Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Χiaomi Note 4 Global 4/64 137,70€ @ Gearbest eu warehouse [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την κόρη μου που ήθελε να αντικαταστήσει το χαλασμένο της redmi3, προτίμησα το Mi A1 τελικά.

Προσπάθησα να την πείσω να πάρουμε το note4 του θέματος αλλά ήθελε κάτι σε πιο θηλυκό με καλύτερη κάμερα ...

Ελπίζω να έρθει γρήγορα...

Ευχαριστώ τον TS αφού βοήθησε να γλιτώσω μερικά χρήματα.

(Στο redmi 3 της κόρης μου έχει σπάσει το πλαστικό που έχει πάνω τις κεραίες ζωγραφισμένες και δεν το βρίσκω πουθενά)

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, papars είπε

Για την κόρη μου που ήθελε να αντικαταστήσει το χαλασμένο της redmi3, προτίμησα το Mi A1 τελικά.

Προσπάθησα να την πείσω να πάρουμε το note4 του θέματος αλλά ήθελε κάτι σε πιο θηλυκό με καλύτερη κάμερα ...

Ελπίζω να έρθει γρήγορα...

Ευχαριστώ τον TS αφού βοήθησε να γλιτώσω μερικά χρήματα.

(Στο redmi 3 της κόρης μου έχει σπάσει το πλαστικό που έχει πάνω τις κεραίες ζωγραφισμένες και δεν το βρίσκω πουθενά)

τις γυναικες δεν τις ρωτας για τετοια tech πραγματα ,ετσι κ αλλιως οι περισσοτερες επιλεγουν με κριτηρια ασχετα με την αξια της συσκευης που ειναι κ ηλιθια πολλες φορες

της αγοραζες ενα note 4 χρυσο ,δεν ελεγες τπτ κ της το εμφανιζες κ τελος

οτι κ να ελεγε στο τελος θα το χρησιμοποιουσε κ δεν θα ειχε κ κανενα προβλημα

επισης της επαιρνες κ μια flip case k ολα καλα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το χρυσό note δεν ήταν σε προσφορά.

Όσο για την κόρη μου, σίγουρα ήξερε τι ζήταγε: dual sim (voice + data), Β20 (wind), android, camera της προκοπής, 64Gb για να χωράνε οι φωτογραφίες, μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του redmi3, fingerprint sensor - τα κορίτσια έχουν μυστικά ... α! και IR για να κλείνει τις τηλεοράσεις στα διάφορα mall, γυροσκόπιο για την κάσκα 3D και 5G wifi γιατί είναι πιο γρήγορο, ραδιόφωνο για τις εκδρομές και 3.5μμ βύσμα ακουστικών για τα hello kitty ακουστικά της  ...

Από την άλλη πλευρά, έχω δυσκολία να βρω τηλέφωνο για την γυναίκα μου.  Θέλει με ανοιχτή ακρόαση ντουντούκα γιατί δεν το βάζει ποτέ στο αυτί της και με δόνηση κομπρεσέρ γιατί ο ήχος κλήσης ξυπνάει τα παιδιά και τον έχει πάντα κλειστό συν ότι το τηλέφωνο είναι πάντα μέσα στην τσάντα (του Ήτα-Βήτα)...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, papars είπε

Το χρυσό note δεν ήταν σε προσφορά.

Όσο για την κόρη μου, σίγουρα ήξερε τι ζήταγε: dual sim (voice + data), Β20 (wind), android, camera της προκοπής, 64Gb για να χωράνε οι φωτογραφίες, μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του redmi3, fingerprint sensor - τα κορίτσια έχουν μυστικά ... α! και IR για να κλείνει τις τηλεοράσεις στα διάφορα mall, γυροσκόπιο για την κάσκα 3D και 5G wifi γιατί είναι πιο γρήγορο, ραδιόφωνο για τις εκδρομές και 3.5μμ βύσμα ακουστικών για τα hello kitty ακουστικά της  ...

Από την άλλη πλευρά, έχω δυσκολία να βρω τηλέφωνο για την γυναίκα μου.  Θέλει με ανοιχτή ακρόαση ντουντούκα γιατί δεν το βάζει ποτέ στο αυτί της και με δόνηση κομπρεσέρ γιατί ο ήχος κλήσης ξυπνάει τα παιδιά και τον έχει πάντα κλειστό συν ότι το τηλέφωνο είναι πάντα μέσα στην τσάντα (του Ήτα-Βήτα)...

ηταν κ το χρυσο σε προσφορα

ολα οσα λες πλην 5g (που δεν νομιζω να βρει σε κανενα κινητο εκτος κ αν ταξιδευει στον χρονο) τα ειχε κανονικα το note 4

βασικα note 4 k mi a1 ειναι σχεδον πανομοιοτυπα πλην μπαταριας που ειναι μεγαλυτερη στο note κ καμερας που ειναι καλυτερη στο a1

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mia1,xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global

τεσπα απλα κουβεντα κανουμε

Επεξ/σία από what_if
  • Like 3
Δημοσ.

Το χρυσό note 4 δεν δεχόταν το κουπόνι -ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα.  Όπως και στο A1 δεν δεχόταν το κουπόνι σε άλλο χρώμα.  Ο παράγοντας επιλογής ήταν η κάμερα.

