειναι τοσο καλη δηλαδη? εντυπωση μου κανει να εχει συνεργατες παντου.... το ξερω σαν "κοινο μυστικο" γιαυτο και ρωτησα, απλα κανεις δεν το διαφημιζει αυτο.. αρα να συνεχισω να περνω dell ε ?
Agmourk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Just now, opcorsa said: οντως?ειναι τοσο καλη δηλαδη? εντυπωση μου κανει να εχει συνεργατες παντου.... το ξερω σαν "κοινο μυστικο" γιαυτο και ρωτησα, απλα κανεις δεν το διαφημιζει αυτο.. αρα να συνεχισω να περνω dell ε ? Εάν οι άλλοι είναι στο 5/10 στο service, η DELL είναι στο 7/10. Για μένα τουλάχιστον. Και αυτό το "2" παραπάνω το δίνω για αυτό το λόγο. Επειδή έρχονται στον χώρο σου και το επιδιορθώνουν. Ξαναλέω, εάν είναι κάτι εφικτό και εμφανές (σκληρός δίσκος, μνήμη, WIndows κλπ). 1
CONCEICAO Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μετα από μερες χρήσης και επικοινωνία με το service της dell η άνθρωποι ειναι εξαιρετική και μπορέσαμε να διορθώσουμε το πρόβλημα του laptop από το τηλ!!!!στο μέτρο του δυνατού βέβαια γιατί μιλάμε για celeron....ευχαριστω!!!
Barnabas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Τελικά τι πρόβλημα είχε και τι σου είπαν να κάνεις για να το λύσεις; Ρωτάω, γιατί και το δικό μου το laptop (dell Inspiron 15) κάνει τέτοια νούμερα. Όταν το ανοίγω, λίγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας, μου βγάζει μαύρη οθόνη και μπορώ να δω τον κέρσορα. Και αυτό διαρκεί για 3 λεπτά περίπου, ενώ στην αρχή άνοιγε σε μισό λεπτό. Η πλάκα είναι ότι αυτό το έπαθε όταν έγινε η ενημέρωση των windows 10 τον Μάιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα