Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Χiaomi Note 4 Global 4/64 137,70€ @ Gearbest eu warehouse [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Έβαλες το κουπόνι που γράφω στην αρχή του νήματος στο πεδίο promotion codes; 

Προφανώς το έβαλες. :P Δες μήπως αφήνεις καθόλου κενό. 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξιζει να ρισκάρεις για 20-30€; σε ενα ελαττωματικό να πετύχει κάποιος καλά ξεμπερδέματα για τους επόμενους 1-2 μήνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silenzio είπε

ναι συγγνώμη ανέβασα άλλο αρχείο, το διόρθωσα τώρα.

Δοκίμασα με 3 browsers, τίποτα μου ανεβάζει τη τιμή, να φταίει που αυτή τη στιγμή είμαι εξωτερικό? λίγο κουλό μου φαίνεται..

κρίμα.

Aσφαλώς και αυτό φταίει φίλε μου. Οι τιμές είναι μόνο για Ελλάδα και προφανώς σε μπλοκάρει η ip σου. 

Κατέβασε TunnelBear και άλλαξε ip σε Ελλάδα. Βγές απο gearbest και ξανακάνε login και δοκίμασε με ελληνική ip.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

σοβαρά είναι μόνο για Ελλάδα ? αα οκ γιατί τόσο ώρα προσπαθώ να παραγγείλωκαι έχω τρελαθεί λέω τι κάνω λάθος!!

ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Αξιζει να ρισκάρεις για 20-30€; σε ενα ελαττωματικό να πετύχει κάποιος καλά ξεμπερδέματα για τους επόμενους 1-2 μήνες

Συμφωνώ αλλά κάθε αγορά απο Κίνα εμπεριέχει ρίσκο. Αν σκεφτούμε αυτό δεν αγοράζουμε ποτέ απο Κίνα.

Επίσης τα 22 ευρώ στα 160 δεν είναι λίγα. 

7 λεπτά πριν, Silenzio είπε

σοβαρά είναι μόνο για Ελλάδα ? αα οκ γιατί τόσο ώρα προσπαθώ να παραγγείλωκαι έχω τρελαθεί λέω τι κάνω λάθος!!

ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Κάνε μια δοκιμή με ελληνική ip όπως σου είπα. 'Ετσι για να δούμε αν θέλεις. :) 

3 λεπτά πριν, FiKiFiKi είπε

Είναι η ίδια συσκευή που τον Νοέμβριο το bg την έδινε 115€;

Σοβαρά τώρα και δεν το πήρα χαμπάρι; μήπως ήταν το 3/32; ήταν το global; :o 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Everest είπε

132,65€ μου λεει με το κουπονι, ακομα πιο κατω! 

Είναι και 5,05€ μεταφορικά με dhl > 137,7 τελική. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ίδια τιμή θα το βρείτε στο bg (μαζί με το pdm), και αν βρείτε και κουπονάκι πάει φθηνότερα. 

Όσοι λένε για την χρηματική διαφορά με Ελλάδα ότι είναι μικρή, στα 500 ευρώ οκ τα 20-30€ είναι λίγα. Αλλά στα 150 είναι το 20% της τιμής. Διαλέγεις και παίρνεις.

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Στην ίδια τιμή θα το βρείτε στο bg (μαζί με το pdm), και αν βρείτε και κουπονάκι πάει φθηνότερα. 

Γίνε περισσότερο αναλυτικός αν θές για την κοινότητα καθώς εγώ το 4/64 global σε μαύρο το βλέπω αυτή τη στιγμή στο BG στα 165€ και με priority + 11 στα 176€. :) 

βανγγοοδ.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

παιδια στο banggood στα 130 ΜΕ το prioroty παιρνετε το zte nubia m2, global, 4/64. κατασκευη, οθονη, καμερα ανωτερα απο το συγκεκριμενο ειχε ο αδερφος μου το note 4 και τωρα εχει το zte.

Δημοσ.

Expired το κουπόνι πλέον και μπαίνει ένα τέλος στον τίτλο. Όσοι προλάβαμε / αγοράσαμε καλορίζικα να είναι! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

vfm κινητο ,καλη τιμουλα ,ικανοποιητικοτατα specs οτι χρηση κ να κανεις

αλλα πλεον η ενδεδειγμενη αγορα ειναι το mi a1 ,οχι τοσο γιατι ειναι ενα κλικ καλυτερο σε ολα πλην μπαταριας αλλα για το στοκ android κ τις hassle free αναβαθμισεις για 2 χρονια νομιζω

παντως οποιος χρειαζοταν κινητο κ το ειδε κ δεν το πηρε εκανε μεγαλο λαθος ,αιντε περιμενε τωρα να βρεθει προσφορα με το a1 σε αυτα τα λεφτα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, someone- είπε

παιδια στο banggood στα 130 ΜΕ το prioroty παιρνετε το zte nubia m2, global, 4/64. κατασκευη, οθονη, καμερα ανωτερα απο το συγκεκριμενο ειχε ο αδερφος μου το note 4 και τωρα εχει το zte.

Κανένα zte m2 δεν είναι καλύτερο από κανένα note 4. Με την zte εκεί μου νομίζεις ότι κερδίσεις σε ενα-δυο σημεία χάνεις σε 3-4 από πίσω. Από προσωπική εμπειρία ο αδερφός σου καλύτερα να κρατούσε το note 4 είτε θέλεις λόγω καλύτερου λογισμικού ? Είτε λόγω καλύτερης κατασκευής και μεγαλύτερης αντοχής στο χρόνο. Προσωπικά το xiaomi το θεωρώ καλύτερη επιλογή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...