(σημείωση: 5Ghz ζήτησε wifi, όχι δίκτυο τηλεφωνίας)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πασο αδερφε ,πασο

απλα κουβεντα κανουμε ,μην τις αφηνετε να μπαινουν στα χωραφια μας κ να ζητανε ακριβες αηδιουλες

εγω στην κορη μου πηρα ενα leeco le pro 3 elite

της περασα κ μια καλη rom ,πηρα κ μπακαπ κ αστην να το πηδαει οπως θελει

το μονο λαθος που εκανα ηταν να μην της παρω θηκη βιβλιαρακι  

pro tip

οπωσδηποτε περασμα το sd maid pro

ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα τα γεμιζουν με αχρηστα πραγματα ,ενα καθαρισματακι καθε τοσο κ γλιτωνεις την μιρλα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hant είπε

Κανένα zte m2 δεν είναι καλύτερο από κανένα note 4. Με την zte εκεί μου νομίζεις ότι κερδίσεις σε ενα-δυο σημεία χάνεις σε 3-4 από πίσω. Από προσωπική εμπειρία ο αδερφός σου καλύτερα να κρατούσε το note 4 είτε θέλεις λόγω καλύτερου λογισμικού ? Είτε λόγω καλύτερης κατασκευής και μεγαλύτερης αντοχής στο χρόνο. Προσωπικά το xiaomi το θεωρώ καλύτερη επιλογή.

ναι εχει κολλησει το αντροιντ και δε παιζει να παρει αναβαθμιση. οθονη,καμερες,κατασκευη υπερτερει που ειναι τα 3-4 σημεια που λες. και μη τρελαθουμε μιλας για αντοχη στο χρονο λες και αυτοι που αγορασαν το note4 τωρα θα ασχοληθουν με ξεκλειδωμα bootlader, developer roms κτλ κτλ για να παρουν αυτη την "αντοχη στο χρονο" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, someone- είπε

ναι εχει κολλησει το αντροιντ και δε παιζει να παρει αναβαθμιση. οθονη,καμερες,κατασκευη υπερτερει που ειναι τα 3-4 σημεια που λες. και μη τρελαθουμε μιλας για αντοχη στο χρονο λες και αυτοι που αγορασαν το note4 τωρα θα ασχοληθουν με ξεκλειδωμα bootlader, developer roms κτλ κτλ για να παρουν αυτη την "αντοχη στο χρονο" 

Φιλικά πάντα και η άποψη μου λέει ότι αν θέλεις να πάρεις vfm τέτοιου τύπου πάρε καλύτερα le 3 pro μίλια καλύτερο από το zte. Δεν μπορείς να συγκρινεις ενα τετοιο και καλα note 4 killer που ξεκινησε στα 400 ευρω και διαφημίζεται σαν xiaomi killer με μια allaround τίμια επιλογή πραγματική vfm με σωστή υποστήριξη και από μια εταιρία που ακολουθεί ορθόδοξους τρόπους προώθησης, σωστή υποστήριξη με τεράστια κοινότητα γνωστη πλεον για την ποιοτητα των μοντελων της. Ακομα και αν βαζαμε το note 4 σε αυτη την κατηγορια για εμενα θα ηταν 1. le 3 pro , 2.note 4, 3 zte m2 οταν εχω να επιλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3. Εκτος φυσικά αν θελεις να προχωράς στον δρομο και να σκοτώνεις οποιο note 4 βρεθει στον δρομο σου.

Επεξ/σία από hant
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Σοβαρά τώρα και δεν το πήρα χαμπάρι; μήπως ήταν το 3/32; ήταν το global; :o 

Δίκιο έχεις το 3/16 ήταν!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2018 στις 11:51 ΜΜ, FiKiFiKi είπε

Είναι η ίδια συσκευή που τον Νοέμβριο το bg την έδινε 115€;

7 ώρες πριν, FiKiFiKi είπε

Δίκιο έχεις το 3/16 ήταν!

Και επίσης ειναι το note 4X που εχει αρκετές τεχνικές διαφορές με το note 4 και επειδή κάποιοι θα μπερδευτουν

Το redmi note 4 της προσοφρας στην παρουσα σελίδα ειναι το 4/64 global version (οπου εχει και τη ζητουμενη μπαντα 800 b20), που ειναι το ιδιο με το redmi note 4x που πουλα η infoquest (και οι μεταπωλητές της στην Ελλάδα)

ΑΛΛΑ

διαφορετικό απο το note 4 (με ... απλά ... global rom) και διαφορετικό απο το note 4x που αγοράζουμε απο Κίνα ή απο σκρουτζομαγαζα που δεν μεταπωλουν απο infoquest.

Το ολο μπερδεμα οφείλεται στο τμήμα μαρκετινγκ της infoquest που πήγε για μαλλί, αλλά τελικά σκυλομπέρδεψε την ελληνικη αγορα της xiaomi

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς; 

Το tracking που μου έδωσαν το δείχνει ότι είναι ακόμα στο κέντρο Logistics στην Γερμανία.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, papars είπε

Παρέλαβε κανείς; 

Το tracking που μου έδωσαν το δείχνει ότι είναι ακόμα στο κέντρο Logistics στην Γερμανία.

Και εγώ μια απο τα ίδια, δεν έχω παραλάβει ακόμα. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...